Απλά δεν καταλαβαίνεις!Gpap95 έγραψε:Γουλφ, δεν αναφέρθηκα σε εσένα συγκεκριμένα αλλά μίλησα γενικότερα.Noname, αν βάλει πτυχία, θα βάλει για όλους. Δε θα βάλει μόνο νομική, ψυχολογία αλλα μάλλον είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι η νομική και ψυχολογία θέλει πάνω από 17.000 μόρια που αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ήθελε να πάει αστυνομία, περνούσε άνετα και από αξιωματικών ανάλογα τα μόρια του αλλά επέλεξε να πάει νομική ή ψυχολογια. Και τώρα μου λέτε τι ; Ότι ο δικηγόρος και ο ψυχολόγος που μπορούσε να πάει αστυνομία με τα μόρια που έγραψε και δε πήγε, θα πάει τώρα εφ να τον διατάζουν από τη στιγμή που θα μπορούσε ο ίδιος να διατάζει ή θα σκεφτεί να αφήσει το γραφείο του ή τη καριέρα του με τόσο διάβασμα που έριξε για να πάει εφ; Για να γράφεις τόσα μόρια, πάει να πει ότι είσαι κολλημένος νομική, ψυχολογία κτλπ. Που σημαίνει ότι δε θα φύγουν. Όπως εμείς είμαστε κολλημένοι με την αστυνομία ας πούμε. Άντε να μπούνε και 10 δικηγόροι. Τι θα γίνει ; Θα βγάλει 100 200 θέσεις για δικηγόρους ψυχολόγους ; Ούτε σε 3 χρόνια δε θα τις συμπληρώσουν αυτές τις θέσεις
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Όντως δεν καταλαβαίνεις και αναλυεις ατοπα πράγματα. Θα θελει καποιους ΠΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ καμια σχεση με τους ΟΠΠΙ θα οριζονται ξεριστα...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Άρα εσύ τώρα μου λες ότι θέλει κάποια εξτρα άτομα ΠΕ ΤΕ γιατί πλέον έχουν ίδια αξία, για κατι αλλο εκτός οππι ε; Αρα η προκυρηξη δε θα είναι 1000 άτομα θα είναι ξέρω 1200 που δεν ακούστηκε πουθενά κάτι τέτοιο. Το άλλο σεναριο είναι μέσα στους 1000 οι 200 να είναι αυτοί που λες για άλλο σκοπό. Αρα 800 συνολικά εφ. Καλά τα λέω ;Nonamedg4 έγραψε:Όντως δεν καταλαβαίνεις και αναλυεις ατοπα πράγματα. Θα θελει καποιους ΠΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ καμια σχεση με τους ΟΠΠΙ θα οριζονται ξεριστα...
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Έχουμε κάποιο νέο;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Έχουμε κάποιο νέο;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Στο αθρο λεει οτι η οππι θα καλει την αστυνομια για να τους σωσει. Υπαρχουν ατομα τα οποια θα αντιδρασουν ακραια με την παρουσια της οππι.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο ή την Πέμπτη;
Σας έχω πει ότι υπάρχουν ομάδες που ετοιμάζουν κόσμο για να κάνουν επεισόδια στην οππι. Αυτά που έλεγα πριν 1 μήνα, τώρα βγαίνουν και σε άρθρα. Όλοι ξέρουμε τι ξύλο έχει να πέσειCharlie Harper 13 έγραψε:Στο αθρο λεει οτι η οππι θα καλει την αστυνομια για να τους σωσει. Υπαρχουν ατομα τα οποια θα αντιδρασουν ακραια με την παρουσια της οππι.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο ή την Πέμπτη;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Πρεπει να δωσουν τονκαταληλο εξοπλισμο στους οππι δεν μπορει να σε προστατεψει το γκλοπ. Πρεπεινα δωσουν κρανη ασπιδες.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Σας έχω πει ότι υπάρχουν ομάδες που ετοιμάζουν κόσμο για να κάνουν επεισόδια στην οππι. Αυτά που έλεγα πριν 1 μήνα, τώρα βγαίνουν και σε άρθρα. Όλοι ξέρουμε τι ξύλο έχει να πέσειCharlie Harper 13 έγραψε:Στο αθρο λεει οτι η οππι θα καλει την αστυνομια για να τους σωσει. Υπαρχουν ατομα τα οποια θα αντιδρασουν ακραια με την παρουσια της οππι.
Το έχω ακούσω και εγω απο φοιτητές που ξέρω. Μονο στο ΑΠΘ είναι ήρεμα τα πράγματα είναι ποιο Συζητήσιμοι
Ε μη μπειτε αμα δε θελετε ξυλο, δε σας πιεζει κανεις να κανετε αιτηση! Εγω προσωπικα ειμαι συνειδητοποιημενος και ετοιμος να τις φαω!
GuardianOfficial
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Εισαγεται για συζητηση την Τριτη και θα ψηφιστει την Τεταρτη.Kostantinos2017 έγραψε:Την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο ή την Πέμπτη;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

ΕυχαριστώCharlie Harper 13 έγραψε:Εισαγεται για συζητηση την Τριτη και θα ψηφιστει την Τεταρτη.Kostantinos2017 έγραψε:Την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο ή την Πέμπτη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες