Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Πωωω φίλε κατάλαβα πολυ μεγάλο κομάντο αυτός, εχω ακουσει απίστευτα πραγματα και φοβερό καψόνι
Για αυτό όταν είχα πει ότι στη σειρά μου ξεκινήσαμε 90+ άτομα και μείναμε 38. Συν ότι είχαμε 2 ουκαδες στα πεν. Επειδή είχαμε τέτοιο διοικητή και τέτοιους εκπαιδευτές. Απλά χαίρομαι που 2 άτομα το επιβεβαίωσαν γιατί όταν τα έλεγες πετάχτηκαν κάνα 2 να κοροϊδέψουν. Μη ξεφεύγουμε όμως. Από βδομάδα πιστεύω θα πάει για ψήφιση το νομοσχέδιο.Pk9 έγραψε:Πωωω φίλε κατάλαβα πολυ μεγάλο κομάντο αυτός, εχω ακουσει απίστευτα πραγματα και φοβερό καψόνι
35MK.A έγραψε:Με φίλο που ρώτησα από Περιστέρι μου είπε ότι και αυτός ακούει από μέσα για Μάιο δεν τρολαρω μάγκες απλώς πληροφορίες δίνω ότι μου λένε σωστές λάθος δεν ξέρω άλως σας το αναφέρω και οποίος θέλει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα
Αδερφέ σορρυ που στο λέω αλλά από περσυ το λέω εγώ δες για πλάκα μηνύματα ειδικών φρουρών στο άλλο νήμα!
Όντως ο ΕΦ 21 το έλεγε από πέρυσι παρακολουθούσα το νήμα και το θυμάμαι.
Ας βγει το φεκ να μαθουμε τη μοριοδοτηση και ας αργησει η προκηρυξη δε πειραζει!
GuardianOfficial
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Μηπως εννοουν Μαιο εισαγωγη στην σχολη;
Έτσι ακριβώς Guardian ! Ας ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα κριτήρια και την μοριοδότηση και ας βγει όποτε θέλει.
ΕΦ202;(2) έγραψε:Μηπως εννοουν Μαιο εισαγωγη στην σχολη;
Δύσκολο μαιο σχολή αρχές Ιούνη σχολή μπορω να πω ότι ίσως και να παίζει αυτό το σενάριο. Σίγουρα θα μπουν τέλη Σεπτέμβρη στα πανεπιστήμια !
Guardian7 έγραψε:Ας βγει το φεκ να μαθουμε τη μοριοδοτηση και ας αργησει η προκηρυξη δε πειραζει!
Λευτεριά στον ΕΦ21 φιλαρααα! Χαχαχα! Θα τα πούμε εμείς από κοντά
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
ΕΦ21 δεν το έβλεπα συγνώμη δεν αντιλέγω 💪💪
Συγγνώμη ρε παιδιά. Πως θα βγει η προκήρυξη Μάιο ; Αν βγει Μάιο, μέσα Ιουνίου στη καλύτερη να βγουν τα αποτελέσματα, Μέχρι να πάνε σχολή θα πει μέσα Ιουλίου. Η εκπαίδευση τόνισαν ότι θα κρατήσει περισσότερο από τη προηγούμενη σειρά δηλαδή πάνω από 3 μήνες, πες 4. Πως θα είναι Σεπτέμβριο στα αει; Για να γίνουν αυτά, η προκήρυξη το αργότερο θα πρέπει να βγει μέσα Μαρτίου. Αλλιώς δε θα πάνε Σεπτέμβριο ΑΕΙ και θα πάνε Νοέμβριο Δεκέμβριο
Φίλε η προηγουμενη σειρά έκανε 40 μέρες εκπαίδευση όχι 90. Αντε τωρα αυτή η σειρά να κάνει 20 μέρες παραπανω απο την 9η σειρά άρα 2 μήνες
Επομένως 2 μήνες σχολή άρα τέλη Σεπτεμβρίου βαριά μέσα Οκτωβρίου εκτιμώ θα έχουν μπει πανεπιστήμια
Gpap95 έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά. Πως θα βγει η προκήρυξη Μάιο ; Αν βγει Μάιο, μέσα Ιουνίου στη καλύτερη να βγουν τα αποτελέσματα, Μέχρι να πάνε σχολή θα πει μέσα Ιουλίου. Η εκπαίδευση τόνισαν ότι θα κρατήσει περισσότερο από τη προηγούμενη σειρά δηλαδή πάνω από 3 μήνες, πες 4. Πως θα είναι Σεπτέμβριο στα αει; Για να γίνουν αυτά, η προκήρυξη το αργότερο θα πρέπει να βγει μέσα Μαρτίου. Αλλιώς δε θα πάνε Σεπτέμβριο ΑΕΙ και θα πάνε Νοέμβριο Δεκέμβριο
Από το τι λένε μέχρι το τι θα γίνει υπάρχει μεγάλος δρόμος φιλαράκο ! Κάτσε κάνε υπομονή και θα δεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες