Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

35MK.A έγραψε:
Gpap95 έγραψε:
35MK.A έγραψε:Απλή λογική μάγκες μου για το πότε θα βγει η προκυρυξη 1ον κρίσηε κορονοιο 2ον σχολές γεμάτες τρίτον έχουνε πει Πάσχα κλειστά όλα δεν γίνετε να βγει η προκυρηξη Μάρτιο και να βάλει 1000 άτομα μαζί για εκπαίδευση υγειονομική βόμβα θα ήταν αυτό καο κραξιμο από παντού τους 800 Σ. Φ έχει παγώσει λόγο αυτών τον κριτηρίων και φεκ να βγει αύριο μεθαύριο μην είστε σίγουροι ότι θα πάει κατευθείαν για προκυρηξη πάντα φιλικά...
έχεις ιδρώσει για να ανεβάσεις το απολυτήριο και εύχεσαι να πάει Μάιο. Φιλικά πάντα. Με τη δική λογικά, η οππι θα μπει το 22. Φιλικά πάντα.
Τι να ανεβάσω ρε βλάκα τα κριτήρια μου τι εχω τα έχω γράψει κιολας εσύ γιατί βιάζεσαι αγόρι μου να βγει νωρίς είσαι άνεργος και περιμένεις μια θέση στο δημόσιο;
Μάλλον δε διάβασες πιο πάνω ότι δουλεύω. Και μίλα καλύτερα
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Βμκδ έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Το πολύ τέλη Μαρτίου, η προκήρυξη έχει βγει. Αν βγει Ιούνιο που λένε τα άτομα που θέλουν να ανεβάσουν βαθμό απολυτηρίου, η οππι θα μπει στα πανεπιστήμια το 22. Ξεκολλατε

Λοιπόν παιδάκι επειδή τα έχεις πρήξει σε πολλούς εδώ πέρα μην ξεχνάς ότι θα βρεθείς με αυτούς και στην σχολή.1ον δεύτερον όταν δεν ξες κάτι μην μιλάς στο έχω πει άπειρες φορές μην μιλάς χωρίς να ξες μόνο καο μόνο για να γράψεις στο φόρουμ κούρασες !3ον τελευταίο μ μνμ στο νήμα μέχρι το ΦΕΚ γιατί κουράσατε 4ον διαβάστε λίγο αυτό προσεκτικά λέξη λέξη. Τα φιλία μ

*Λευτερια στα παιβακια

https://www.evros-news.gr/2021/02/05/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6/

τι σχέση έχει αυτό με την οππι ;
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Λοιπόν παιδιά εγώ έχω να πω ένα πράγμα ότι όταν με το καλό καταφέρουμε και πούμε στις σχολές όσοι κρύβονται πίσω από τα ονόματα τα περίεργα και αποκαλυφθούν στη σχολή θα πέσουν πολλές φάπες για αυτό μιλάτε όμορφα στον άλλο.
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Shadow2 έγραψε:Λοιπόν παιδιά εγώ έχω να πω ένα πράγμα ότι όταν με το καλό καταφέρουμε και πούμε στις σχολές όσοι κρύβονται πίσω από τα ονόματα τα περίεργα και αποκαλυφθούν στη σχολή θα πέσουν πολλές φάπες για αυτό μιλάτε όμορφα στον άλλο.
Να μάθουν να μην ειρωνεύονται αδερφέ.
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Shadow2 »

35MK.A έγραψε:
Shadow2 έγραψε:Λοιπόν παιδιά εγώ έχω να πω ένα πράγμα ότι όταν με το καλό καταφέρουμε και πούμε στις σχολές όσοι κρύβονται πίσω από τα ονόματα τα περίεργα και αποκαλυφθούν στη σχολή θα πέσουν πολλές φάπες για αυτό μιλάτε όμορφα στον άλλο.
Να μάθουν να μην ειρωνεύονται αδερφέ.

Είναι εριστική πραγαμτικα φαντάσου Τι μυαλά κουβαλάνε δυστιχος...

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Καθιστε να μπειτε πρωτα κι αφηστε τις φαπες για μετα. Περαστε την επιτροπη ψυχολογων πρωτα αλλιως σας βλεπω αστυνομικους μονο στο καρναβαλι να ντυνεσται.

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Wolf93 έγραψε:Ποια ολα το δειχνουν αυτο μεγαλε που μας δινεις και τα φιλια σου;Απο τι εχω καταλαβει εσυ και ο ΕΦ21 επειδη εχετε παει σε Εσπερινο για να ανεβασετε το απολυτηριο σας και τελειωνετε Μαιο, λετε οτι σας συμφερει!

Η προκηρυξη μπορει οντως να βγει κκαι καλοκαιρι αλλα τιποτα δε το δειχνει αυτο που λες, δε καταλαβαινω γιατι λε "οπως ολα δειχνουν". Ποια ολα;

Wolf κάνε ρε γαβ γαβ και άσε την αστυνομία που μέχρι χθες δν ήξερες από κλάνει η όρθα άντε και έχεις άποψη κιόλας το τι κάνω εγώ και ο καθένας! Άντε από έδω! Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας αλλά κολλάς να βγει μαιο από ότι βλέπω

Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

ΕΦ21 έγραψε:
Wolf93 έγραψε:Ποια ολα το δειχνουν αυτο μεγαλε που μας δινεις και τα φιλια σου;Απο τι εχω καταλαβει εσυ και ο ΕΦ21 επειδη εχετε παει σε Εσπερινο για να ανεβασετε το απολυτηριο σας και τελειωνετε Μαιο, λετε οτι σας συμφερει!

Η προκηρυξη μπορει οντως να βγει κκαι καλοκαιρι αλλα τιποτα δε το δειχνει αυτο που λες, δε καταλαβαινω γιατι λε "οπως ολα δειχνουν". Ποια ολα;

Wolf κάνε ρε γαβ γαβ και άσε την αστυνομία που μέχρι χθες δν ήξερες από κλάνει η όρθα άντε και έχεις άποψη κιόλας το τι κάνω εγώ και ο καθένας! Άντε από έδω! Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας αλλά κολλάς να βγει μαιο από ότι βλέπω

wolf δεν θα το ξαναπώ εγώ αυτή έχω τελεισω χρόνια το σχολείο 25 είναι ποιο εσπερινό μου λες αγόρι μ έχω πει και τα μόρια μου κάτσε πιες το γάλα σου τώρα και μην μιλάς αλλο
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Wolf93 »

35MK εγω δεν ειπα τιποτα για σενα με μπερδευεις με αλλον. ΕΦ21 ας βγει και Αυγουστο ισα ισα εχω 2800 τοτε αντι για 2600 που εχω τωρα, αλλα θα βγει πριν το Μαιο η προκηρυξη.

Μη σπαζεσαι που δε θα προλαβεις το νεο σου πτυχιο απο το Εσπερινο!

Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

Wolf93 έγραψε:35MK εγω δεν ειπα τιποτα για σενα με μπερδευεις με αλλον.ΕΦ21 ας βγει και Αυγουστο ισα ισα εχω 2800 τοτε αντι για 2600 που εχω τωρα, αλλα θα βγει πριν το Μαιο η προκηρυξη.

Μη σπαζεσαι που δε θα προλαβεις το νεο σου πτυχιο απο το Εσπερινο!

Καλά δεν μιλάω γιατί γίνομαι κακός μακάρι να βγει Μαρτιο αδέρφια το καλύτερο για όλους μας εύχομαι.
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Ολοι 2600+ εχετε; Εμεις καταλαβα ουτε για πλακα δεν μπαινουμε
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Shadow2 »

Charlie Harper 13 έγραψε:
Καθιστε να μπειτε πρωτα κι αφηστε τις φαπες για μετα. Περαστε την επιτροπη ψυχολογων πρωτα αλλιως σας βλεπω αστυνομικους μονο στο καρναβαλι να ντυνεσται.

Άκουσε να δεις ούτε σε προσέβαλα αλλά ούτε απευθύνθηκα σε Σένα συγκεκριμένα μάθε να αντιδρας και να μιλάς άσχημα όταν σε προσβάλουν ατομικά. Αν σου αρέσει έτσι όπως Μιλάνε στο Νημα και αυτά που λένε Πάω πάσο

atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από atma »

Παίδες κουραζετε με το σπαμ. Μην ξεχνάτε ότι το forum είναι για να ενημερωνόμαστε και να ανταλλάζουμε απόψεις. Το έχετε πάρει πολύ πατριωτικά και δεν είναι καλό. Όλοι περιμένουμε το ΦΕΚ. Με το να αλληλοβριζεστε πίσω από μια οθόνη δεν σας κάνει μάγκες ούτε ανεβαίνετε ιεραρχικά. Υπομονή και επιμονή ✊
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Άκουσε να δεις ούτε σε προσέβαλα αλλά ούτε απευθύνθηκα σε Σένα συγκεκριμένα μάθε να αντιδρας και να μιλάς άσχημα όταν σε προσβάλουν ατομικά. Αν σου αρέσει έτσι όπως Μιλάνε στο Νημα και αυτά που λένε Πάω πάσο

Αυτα για τις φαπες να τα πεις στην επιτροπη ψυχολογων. Εκει να κανεις τον μαγκα οχι να τους το παιξεις καλο παιδι.

Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

ετσι έτσι !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες