Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Συμφωνω αυτο ειναι αστεια με τους τριτεκνους που δεν εχουν καμια γνωση παραπανω απο αλλουςκαι περνουν επιπλεον μορια!
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
20 μερες υπομονη Τωρα οτι και να λεμε αερολογιες θα ειναι... Μειωση μοριων τριτεκνους πολυτεκνους Δεα εδ. Προαπαιτουμενο αγγλικα πιστευω θα ηταν ο σωστος συνδιασμος...
Ας πουμε τριτεκνοι 100 μορια πολυτεκνοι 150 ή 100 και οι 2.
Και δεα εδ 800 μορια αντι για 1000
Οπως λεγαμε και παλια αυτα να ισχυουν
Πτυχια αει τει να μην μπουνε αλλα αν μπονε 100 μορια Και πολλα ειναι τωρα αν εισαι απο νομικη παρε 1000 μορια

Πτυχια αει τει να μην μπουνε αλλα αν μπονε 100 μορια Και πολλα ειναι τωρα αν εισαι απο νομικη παρε 1000 μορια

- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Συμφωνώ και να αλλάξουν τα μόρια για μηχανή φορτηγά και τα λοιπά.ΕΦ202;(2) έγραψε:20 μερες υπομονη Τωρα οτι και να λεμε αερολογιες θα ειναι... Μειωση μοριων τριτεκνους πολυτεκνους Δεα εδ. Προαπαιτουμενο αγγλικα πιστευω θα ηταν ο σωστος συνδιασμος...
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Για πες ρε μάγκα που γελάς τι μόρια έχεις;dimitris13 έγραψε:Μερικοι θεωρουν ΛΟΓΙΚΟ να υπαρχει μοριοδοτηση για τριτεκνους/πολυτεκνους αλλα δεν θεωρουν λογικο να μετρησει σαν επιπλεον μορια, οχι προαπαιτουμενο, τυγχον ΠΤΥΧΙΟ πανεπιστημιου...
Γελαει ο κοσμος
Γιατί σε βλέπω πολυ αγχωμένο αν δεν πάρεις τα μόρια του πτυχίου σου.
Παίζονται μεγάλα παιχνίδια... Μακάρι να αντέξει ο υπουργός. Όλοι εναντίον, μέχρι κ πανεπιστημιακή του εξωτερικού στείλανε έγγραφο ότι δεν συμφωνούν με αυτό... Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτοί. Η ποασυ πάντως θα παίξει το τελευταίο της χαρτί λέγοντας ότι θέλουν κόσμο οι φυλακές κ στα πανεπιστήμια να μπουν κάμερες, έλεγχομενη είσοδο από ιδιωτικές εταιρίες κτλ
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Έχω φίλο στην αστυνομία είναι στο μεταγωγών αυτό που μου έχει πει είναι ότι υπάρχει κρίση με την προκυρηξη αυτή μέσο συνδικαλιστών και λόγω ιού και όλα αυτά μπορεί να πάει προς Μάιο η προκήρυξη και ότι θα πάρουν και άτομα στο μέτρο αυτά μου είπε αυτά σας λέω.glock έγραψε:Παίζονται μεγάλα παιχνίδια... Μακάρι να αντέξει ο υπουργός. Όλοι εναντίον, μέχρι κ πανεπιστημιακή του εξωτερικού στείλανε έγγραφο ότι δεν συμφωνούν με αυτό... Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτοί. Η ποασυ πάντως θα παίξει το τελευταίο της χαρτί λέγοντας ότι θέλουν κόσμο οι φυλακές κ στα πανεπιστήμια να μπουν κάμερες, έλεγχομενη είσοδο από ιδιωτικές εταιρίες κτλ
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
σχετικά με πτυχία και τέτοια τι έχεις να πεις?glock έγραψε:Παίζονται μεγάλα παιχνίδια... Μακάρι να αντέξει ο υπουργός. Όλοι εναντίον, μέχρι κ πανεπιστημιακή του εξωτερικού στείλανε έγγραφο ότι δεν συμφωνούν με αυτό... Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτοί. Η ποασυ πάντως θα παίξει το τελευταίο της χαρτί λέγοντας ότι θέλουν κόσμο οι φυλακές κ στα πανεπιστήμια να μπουν κάμερες, έλεγχομενη είσοδο από ιδιωτικές εταιρίες κτλ
Αν με το καλό ψηφιστεί το νομοσχέδιο για ποιο λόγο να αργήσει η προκήρυξη; Την επόμενη εβδομάδα είναι προς ψήφιση έτσι δεν ειναι;
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Παντως η κεραμεως πηρε φορα. Ετσι πετατε τρικακια. Αντιδραστε παρανομα και εμεις θα ερθουμε πιο γρηγορα στα πανεπ. Οτι και να κανει η ποασυ οσες πορειες και να γινουν οσο δινουν αφορμες τιποτα δεν παγωνει ισα ισα θα γινει πιο γρηγορα
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Μακάρι παιδιά το εύχομαι για όλους μας. Εγώ σα σας μεταφέρω τι λένε προς τα μέσα αλλά αυτά είναι στο χέρι των υπουργών...
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
τι λένε για τα κριτήρια?35MK.A έγραψε:Μακάρι παιδιά το εύχομαι για όλους μας. Εγώ σα σας μεταφέρω τι λένε προς τα μέσα αλλά αυτά είναι στο χέρι των υπουργών...
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Άγγελος Συρίγος το μέτρο της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια είναι «περιστασιακό», υποστηρίζοντας, όπως αναφέρει η efsyn, ότι «δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η κατάσταση» και όταν «αποκατασταθεί η τάξη στα πανεπιστήμια όπου υπάρχει πρόβλημα, οι αστυνομικοί θα αποσυρθούν σε άλλα σημεία».
Στη συνέχεια της συνέντευξης και στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο υφυπουργός Παιδείας άλλαξε ρότα και υποστήριξε ότι τελικά δεν είναι προσωρινό το μέτρο της αστυνομία στα Πανεπιστήμια αλλά μόνιμο. Χαχαχα για γέλια είναι.
Στη συνέχεια της συνέντευξης και στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο υφυπουργός Παιδείας άλλαξε ρότα και υποστήριξε ότι τελικά δεν είναι προσωρινό το μέτρο της αστυνομία στα Πανεπιστήμια αλλά μόνιμο. Χαχαχα για γέλια είναι.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Δεν μου έχει κάτι αυτό είναι αρμοδιότητα της ίδιας της κυβέρνησης δεν γνωρίζουν κάτι ακόμα.Pezonautis194 έγραψε:τι λένε για τα κριτήρια;35MK.A έγραψε:Μακάρι παιδιά το εύχομαι για όλους μας. Εγώ σα σας μεταφέρω τι λένε προς τα μέσα αλλά αυτά είναι στο χέρι των υπουργών...
Οταν μπει ελεγχομενη εισοδος και καμερες, η ΟΠΠΙ θα αποσυρθει πηγαινοντας σε αλλες υπηρεσιες και τα ΑΕΙ θα μεινουν με τους security!Aυτο ειναι το σχεδιο του πασοκου, ουσιαστικα ενισχυει τα τμηματα αλλα με λιγη καθυστερηση γιατι τωρα δε μπορουσε να δικαιολογησει αλλιως προκηρυξη ΕΦ!
GuardianOfficial
Το ποταμι δε γυριζει πισω η προκηρυξη θα βγει γιατι το Φθινοπωρο θα γινουν διπλες εκλογες για να καψει την απλη αναλογικη!Ισως ειναι πανω απο 1000 ατομα η προκηρυξη για να χωσει και στο ΜΕΤΡΟ ατομα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guardian7 την Πέμ Φεβ 04, 2021 3:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GuardianOfficial
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες