Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Mihalisthegreek
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
2300 απο μενα καλή επιτυχία παιδιά
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Άντε ας απαντησω και γω. Αρχικά το χρονοδιάγραμμα πιέζει, διότι 1) από το καλοκαίρι και μετά θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο ποσοστό και επιπλέον θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια κανονικά από Σεπτέμβριο! Μην ρωτάτε γιατί οι λόγοι είναι πολλοί.2) όσο για το ηλεκτρονικά τις αιτήσεις που λέτε είναι μια άποψη που επικρατεί αυτή τη περίοδο, ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει τα τμήματα δουλεύουν με ραντεβού ηλεκτρονικά θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.2) λένε όλοι για ΦΕΚ, πάμε στα βασικά από τη στιγμή που ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο υπογράφεται αποτ η πρόεδρο όπως έγινε και δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, από εκεί και πέρα πρέπει να κάτσει 7-10 μέρες ! Από εκεί και μετά μπορεί να βγει το ΦΕΚ με τα μόρια, ωστόσο δεν ξέρω εάν στέκει να βγει αμέσως η προκήρυξη και να θεωρηθεί αυτό ΦΕΚ χωρίς να αναγράφονται τα μόρια και διάφορα τέτοια. Εφ21 είσαι εκτός τόπου και χρόνου αδερφέ, εσύ και πολλά άτομα εδώ μέσα. Στο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που έχει πέσει μέσα, Μάιο δεν μπορεί να γίνει ο διαγωνισμός διότι θα τρέξει εκείνη τη περίοδο ο διαγωνισμός εποπ ! Θα γεμίσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία με υποψήφιους !2) θέλουν 3 Μ ήνες Εκπαίδευση μην γελάτε η πρόσληψη αυτή γίνεται με το υπουργείο Παιδείας θέλει να γίνει σωστά σε ένα χώρο όπως το πανεπιστήμιο είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από ότι έξω όχι σε θέμα επικινδυνότητας σαφώς αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο κ δν ξέρουν πως θα λειτουργήσει !
Efedros2015 έγραψε:Άντε ας απαντησω και γω. Αρχικά το χρονοδιάγραμμα πιέζει, διότι 1) από το καλοκαίρι και μετά θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο ποσοστό και επιπλέον θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια κανονικά από Σεπτέμβριο! Μην ρωτάτε γιατί οι λόγοι είναι πολλοί.2) όσο για το ηλεκτρονικά τις αιτήσεις που λέτε είναι μια άποψη που επικρατεί αυτή τη περίοδο, ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει τα τμήματα δουλεύουν με ραντεβού ηλεκτρονικά θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.2) λένε όλοι για ΦΕΚ, πάμε στα βασικά από τη στιγμή που ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο υπογράφεται αποτ η πρόεδρο όπως έγινε και δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, από εκεί και πέρα πρέπει να κάτσει 7-10 μέρες ! Από εκεί και μετά μπορεί να βγει το ΦΕΚ με τα μόρια, ωστόσο δεν ξέρω εάν στέκει να βγει αμέσως η προκήρυξη και να θεωρηθεί αυτό ΦΕΚ χωρίς να αναγράφονται τα μόρια και διάφορα τέτοια.Εφ21 είσαι εκτός τόπου και χρόνου αδερφέ, εσύ και πολλά άτομα εδώ μέσα. Στο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που έχει πέσει μέσα, Μάιο δεν μπορεί να γίνει ο διαγωνισμός διότι θα τρέξει εκείνη τη περίοδο ο διαγωνισμός εποπ ! Θα γεμίσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία με υποψήφιους !2) θέλουν 3 Μ ήνες Εκπαίδευση μην γελάτε η πρόσληψη αυτή γίνεται με το υπουργείο Παιδείας θέλει να γίνει σωστά σε ένα χώρο όπως το πανεπιστήμιο είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από ότι έξω όχι σε θέμα επικινδυνότητας σαφώς αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο κ δν ξέρουν πως θα λειτουργήσει !
Σωστά και λογικά τα λες...
Ωραίος φίλε καλά τα λεςEfedros2015 έγραψε:Άντε ας απαντησω και γω. Αρχικά το χρονοδιάγραμμα πιέζει, διότι 1) από το καλοκαίρι και μετά θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο ποσοστό και επιπλέον θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια κανονικά από Σεπτέμβριο! Μην ρωτάτε γιατί οι λόγοι είναι πολλοί.2) όσο για το ηλεκτρονικά τις αιτήσεις που λέτε είναι μια άποψη που επικρατεί αυτή τη περίοδο, ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει τα τμήματα δουλεύουν με ραντεβού ηλεκτρονικά θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.2) λένε όλοι για ΦΕΚ, πάμε στα βασικά από τη στιγμή που ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο υπογράφεται αποτ η πρόεδρο όπως έγινε και δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, από εκεί και πέρα πρέπει να κάτσει 7-10 μέρες ! Από εκεί και μετά μπορεί να βγει το ΦΕΚ με τα μόρια, ωστόσο δεν ξέρω εάν στέκει να βγει αμέσως η προκήρυξη και να θεωρηθεί αυτό ΦΕΚ χωρίς να αναγράφονται τα μόρια και διάφορα τέτοια.Εφ21 είσαι εκτός τόπου και χρόνου αδερφέ, εσύ και πολλά άτομα εδώ μέσα. Στο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που έχει πέσει μέσα, Μάιο δεν μπορεί να γίνει ο διαγωνισμός διότι θα τρέξει εκείνη τη περίοδο ο διαγωνισμός εποπ ! Θα γεμίσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία με υποψήφιους !2) θέλουν 3 Μ ήνες Εκπαίδευση μην γελάτε η πρόσληψη αυτή γίνεται με το υπουργείο Παιδείας θέλει να γίνει σωστά σε ένα χώρο όπως το πανεπιστήμιο είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από ότι έξω όχι σε θέμα επικινδυνότητας σαφώς αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο κ δν ξέρουν πως θα λειτουργήσει !
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Απο βδομάδα λέτε να έχουμε νέα για το φεκ;
-
dimitris13
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 35
Efedros2015 έγραψε:Άντε ας απαντησω και γω. Αρχικά το χρονοδιάγραμμα πιέζει, διότι 1) από το καλοκαίρι και μετά θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο ποσοστό και επιπλέον θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια κανονικά από Σεπτέμβριο! Μην ρωτάτε γιατί οι λόγοι είναι πολλοί.2) όσο για το ηλεκτρονικά τις αιτήσεις που λέτε είναι μια άποψη που επικρατεί αυτή τη περίοδο, ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει τα τμήματα δουλεύουν με ραντεβού ηλεκτρονικά θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.2) λένε όλοι για ΦΕΚ, πάμε στα βασικά από τη στιγμή που ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο υπογράφεται αποτ η πρόεδρο όπως έγινε και δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, από εκεί και πέρα πρέπει να κάτσει 7-10 μέρες ! Από εκεί και μετά μπορεί να βγει το ΦΕΚ με τα μόρια, ωστόσο δεν ξέρω εάν στέκει να βγει αμέσως η προκήρυξη και να θεωρηθεί αυτό ΦΕΚ χωρίς να αναγράφονται τα μόρια και διάφορα τέτοια.Εφ21 είσαι εκτός τόπου και χρόνου αδερφέ, εσύ και πολλά άτομα εδώ μέσα. Στο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που έχει πέσει μέσα, Μάιο δεν μπορεί να γίνει ο διαγωνισμός διότι θα τρέξει εκείνη τη περίοδο ο διαγωνισμός εποπ ! Θα γεμίσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία με υποψήφιους !2) θέλουν 3 Μ ήνες Εκπαίδευση μην γελάτε η πρόσληψη αυτή γίνεται με το υπουργείο Παιδείας θέλει να γίνει σωστά σε ένα χώρο όπως το πανεπιστήμιο είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από ότι έξω όχι σε θέμα επικινδυνότητας σαφώς αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο κ δν ξέρουν πως θα λειτουργήσει !
συμφωνω με οσα λες ! Για πες μας το χρονοδιαγραμμα που πιστευεις εσυ απο εδω και περα !
👍
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
ΕΦ21 επειδη παρακολουθεις στενα το θεμα... Απο θεμα μοριοδοτησης δε μπορει να μην εχεις ακουσει κατι.Τι αλλαγες θα γινουν;
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Μαγκες θα το πω για τελευταία φορά είχα ενημερώσει σήμερα από το αρχηγείο για copy paste
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Μονο για μορια σε ενημερωσαν; Εσυ ποτε λες θα βγει; Θα παει Μαιο οπως λεει ο ΕΦ21; Απο τα αρχηγια ολο διαφορετικες πληροφοριες εχετε μας μπερδεψατε!
Gouleasss94 έγραψε:Μαγκες θα το πω για τελευταία φορά είχα ενημερώσει σήμερα από το αρχηγείο για copy paste
Αμμμ μπράβο φίλε μου! Ένας μου συνεννοουμε!
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Goulea και σενα για τελη Μαιου σου λενε προκηρυξη;
GreekRanger έγραψε:Μονο για μορια σε ενημερωσαν; Εσυ ποτε λες θα βγει; Θα παει Μαιο οπως λεει ο ΕΦ21;Απο τα αρχηγια ολο διαφορετικες πληροφοριες εχετε μας μπερδεψατε!
Ωραία επειδή σε μπερδεύουμε ψάξε και εσυ λίγο και ρωτά από αρχηγείο μας τα έχετε κάνει τσουρέκια όλοι θέλετε Εφ στο ξαφνικό! Και βιάζεστε κιόλας αυτό είναι το κορυφαίο! Γενικά το λέω δν πάει σε εσένα το μήνυμα!
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Αμμεσα θα βγει
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Ποιο ξαφνικο ρε μεγαλε εχω δωσει 3 φορες πανελληνιες για Αστυφυλακων!Συγγνωμη ΕΦ21 αλλα εσυ μας τα εχεις κανει τσουρεκια οτι θα αργησει επειδη προφανως περιμενεις καποιο πτυχιο.
Ξαναλεω για αλλη μια φορα ειτε βγει Μαρτιο ειτε Αυγουστο το ιδιο μου κανει εμενα!
Ξαναλεω για αλλη μια φορα ειτε βγει Μαρτιο ειτε Αυγουστο το ιδιο μου κανει εμενα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 6 επισκέπτες