Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Wolf93 έγραψε:Οι δεα εδ φυσικα και τα αξιζουν, οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι γιατι τα αξιζουν ανελυσε το μας λιγο. Και μη μου πεις φτωχια και δε τα βγαζουν ευκολα περα γιατι και αυτοι με 2 παιδια δε τα βγαζουν περα!

Αδερφέ είναι μεγάλη ιστορία που βαριέμαι βα την αναλύσω. Αν έχεις τρίτεκνους πολύτεκνους φίλους κάτσε κάνε μια συζήτηση μ τους γονείς τους και θα καταλάβεις γιατί ... Αυτά από μένα και κάτι ακόμα παίδες οποίος θέλει να μην τον φάει θέσει άλλος είτε ένας με c2 σε όλες της ξένες γλώσσες είτε πολύτεκνος είτε δεα μπορεί κάλλιστα να Πάει ένα εσπερινό (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ) να φάει 2 χρόνια το σχολείο με συνδυασμό δουλειά και διάφορες υποχρεώσεις έτσι ώστε να μπει σίγουρα μέσα με ένα πολύ καλό απολυτήριο. Αλλά σαν άνθρωποι και κυρίως Έλληνες που το έχουμε στο DNA μας είμαστε η παροιμία με την κατσίκα του γειτονα. Τα φιλία μ

*ΥΓ Λευτεριά στους σπασμένους

Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Wolf93 »

Εσυ δεν εισαι που εμεινες εκτος απο τους ΣΦ; Ποσα μορια εχεις τωρα και το χεις σιγουρο οτι θα μπεις?
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Είμαι πολύτεκνος έβγαλα απολυτήριο πολύ χαμηλό οι δικοί μου δεν είχαν να με πάνε στα φροντιστήρια ούτε να μου βγάλουν διπλώματα δούλεψα σαν σκύλος έβγαλα μηχανή αυτοκίνητο πτυχίο αγγλικών το 2020 πήγα 35 μκ στην Κύπρο λόγω οικονομικών μετά την προκυρηξη του 19 που δεν μπήκα λόγω μορίων Ξενιτεύτηκα Ολλανδία για δουλεια. Οποιος έχει τόλμη και θάρρος δεν κάθεται να κλεγεται αυτά από εμένα...
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Wolf93 έγραψε:Εσυ δεν εισαι που εμεινες εκτος απο τους ΣΦ; Ποσα μορια εχεις τωρα και το χεις σιγουρο οτι θα μπεις;

2450 α' και από τέλη Μαΐου 3200+ Β '

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

35MK.A έγραψε:Είμαι πολύτεκνος έβγαλα απολυτήριο πολύ χαμηλό οι δικοί μου δεν είχαν να με πάνε στα φροντιστήρια ούτε να μου βγάλουν διπλώματα δούλεψα σαν σκύλος έβγαλα μηχανή αυτοκίνητο πτυχίο αγγλικών το 2020 πήγα 35 μκ στην Κύπρο λόγω οικονομικών μετά την προκυρηξη του 19 που δεν μπήκα λόγω μορίων Ξενιτεύτηκα Ολλανδία για δουλεια. Οποιος έχει τόλμη και θάρρος δεν κάθεται να κλεγεται αυτά από εμένα...

Οτι καλύτερο έχω διαβάσει στο νήμα όχι σε αυτό το συγκεκριμένο σε όλα που έχω Μπει 👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏

Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

Βμκδ έγραψε:
35MK.A έγραψε:Είμαι πολύτεκνος έβγαλα απολυτήριο πολύ χαμηλό οι δικοί μου δεν είχαν να με πάνε στα φροντιστήρια ούτε να μου βγάλουν διπλώματα δούλεψα σαν σκύλος έβγαλα μηχανή αυτοκίνητο πτυχίο αγγλικών το 2020 πήγα 35 μκ στην Κύπρο λόγω οικονομικών μετά την προκυρηξη του 19 που δεν μπήκα λόγω μορίων Ξενιτεύτηκα Ολλανδία για δουλεια. Οποιος έχει τόλμη και θάρρος δεν κάθεται να κλεγεται αυτά από εμένα...

Οτι καλύτερο έχω διαβάσει στο νήμα όχι σε αυτό το συγκεκριμένο σε όλα που έχω Μπει 👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏

Σε ευχαριστω αδερφάκο και όλα αυτά στα 25 μου δεν το λέω για να το παίξω κάποιος και δεν είμαι ο μόνος που έχει ζήσει έτσι...
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Wolf93 »

Χαλαρωστε το διπλωμα αυτοκινητου, μηχανης, φορτηγου και το λοουερ απο τη τσεπη μου τα πληρωσα και γω!Δεν ανακαλυψατε την Αμερικη!

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

35MK.A έγραψε:
Βμκδ έγραψε:

Σε ευχαριστω αδερφάκο και όλα αυτά στα 25 μου δεν το λέω για να το παίξω κάποιος και δεν είμαι ο μόνος που έχει ζήσει έτσι...

Σε νιώθω φίλε γιατί και εγώ μια από τα ίδια είμαι μόνος μ όλα. Όποτε σε νιώθω και είμαι περιφανος για άτομα σαν εμάς. Και εγώ 26 *

🙏🙏

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Wolf93 έγραψε:Χαλαρωστε το διπλωμα αυτοκινητου, μηχανης, φορτηγου και το λοουερ απο τη τσεπη μου τα πληρωσα και γω!Δεν ανακαλυψατε την Αμερικη!

Ακόμα σπάζεσαι 😁

Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Wolf93 »

Τι να σπαστω ρε φιλε εχω 2600 και δε ξερω αν θα μπω και συ με 2450 στην Α νιωθεις σιγουρος;τα 3200 στη Β δε ξερω αν θα τα προλαβεις η προκηρυξη θα βγει μεχρι τοτε!

sevenF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sevenF »

Και εγώ είμαι τριτεκνος, υπάρχουν ηλιακαρα όρια για τα μόρια; Γιατί έχω ακούσει αν είσαι τριτεκνος και πάνω από 25 χρονων δεν περνεις τα μόρια τριτεκνου
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

Και εγώ 2600 ακριβώς έχω τώρα θα δείξει
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Παιδιά μην χρωματίζετε την συζητηση δεμ εχει να κανει με κομματα αλλα με την δραση καποιον που λειτουργουσαν σαν να ειναι τσιφλικι τους εγω που εμπαινα σε μαθηματα του απθ και γενικα στην σχολη εκτος απο πλακατ είχε και ολοκληρα πανό μεσα στην διδασκαλια τα απογευματα διπλα μοιραζαν ναρκωτικα εγιναν βιασμοί μεχρι και για μαχες με σκυλους εχω ακουσει. Αρα θα τους χαλασει το παρτυ και ο ελεγχος θα φυγει απο αυτους γι αυτο γινονται ολα
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

Στο πανεπιστήμιο στην Πάτρα γινόντουσαν αυτά αγώνες με σκυλιά μπαίναμε κάτι βλάκες με τα πιτμπουλ και τα βαζανε για αγώνες καλά ναρκωτικά μην μιλήσω ακόμα και τώρα και στα ΤΕΙ στην Πάτρα αυτά συμβαίνουν ακόμα και τώρα
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Ρε παιδιά ημαρτων έχει ξεφύγει η κατάσταση πολύ Ηρεμηστε και μην κάθεσται να ασχοληθείτε με τον καθένα που σας λέει κατι και τσίμπατε και πάρε κατέβατα ότι έχει κάνει ο καθένας είναι άξιος και μπράβο του δεν χρειάζεται να ενδιαφέρει κανέναν άλλον έχουμε 1 ΣΤΟΧΟ όλοι εδώ μέσα να μπούμε με το καλό στην ΕΛ. ΑΣ οπότε χαλαρά και αναμονή λίγο ακόμα Μ...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες