είδες Το άρθρο για την ηλικία την έλεγε gpap που μας το παίζεις και πνεύμα που μέχρι πρότινος δν ήξερες που πάνε τα 4 και μ έστελνες κάθε μέρα pm 4 με 5 φορές και τώρα κανείς τον γνωστικό ;Gpap95 έγραψε:Επίσης το είπε και Χρυσοχοΐδης εεε. Απλά λέω.Charlie Harper 13 έγραψε:Ο Ντουμας ειναι ο προεδρος του σεφεαα ποτε στο παρελθον δεν ειχε πει κατι τετοιο οποτε αυτο ηταν αρκετο να δημιουργησει αμφιβολια. Τωρα για αυτους που εχουνε δυο τρια διαφορετικα προφιλ καθε Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη θα ανεβει το οριο και θα παρει πτυχια Τριτη Πεμπτη μας πριζουν με το ιεκ ασφαλειας και την προυπηρεσια σε αρχαιολογικους χωρους.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Gpap95 εχεις δικιο και ο Χρυσοχοϊδης. Οποτε υπηρχουν σοβαρα στοιχεια. Μεχρι το φεκ περιμενουμαι.
Γιατι είπα εγώ τίποτα για την ηλικία ; Είσαι καλά ρε; Απλα εσένα σε έφαγε η μαγκιά ότι τα ξες όλα και όχι εγώ. Δε λες να καταλάβεις ότι τα 2 μεγαλύτερα κεφάλια θέλουν να βάλουν πτυχία. Τα θεωρείς αερολογίες. Που έβαλε ο άλλος ένα άρθρο που έλεγε ότι η Επιτροπή θα έχει τα ίδια δικαιώματα με το 19 στο ΑΣΕΠ και νόμιζες ότι θα είναι και τα κτήρια τα ίδια και το έπαιζες ιστορία. Επέμενες σε αυτο που ήταν εντελώς λάθος, αλλά αμφισβητείς και υπουργό και ντουμα. Που αν αυτοί λέγανε το αντίστροφο, δηλαδή σκεφτόμαστε να βγει σα του 19, θα μας είχες πρήξει τα κακαλα ότι είχες δίκιο. Αλλά τώρα που λένε το αντίθετο, δε δίνεις ούτε μια πιθανότητα ότι μπορεί και να τα βάλουν. Και εσένα στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει αν μπούνε; Εσύ δε μας το έπαιζες ότι τελείωσες ΑΣΟΕ; Ε εσύ θα έπρεπε να χαιρόσουν και να επέμενες στα πτυχία. Αλλά μάλλον από ΑΣΟΕ περνούσες να φας στραγάλια και όχι να φοιτήσεις. Μια συμβουλή, όταν κάνεις μπλόφα, καλή ώρα ότι τελείωσες ΑΣΟΕ, συνέχισε το μέχρι τέλους αλλιώς καρφωνεσαι όπως έκανες τώρα. Καλή σου μέρα υπερόπτη (γουγκλαρε το αν δε ξέρεις τι σημαίνει) .Gouleasss94 έγραψε:είδες Το άρθρο για την ηλικία την έλεγε gpap που μας το παίζεις και πνεύμα που μέχρι πρότινος δν ήξερες που πάνε τα 4 και μ έστελνες κάθε μέρα pm 4 με 5 φορές και τώρα κανείς τον γνωστικό ;Gpap95 έγραψε:Επίσης το είπε και Χρυσοχοΐδης εεε. Απλά λέω.Charlie Harper 13 έγραψε:Ο Ντουμας ειναι ο προεδρος του σεφεαα ποτε στο παρελθον δεν ειχε πει κατι τετοιο οποτε αυτο ηταν αρκετο να δημιουργησει αμφιβολια. Τωρα για αυτους που εχουνε δυο τρια διαφορετικα προφιλ καθε Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη θα ανεβει το οριο και θα παρει πτυχια Τριτη Πεμπτη μας πριζουν με το ιεκ ασφαλειας και την προυπηρεσια σε αρχαιολογικους χωρους.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Gouleass94 εισαι πτυχιουχος τις ασοε και θες copy paste '19;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Μπορει να μπερδεψαι τα profile τουGpap95 έγραψε:Γιατι είπα εγώ τίποτα για την ηλικία ; Είσαι καλά ρε; Απλα εσένα σε έφαγε η μαγκιά ότι τα ξες όλα και όχι εγώ. Δε λες να καταλάβεις ότι τα 2 μεγαλύτερα κεφάλια θέλουν να βάλουν πτυχία. Τα θεωρείς αερολογίες. Που έβαλε ο άλλος ένα άρθρο που έλεγε ότι η Επιτροπή θα έχει τα ίδια δικαιώματα με το 19 στο ΑΣΕΠ και νόμιζες ότι θα είναι και τα κτήρια τα ίδια και το έπαιζες ιστορία. Επέμενες σε αυτο που ήταν εντελώς λάθος, αλλά αμφισβητείς και υπουργό και ντουμα. Που αν αυτοί λέγανε το αντίστροφο, δηλαδή σκεφτόμαστε να βγει σα του 19, θα μας είχες πρήξει τα κακαλα ότι είχες δίκιο. Αλλά τώρα που λένε το αντίθετο, δε δίνεις ούτε μια πιθανότητα ότι μπορεί και να τα βάλουν. Και εσένα στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει αν μπούνε; Εσύ δε μας το έπαιζες ότι τελείωσες ΑΣΟΕ; Ε εσύ θα έπρεπε να χαιρόσουν και να επέμενες στα πτυχία. Αλλά μάλλον από ΑΣΟΕ περνούσες να φας στραγάλια και όχι να φοιτήσεις. Μια συμβουλή, όταν κάνεις μπλόφα, καλή ώρα ότι τελείωσες ΑΣΟΕ, συνέχισε το μέχρι τέλους αλλιώς καρφωνεσαι όπως έκανες τώρα. Καλή σου μέρα υπερόπτη (γουγκλαρε το αν δε ξέρεις τι σημαίνει) .Gouleasss94 έγραψε:είδες Το άρθρο για την ηλικία την έλεγε gpap που μας το παίζεις και πνεύμα που μέχρι πρότινος δν ήξερες που πάνε τα 4 και μ έστελνες κάθε μέρα pm 4 με 5 φορές και τώρα κανείς τον γνωστικό ;Gpap95 έγραψε:Επίσης το είπε και Χρυσοχοΐδης εεε. Απλά λέω.Charlie Harper 13 έγραψε:Ο Ντουμας ειναι ο προεδρος του σεφεαα ποτε στο παρελθον δεν ειχε πει κατι τετοιο οποτε αυτο ηταν αρκετο να δημιουργησει αμφιβολια. Τωρα για αυτους που εχουνε δυο τρια διαφορετικα προφιλ καθε Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη θα ανεβει το οριο και θα παρει πτυχια Τριτη Πεμπτη μας πριζουν με το ιεκ ασφαλειας και την προυπηρεσια σε αρχαιολογικους χωρους.

-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

γιωργάκη ηρέμησε γιατί παρεκτρέπεσαι και το τι εχω τελειώσει εγω ασεμε να ξέρω καλύτερα και το τι με συμφέρει αλλά δν μπορώ να ακούω αηδίες για αυτό φίλε μ άντε να τα πεις με το φιλαράκι σ που συμφωνείτε κιόλας που μας έχει κάνει μπάχαλο με τα διαφορετικά τ προφίλ άντε μπράβο ανέβασε κανα άρθρο του 2000 και παράτα μαςGpap95 έγραψε:Γιατι είπα εγώ τίποτα για την ηλικία ; Είσαι καλά ρε; Απλα εσένα σε έφαγε η μαγκιά ότι τα ξες όλα και όχι εγώ. Δε λες να καταλάβεις ότι τα 2 μεγαλύτερα κεφάλια θέλουν να βάλουν πτυχία. Τα θεωρείς αερολογίες. Που έβαλε ο άλλος ένα άρθρο που έλεγε ότι η Επιτροπή θα έχει τα ίδια δικαιώματα με το 19 στο ΑΣΕΠ και νόμιζες ότι θα είναι και τα κτήρια τα ίδια και το έπαιζες ιστορία. Επέμενες σε αυτο που ήταν εντελώς λάθος, αλλά αμφισβητείς και υπουργό και ντουμα. Που αν αυτοί λέγανε το αντίστροφο, δηλαδή σκεφτόμαστε να βγει σα του 19, θα μας είχες πρήξει τα κακαλα ότι είχες δίκιο. Αλλά τώρα που λένε το αντίθετο, δε δίνεις ούτε μια πιθανότητα ότι μπορεί και να τα βάλουν. Και εσένα στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει αν μπούνε; Εσύ δε μας το έπαιζες ότι τελείωσες ΑΣΟΕ; Ε εσύ θα έπρεπε να χαιρόσουν και να επέμενες στα πτυχία. Αλλά μάλλον από ΑΣΟΕ περνούσες να φας στραγάλια και όχι να φοιτήσεις. Μια συμβουλή, όταν κάνεις μπλόφα, καλή ώρα ότι τελείωσες ΑΣΟΕ, συνέχισε το μέχρι τέλους αλλιώς καρφωνεσαι όπως έκανες τώρα. Καλή σου μέρα υπερόπτη (γουγκλαρε το αν δε ξέρεις τι σημαίνει) .Gouleasss94 έγραψε:είδες Το άρθρο για την ηλικία την έλεγε gpap που μας το παίζεις και πνεύμα που μέχρι πρότινος δν ήξερες που πάνε τα 4 και μ έστελνες κάθε μέρα pm 4 με 5 φορές και τώρα κανείς τον γνωστικό ;Gpap95 έγραψε:Επίσης το είπε και Χρυσοχοΐδης εεε. Απλά λέω.Charlie Harper 13 έγραψε:Ο Ντουμας ειναι ο προεδρος του σεφεαα ποτε στο παρελθον δεν ειχε πει κατι τετοιο οποτε αυτο ηταν αρκετο να δημιουργησει αμφιβολια. Τωρα για αυτους που εχουνε δυο τρια διαφορετικα προφιλ καθε Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη θα ανεβει το οριο και θα παρει πτυχια Τριτη Πεμπτη μας πριζουν με το ιεκ ασφαλειας και την προυπηρεσια σε αρχαιολογικους χωρους.
Όχι και μεγάλο κεφάλι ο Ντούμας και ο κάθε Ντούμας. Διακοσμητικός είναι.
Χαχα πραγματικά έχεις θέμα. Ούτε άλλο προφίλ ούτε παρεάκι έχω. Απλά βρέθηκε ένας λογικός να συμφωνήσει στα λεγόμενα υπουργού και ντουμα και σου φαίνεται περίεργο.Charlie αποκλείεται να τελείωσε ΑΣΟΕ, φαίνεται άλλωστε. Αν είχε τελειώσει θα είχε τρελαθεί από την χαρά του όταν είπε ο ντουμας για πτυχία.
το είπε και ο Χρυσοχοΐδης, και αυτός διακοσμητικός είναι ; Αλλά συγγνώμη, εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους και για όλα !JonasGR έγραψε:Όχι και μεγάλο κεφάλι ο Ντούμας και ο κάθε Ντούμας. Διακοσμητικός είναι.
-
Fylakas990
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
Γουλεα αγορι μου γιατι προκαλεις επειδη δεν σε συμφαιρει και θα μεινεις εκτος. Ολα αυτα που ελεγες γι 1500 ατομα και copy paste 19 θ βγουν λαθος μετα το φεκ εδω θα ειμαστε. Η αστυνομια εξελισεται και πρεπει να μπουν ατομα εμπειρα οχι μονο με ειδικες δειναμεις.
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ -
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Gouleasss94 μονο το ιεκ ασφαλειας εχεις τελειωσει κι αν το εχεις κανει κι αυτο. Συνεχισε να λες για copy paste κι αν αλλαξει κατι να εισαι εδω να σχολιασεις.
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

εδώ ειμαι εγω μην αγχώνεστε άλλοι θα κρυφτούνCharlie Harper 13 έγραψε:Gouleasss94 μονο το ιεκ ασφαλειας εχεις τελειωσει κι αν το εχεις κανει κι αυτο. Συνεχισε να λες για copy paste κι αν αλλαξει κατι να εισαι εδω να σχολιασεις.
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Ρε πλιζ κλειδωστε το ρημαδι χαχαχα. Μου τελειωσαν και τα ποπκορνια... Οταν βγει το φεκ ανοιξτε το νημα ξανα.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Εντάξει DYK μετα και από αυτά πες μου 1 λόγο να μην το κλειδώσεις μέχρι το ΦΕΚ έχουν ξεφύγει τα πράγματα...
Ήρεμα παιδιά. Δεν είναι λύση να κλειδωθεί είναι κρίσιμες οι μέρες. Να ανεβάζετε λινκ όποιος βλέπει κάτι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες