Έτσι θα γίνειPezonautis194 έγραψε:ναι αλλά μπορεί να πει ότι από τους 1000 οι 100 θέσεις θα είναι για ΠΕ και ΤΕ και οι υπόλοιποι να είναι ΔΕGpap95 έγραψε:Ρε φίλε ο υπουργός και ο ντουμας θέλουν να βάλουν πτυχία. Μόνο ο Χρυσοχοΐδης που είπε θελει πτυχία, τελείωσε το θέμα. Δε το είπε στη τύχη. Αν θα μπούνε, θα μπούνε όλες οι ειδικότητες. Τι θα βάλει δηλαδή ; Νομική ; Σιγά μη κάτσει ο δικηγόρος στην αστυνομία από το να ανοίξει δικό του γραφείοGUNS ROSES έγραψε:ΑΝ γινει αυτο τα ΠΕ και ΤΕ τι ακριβως ειναι; Γιατι μετα εγω θα προσπαθησω να μπω εκει λόγο πτυχιου
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
-
Alexiptwtistis18
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 92
Αυτό που λέτε δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει ; Αφού λογικά όλοι θα είναι ισοβαθμεί ιεραρχικά.
"Τιποτα δε θ αλλαξει ρε παρε το μπουλο" πριν 14 ημερες...
Δε στέκει αυτό που λες. Άρα αυτοί οι 100 με πτυχία, θα είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους αν πάει έτσι35MK.A έγραψε:Έτσι θα γίνειPezonautis194 έγραψε:ναι αλλά μπορεί να πει ότι από τους 1000 οι 100 θέσεις θα είναι για ΠΕ και ΤΕ και οι υπόλοιποι να είναι ΔΕGpap95 έγραψε:Ρε φίλε ο υπουργός και ο ντουμας θέλουν να βάλουν πτυχία. Μόνο ο Χρυσοχοΐδης που είπε θελει πτυχία, τελείωσε το θέμα. Δε το είπε στη τύχη. Αν θα μπούνε, θα μπούνε όλες οι ειδικότητες. Τι θα βάλει δηλαδή ; Νομική ; Σιγά μη κάτσει ο δικηγόρος στην αστυνομία από το να ανοίξει δικό του γραφείοGUNS ROSES έγραψε:ΑΝ γινει αυτο τα ΠΕ και ΤΕ τι ακριβως ειναι; Γιατι μετα εγω θα προσπαθησω να μπω εκει λόγο πτυχιου
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Copy paste του '19 ειναι σιγουρο χαχαχαχα που πηγαν ολοι αυτοι.Nonamedg4 έγραψε:"Τιποτα δε θ αλλαξει ρε παρε το μπουλο" πριν 14 ημερες...
-
Pezonautis194

- Posts in topic: 166
Εγώ από την μια πιστεύω ότι θα είναι ίδια! Εκτός αν δώσει κάποιες θέσεις σε πτυχία 100 150 όσους ορίσουν οι αρμόδιοι αν δεν γίνει αυτό η προκήρυξη θα είναι ίδιαCharlie Harper 13 έγραψε:Copy paste του '19 ειναι σιγουρο χαχαχαχα που πηγαν ολοι αυτοι.Nonamedg4 έγραψε:"Τιποτα δε θ αλλαξει ρε παρε το μπουλο" πριν 14 ημερες...
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Χαχαχα πλάκα έχουμε όλοι δεν ξέρουμε τι μας γίνετε πότε θα βγει τι θα περιέχει και καθόμαστε και κάνουμε συζήτησει του αέρα... Καλό είναι να μην μιλάει κανείς και να μπαίνουμε και γράφουμε όταν υπάρχει κάποιο νέο μόνο τότε.
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Ετσι ειναι τεταρτη θα δειξει τι θα γινει αναμενουμε
Γιατι τι ειπανε οτι θα γινει απο τεταρτη?
E.K.A.M-CTSFO
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Δεν ξέρω τι λένε πάντως το νομοσχέδιο ψηφίστηκε προχθές. Τώρα αναμένουμε.pepegas έγραψε:Γιατι τι ειπανε οτι θα γινει απο τεταρτη;
Θα μοριοδοτησει σίγουρα το ιεκ να ξέρετε... Γιατι η κεραμεως φέτος βαζει ιεκ στα μηχανογραφικα των πανελλήνιων τα αναβαθμιζει. Οποτε στελεχος υπηρεσιών ασφαλείας σίγουρα θα αλλαξει μοριοδοτηση... Για πτυχια αει τει θα ειναι καποιες θεσεις νομικών κλπ κλπ 150 100 δε ξερω ποσες... Αλλα αν δεν δουμε φεκ...
-
Pezonautis194

- Posts in topic: 166
Σπασμενε!Αστυνόμος Β ΜΑΤ έγραψε:Μακάρι να είναι ο προαπαιτούμενο το πτυχίο ΑΕΙ η ΤΕΙ να μπουν σωστά και μορφωμένα άτομα στο σώμα.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

1000 θα δώσει δεν σε ενημέρωσαν σωστά.Αστυνόμος Β ΜΑΤ έγραψε:Ευτυχώς θα δώσει 800 μόρια σε πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ και μερικοί δεν θα περάσετε ούτε απ' έξω.
Το καταλαβαμε και ευχαριστουμε για την ενημερωση σου.Τωρα βουλωνε με τα σπαμ ομως
Cheers!
Cheers!
E.K.A.M-CTSFO
35MK.A έγραψε:Δεν ξέρω τι λένε πάντως το νομοσχέδιο ψηφίστηκε προχθές. Τώρα αναμένουμε.pepegas έγραψε:Γιατι τι ειπανε οτι θα γινει απο τεταρτη;
Τελικά ψηφίστηκε προχθές, θα ψηφιστεί τέταρτη τι γίνεται γιατί Εχω μπερδευτεί; Κάτι διάβασα ότι ψηφίστηκε αλλά οι μισοί λένε από βδομάδα, τι ισχύει τελικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες