Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Wolf93 »

Pezonauti194 Πως συμφωνεις με τον Φουσεκη; Αυτος λεει 100-150 μορια πανω απο το 2019, δηλαδη λεει περιπου 2750 βαση.

Και συ λες 2580-2620-αρα δε συμφωνεις ειναι πολυ μακρια οι 2 γνωμες.

Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Wolf93 έγραψε:Pezonauti194 Πως συμφωνεις με τον Φουσεκη; Αυτος λεει 100-150 μορια πανω απο το 2019, δηλαδη λεει περιπου 2750 βαση.

Και συ λες 2580-2620-αρα δε συμφωνεις ειναι πολυ μακρια οι 2 γνωμες.

Συμφωνώ στο ότι δεν θα είναι όπως του 11 2300 βάση που λένε πολλοί εγώ πιστεύω θα είναι ίδια με του 19 γνώμη μου ετσι

Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

Ξέχασες τα πτυχία ή το προαπαιτούμενο lower.Pezonauti
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Alexiptwtistis18 έγραψε:Ξέχασες τα πτυχία ή το προαπαιτούμενο lower.Pezonauti
Πτυχία φίλε μου δεν θα μπουν και θα το δεις και αν μπουν θα είναι για λίγες θέσεις δεν θα είναι και οι 1000 με πτυχιο

Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Η ίδια προκήρυξη δηλαδή. Σαν να λέμε
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Wolf93 »

Απο το Σωματειο ΕΦ Β. Ελλαδος λενε δε θα μπουν πτυχια, ηταν απλα μια προταση. Τωρα θα δειξει!

Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αυτό που λες για τις λίγες θέσεις δεν ισχύει. Θα ναι ισοβαθμοι, οποτε. Ή θα μπουν παντού ή καθόλου
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Wolf93 έγραψε:Απο το Σωματειο ΕΦ Β. Ελλαδος λενε δε θα μπουν πτυχια, ηταν απλα μια προταση.Τωρα θα δειξει!

Μάλλον αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον Χρυσοχοΐδη και τον ντουμα
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Wolf93 »

Μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους, που μεχρι πριν 1 μηνα δεν ειχες ιδεα για τιποτα!
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Gpap95 έγραψε:
Wolf93 έγραψε:Απο το Σωματειο ΕΦ Β. Ελλαδος λενε δε θα μπουν πτυχια, ηταν απλα μια προταση.Τωρα θα δειξει!

Μάλλον αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον Χρυσοχοΐδη και τον ντουμα
Gpap95 είσαι ο πιο σπασμένος από οποιοδήποτε άλλο δημιουργεις σενάρια μόνος σου ίσως επειδή θες να μπεις τόσο πολύ! Πάντως και να μπεις από τα μόρια θα κάνεις στα ψυχοτεχνικα στανταρακι!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Έχω ξαναπεί ότι δε μιλάτε με τα γεγονότα αλλά με τα θέλω σας. Οι εποπ για πρώτη φορά βάλανε πτυχια για να απορροφήσουν πτυχιούχους που έχουν γίνει πάρα πολλοί. Λιμενικό μοριοδοστησε όλα τα πτυχία ανεξαιρέτως και έβαλε προαπαιτούμενο αγγλικά, και στους εφ, θα είναι ίδια με του 19. Ε δηλαδή, χαζός να είναι κάποιος, θα πει δε μπορεί ρε φίλε να είναι η ίδια. Σε όλες τις άλλες άλλαξαν τα πράγματα και σε εμάς τίποτα απολύτως ; Έρχεται ο Χρυσοχοΐδης και λέει πτυχία, το επιβεβαιώνει ο ντουμας και πάλι εσείς ίδια με του 19. Τι να πω ρε παιδιά, καθίστε μιληστε με αυτά που θα θέλατε να γίνουν και όχι με αυτά που γίνονται. Όλες οι προκηρύξεις άλλαξαν και μερικοί εδώ μέσα πιστεύουν ότι η δική μας θα είναι η ίδια. Τι να πω πραγματικά. Λογικά και μόνο να το σκεφτείς, θα πεις δε μπορεί να είναι η ίδια και όλες οι άλλες να άλλαξαν.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εγώ καλά μου παιδιά μιλάω με τα γεγονότα και με τις δηλώσεις. Εσείς μιλάτε με αυτά που ελπίζεται. Καθόλου σπασμένος, γιατί να είμαι άλλωστε ; Τι κερδίζω ; Απλα λέω τα γεγονότα και εσείς λέτε αυτά που θα θέλατε να γίνουν. Καλή επιτυχία και πάλι
Nonamedg4
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Nonamedg4 »

Θα παιρνει μορια το πτυχιο των αγγλικών και δεν θα ειναι προαπαιτουμενο. Το ιεκ θα αλλαξει μοριοδοτηση "στελεχος υπηρεσίων ασφαλείας" αλλαζει η ηλικια απο 21 και επειτα και τα πτυχία θα αφορούν ειδικότητες ΠΕ πχ καποιους νομικους κλπ. Θα εχει αλλαγές αλλα οχι τραγικες. Τριτεκνοι πολύτεκνοι τα ιδια μορια χωρις περιορισμό ηλικιας απλα στους πολυτεκνους θα απαιτεί πιστοποιητικό και απο την ομοσπονδία πολυτέκνων. Οσο και να συζητάτε για μορια και βασεις ειναι ασκοπο και ανοητο σε αυτο το σημειο.

Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Wolf93 »

Εγω δεν ειπα οτι θα ειναι ιδια με του 2019!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Γουλφ, δεν αναφέρθηκα σε εσένα συγκεκριμένα αλλά μίλησα γενικότερα.Noname, αν βάλει πτυχία, θα βάλει για όλους. Δε θα βάλει μόνο νομική, ψυχολογία αλλα μάλλον είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι η νομική και ψυχολογία θέλει πάνω από 17.000 μόρια που αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ήθελε να πάει αστυνομία, περνούσε άνετα και από αξιωματικών ανάλογα τα μόρια του αλλά επέλεξε να πάει νομική ή ψυχολογια. Και τώρα μου λέτε τι ; Ότι ο δικηγόρος και ο ψυχολόγος που μπορούσε να πάει αστυνομία με τα μόρια που έγραψε και δε πήγε, θα πάει τώρα εφ να τον διατάζουν από τη στιγμή που θα μπορούσε ο ίδιος να διατάζει ή θα σκεφτεί να αφήσει το γραφείο του ή τη καριέρα του με τόσο διάβασμα που έριξε για να πάει εφ; Για να γράφεις τόσα μόρια, πάει να πει ότι είσαι κολλημένος νομική, ψυχολογία κτλπ. Που σημαίνει ότι δε θα φύγουν. Όπως εμείς είμαστε κολλημένοι με την αστυνομία ας πούμε. Άντε να μπούνε και 10 δικηγόροι. Τι θα γίνει ; Θα βγάλει 100 200 θέσεις για δικηγόρους ψυχολόγους ; Ούτε σε 3 χρόνια δε θα τις συμπληρώσουν αυτές τις θέσεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες