ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις
Φιλε μου ενδιεξη Υ. Ε. Α εχουν οι περισσοτεροι το θεμα ειναι το αν γουσταρεις να κανεις δοκιμιλικι!
Συνεχιζω... Θεμα χρονου, δεν με αφορα... Απλα, δουλευω τρια χρονια ως μηχ. Αυτ/των το οποιο πτυχιο θα παρουσιασω ως δικαιολογιτικο για την αναβολη
Θελω να ξεφυγω απο την καθημερινοτητα και να παρω οσα πιο πολλα μπορω απο το στρατο. Το θεμα ειναι οτι απο καποιες αναφορες στο φοροθμ, περνας απο συνεντευξη, σωστα;
Γενικα, λες την αληθεια; Η οτι σε συμφερει;
Επισης, αν θελησω και συνεχισω για υ. Ε. Α, τι συμβαινει;
Θελω να ξεφυγω απο την καθημερινοτητα και να παρω οσα πιο πολλα μπορω απο το στρατο. Το θεμα ειναι οτι απο καποιες αναφορες στο φοροθμ, περνας απο συνεντευξη, σωστα;
Γενικα, λες την αληθεια; Η οτι σε συμφερει;
Επισης, αν θελησω και συνεχισω για υ. Ε. Α, τι συμβαινει;
Στην συνεντευξη εννοεις;
Οιπον, ευχαριστω προκαταβολικα, οι υ. Ε. Α εκπαιδευονται ξεχωριστα απο τους αλλουσ; Η εκπαιδευση ειναι η ιδια; Αμφιβιοι υ. Ε. Α υπαρχουν; Υπόψην, δεν εχω βισμα...
Ας τα παρουμε ενα ενα.
1ον) Ναι οι Υ. Ε. Α εκπαιδευονται ξεχωριστα απο τους υπολοιπους εφεδρους διοτι ειναι Υποψηφιοι Εφεδροι Ανθυπολοχαγοι.
2ον) Ναι υπαρχουν Δ. Ε. Α στις αμφιβιες μοιρες.
3ον) Αν δεν εχεις βυσμα το βρισκω πολυ δυσκολο να σε παρουν ως δοκιμοι στις Ειδικες Δυναμεις!
Φιλικα,
1ον) Ναι οι Υ. Ε. Α εκπαιδευονται ξεχωριστα απο τους υπολοιπους εφεδρους διοτι ειναι Υποψηφιοι Εφεδροι Ανθυπολοχαγοι.
2ον) Ναι υπαρχουν Δ. Ε. Α στις αμφιβιες μοιρες.
3ον) Αν δεν εχεις βυσμα το βρισκω πολυ δυσκολο να σε παρουν ως δοκιμοι στις Ειδικες Δυναμεις!
Φιλικα,
Πολυ ωραια, αν κοπω, μπορω να συνεχισω στις ε. Δ;
Φυσικα.
Αλλωστε σας ρωτανε ΑΝ θελετε να δωσετε για ΔΕΑ.
Δεν ειναι υποχρεωτικο!
Αλλωστε σας ρωτανε ΑΝ θελετε να δωσετε για ΔΕΑ.
Δεν ειναι υποχρεωτικο!
Σ ευχαριστω φιλε μου... Αλλα υποψιν οτι παω για δοκιμος ειδικων δυναμεων στα λοκ! Παιζει τπτ διαφορετικο;
Επειγον παιδες... Υπαρχει περιπτωση καποιος που ορκιστηκε σε κεντρο ειδικων δυναμεων και επελεξε να παει για υεα... Να μπορει να παρει ειδικοτητα ειδικων δυναμεων στο χαιδαρι; ! Οπου ειναι οι διαβιβασεις! Δηλαδη να ειναι δοκιμο διαβηβαστης ειδικων δυναμεων!
Σχετικα με την σχολη διαβιβασεων και τις ειδικες δυναμεις, ναι μπορεις να πας μετα την ΣΔΒ στο ΚΕΑΠ και να γινεις κανονικα δεα ειδικων δυναμεων. Εχουν παει απο την προηγουμενη σειρα δικοι μας καθως και απο την 306 αυριο παρουσιαζονται κανα 6-7 ατομα... Καλη δυναμη παντως εκει στους τρελους
Καλησπέρα φίλε μου. Καταρχήν συνχαρητηρια για το σαιτ.
Θελω να παο ειδικές δυνάμεις. Πρεπει πρωτα να πάω ΥΕΑ; Στο χαρτί μου το εχουν βαλει. Δηλαδή αν παω ειδικές δυναμεις κανω 5-6 μήνες παραπάνω;
Θελω να παο ειδικές δυνάμεις. Πρεπει πρωτα να πάω ΥΕΑ; Στο χαρτί μου το εχουν βαλει. Δηλαδή αν παω ειδικές δυναμεις κανω 5-6 μήνες παραπάνω;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας παιδια, εμενα μου ηρθε το χαρτι για 19/8 στην Αυλωνα, με ενδειξη ΥΕΑ. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! Με καλεσαν ΥΕΑ στο Σωμα των ΤΘ... Γινεται να παω ΥΕΑ στις Ειδικες Δυναμεις (ΕΔ); Αν ναι, πως και ποτε μπορω να το κανω αυτο;
Σας Ευχαριστω
Σας Ευχαριστω
Καλησπέρα. Μου ηρθε πριν 4 μερες το χαρτι με την ενδιξη οτι εχω επιλεγει για ΥΕΑ στης Ε. Δ.(καθως οταν εκοψα την αναβολη δηλωσα καταδρομεις) και παρουσιαζομαι στης 18/8.
Διαβασα πολλα και χρησιμα για οσους εχουν επιλεγει για ΥΕΑ ολα ομως τα ling που παραθετουν ειναι για πριν μειωθει η θειτια στους 9 μηνες ή οσοι δινουν πληροφοριες δεν διευκρεινιζουν.
Οι απορεια που εχω ειναι:
Τωρα που η θειτια εναι 9 μηνες, για οσους τελικα πανε ΥΕΑ αν απο 4-5 μηνες που ηταν εχει αλλαξει ή αν εχει παραμεινει ιδιο.
Διαβασα πολλα και χρησιμα για οσους εχουν επιλεγει για ΥΕΑ ολα ομως τα ling που παραθετουν ειναι για πριν μειωθει η θειτια στους 9 μηνες ή οσοι δινουν πληροφοριες δεν διευκρεινιζουν.
Οι απορεια που εχω ειναι:
Τωρα που η θειτια εναι 9 μηνες, για οσους τελικα πανε ΥΕΑ αν απο 4-5 μηνες που ηταν εχει αλλαξει ή αν εχει παραμεινει ιδιο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα εχω 3 εβδομαδες που απολυθηκα ως εφεδρος ανθυπολοχαγος ειδικων δυναμεων, υπηρετησα 17 μηνες αλλα οι ΥΕΑ απο τον αυγουστο υπηρετουν σιγουρα 15 μηνεσ... οποτε καθενας την επιλογη του παιδεσ... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες