Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Guardian7 »

Ρε μεγαλε το ξερω οτι θα εχει και "παλιους" που θα κανουν τους προισταμενους αλλο λεω εγω.

GuardianOfficial
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Έχουμε μάθει κάτι από την επιτροπή που μιλάνε στην βουλή;
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

dimitris13 έγραψε:
Guardian7 έγραψε:Ρε dimitris πλακα μας κανεις; Στην Αστυφυλακων 18χρονα παιδια δε μπαινουν; Αυτοι δε σε σταματανε στο δρομο για ελεγχο; Ακου λεει πως θα ελεγξουν οι 20χρονοι τον καθηγητη.

Επειδη εισαι ασχετος τα λες ολα αυτα. Οι 18χρονοι που λες μπαινουν μεταβατικα σε ολα τα σωματα τις αστυνομιας λιγο λιγο. Οταν τελειωνουν την σχολη βγαινουν για πρακτικη και περνανε απο τα περισσοτερα σωματα και κανουν λιγο απο ολα. Αλλα παντα εχουν εναν μεγαλυτερο και πιο "παλιο" διπλα τους.
Αλλα και μετα που αποφοιτουν πχ και πανε σε ειδικα σωματα, πχ τροχαια ματ κτλπ, παλι εκει εχουν ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

Και οι ΕΦ που μπαινουν οταν μπουν σε ομαδες ΔΙΑΣ κτλπ παλι εχουν παλιους διπλα τους.

Η ΟΠΠΙ ειναι νεα ομαδα ! ΘΑ εχει ελαχιστο κοσμο που θα απαρτησει που θα ειναι ΕΜΠΕΙΡΟΣ...
dimitri τι πτυχίο έχεις;
ΕΦ202? (2)
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από ΕΦ202? (2) »

Με λιγα λογια οσοι δεν εχουν πτυχιο λε πουλε. Αν και δεν θα εφαρμοστει
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Ας ελπισουμε να μην εφαρμοστει γιατι κανεναν μας δεν συμφερει. Στο κατω κατω ΕΦ ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τετ Φεβ 03, 2021 6:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris13 έγραψε:Οσο και να συμφωνουν μερικοι ή οσο και να διαφωνουν στην ΟΠΠΙ δυο πραγματα πρεπει να αλλαξουν για να υπαρξει αποτελεσμα

1) Το οριο ηλικιας. Φανταζεστε εσεις παιδακια 20 χρονων που τελειωσαν το σχολειο και πηγαν φανταροι να κανουν ελεγχο σε συνομηλίκους τους; Η σε ατομα μεταπτυχιακου; Η σε καθηγητες πανεπιστημιου; Το συγκεκριμενο σωμα θα ηθελε ατομα απο 25 εως 32 ετων για μενα...

2) Να δεινει επιπλεον μπονους το ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ/ΤΕΙ μονο. Ο λογος ειναι γιατι εαν εγω κληθω ας πουμε να παω στο Α. Π. Θ το ξερω ΗΔΗ ΑΠΕΞΩ. Ειμαι επισης γνωριμως με το τι σημαινει παραταξεις τι σημαινει συνελευση και γενικα το ΕΛΑΧΙΣΤΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μετραει οπως και να το κανουμε !

ΥΓ: Τα δυο παραπανω δεν τα λεω σαν ασχετος. Ημουν φοιτητης στο ΑΠΘ και ειμαι τωρα παλι σε δευτερο πτυχιο. Επισης ειμαι καθηγητης στην αυτοαμυνα στην σχολη αστυφυλακων και εχω σχεδον καθημερινη τριβη με το αντικειμενο σαν πολιτης βεβαια...

dimitris13 έγραψε:
Guardian7 έγραψε:Ρε dimitris πλακα μας κανεις; Στην Αστυφυλακων 18χρονα παιδια δε μπαινουν; Αυτοι δε σε σταματανε στο δρομο για ελεγχο; Ακου λεει πως θα ελεγξουν οι 20χρονοι τον καθηγητη.

Επειδη εισαι ασχετος τα λες ολα αυτα. Οι 18χρονοι που λες μπαινουν μεταβατικα σε ολα τα σωματα τις αστυνομιας λιγο λιγο. Οταν τελειωνουν την σχολη βγαινουν για πρακτικη και περνανε απο τα περισσοτερα σωματα και κανουν λιγο απο ολα. Αλλα παντα εχουν εναν μεγαλυτερο και πιο "παλιο" διπλα τους.
Αλλα και μετα που αποφοιτουν πχ και πανε σε ειδικα σωματα, πχ τροχαια ματ κτλπ, παλι εκει εχουν ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

Και οι ΕΦ που μπαινουν οταν μπουν σε ομαδες ΔΙΑΣ κτλπ παλι εχουν παλιους διπλα τους.

Η ΟΠΠΙ ειναι νεα ομαδα ! ΘΑ εχει ελαχιστο κοσμο που θα απαρτησει που θα ειναι ΕΜΠΕΙΡΟΣ...

Και εσύ άσχετος φαίνεσαι μιας και δεν έχεις ιδέα από Σώματα Ασφαλείας, αν είσαι Ένστολος με αυτά που γράφεις είσαι λίγο επικίνδυνος ή δεν έχεις ιδέα από μάχιμες ομάδες.

1. Όταν φοράς στολή μεγάλε είτε είσαι 20 είτε 40 τον σεβασμό εσύ τον κερδίζεις, έχει να κάνει με την νοοτροπία και όχι με την ηλικία, αν εσύ φερθείς σωστά και ο άλλος θα σε αντιμετωπίσει με σεβασμό.

2. Άστοχο, γιατί έτσι σε βολεύει, την δουλειά την μαθαίνεις καθημερινώς, τι να το κάνω άμα εσύ ζεις 30 χρόνια στην Αθήνα σε βάλω στην ΔΙ. ΑΣ και δεν ξέρεις τους δρόμους διαφυγής ή δεν έχεις μάθει να ελίσσεσαι;

Όσο για τα 18χρονα που λες που κάνεις και μαθήματα σε σχολή και έχεις τέτοια άποψη και νοοτροπία μάθε λοιπόν πως όταν ιδρύθηκε η ομάδα ΔΙ. ΑΣ το 2010 το 80% ήτανε από Φρουρούς του 2009 και του 2010 και η εκπαίδευση που πέρασαν ήτανε από παλιούς αλλά ως εκεί, υπήρχαν ομάδες που έβγαιναν μόνες τους χωρίς παλιούς και έδωσαν τα πάντα και ορισμένοι και την ζωή τους για την προστασία του κάθε πολίτη.

Υ. Γ Θα αποκτήσεις γνώμη και άποψη φίλε μου όταν φορέσεις την στολή, πάρεις όπλο και βγεις περιπολία με την μηχανή, μέχρι τότε όλα αυτά που λες είναι αβάσιμα και θεωρίες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Φεβ 03, 2021 6:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

nikos521 έγραψε:Ας ελπισουμε να μην εφαρμοστει γιατι κανεναν μας δεν συμφερει.
θα πιάνετε δηλαδή και πτυχία από ΙΕΚ η μόνο αεί ΤΕΙ αν βγει;
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

ΕΦ202;(2) έγραψε:Με λιγα λογια οσοι δεν εχουν πτυχιο λε πουλε. Αν και δεν θα εφαρμοστει
Τι εννοείς;

Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Guardian7 »

Dimitris σε ξεβρακωσε ο Greek Army!
GuardianOfficial
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κανεις δεν γνωριζει τι πτυχια θα μετραει, αν παραμεινει οπως ειναι τοτε θα μετραει μονο το ΙΕΚ.
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

nikos521 έγραψε:Κανεις δεν γνωριζει τι πτυχια θα μετραει, αν παραμεινει οπως ειναι τοτε θα μετραει μονο το ΙΕΚ.
Εγώ πιστεύω ότι δεν θα μετρήσουν τελικά!

dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

Αρχικα φυσικα και δεν ειμαι ενστολος. Ειπα την ιδιοτητα μου και ξερω πως λειτουργουν ως επι το πλειστον τα παιδια οταν βγαινουν απο την σχολη αστυφυλακων επειδη εχω πολλα παρε δωσε με αποφοιτους. Οτι δηλαδη μπαινουν συνηθως ομαλα σε οποιαδηποτε ομαδα και παντα υπαρχει καποιος πιο εμπειρος μαζι τους. Εχει τυχει φυσικα να μου λεει παιδι οτι την 1η μερα εκαναν εφοδο σε σπιτι σε τσιγγανους και παιξανε μπουνιες. Μιλαω ομως για το τι γινετε στους περισσοτερους !

1) Συμφωνω εν μερη. Απλα το θεμα πανεπιστημιο εχει την ιδιαιτεροτητα που για μενα χρειαζεται λιγο παραπανω σε ηλικια. Το μερος δηλαδη ειναι το προβλημα και τα ατομα που απαρτιζουν αυτο το μερος. Οσο μεγαλωνει καποιος μαθαινει και σεβετε περισσοτερο ας πουμε τους αστυνομικους. Στα 18-22 χρονων που ειναι στο πανεπιστημιο αυτο που λεμε δεν υπαρχει.

2) Καθολου αστοχο το να εχεις εμπειρια 4 το ελαχιστο χρονια οσο αναφορα το πως κινείτε το πανεπιστημιο και να εχουν δει απειρα σκηνικα τα ματια σου ! Πραγματικα δεν καταλαβαινω πως το θεωρεις ασχετο !

3) """""μάθε λοιπόν πως όταν ιδρύθηκε η ομάδα ΔΙ. ΑΣ το 2010 το 80% ήτανε από Φρουρούς του 2009 και του 2010 και η εκπαίδευση που πέρασαν ήτανε από παλιούς αλλά ως εκεί, υπήρχαν ομάδες που έβγαιναν μόνες τους χωρίς παλιούς και έδωσαν τα πάντα και ορισμένοι και την ζωή τους για την προστασία του κάθε πολίτη. """""

Καταλαβαινεις τι λες εδω ; Οτι ατομα που ηταν με 1-1,5 χρονια υπηρεσια και ειχαν ηδη μια εμπειρια απλα συνεστησαν μια αλλη ομαδα. Μπορει να συνεβει σε ομαδες που ξερεις δεν σημαινει οτι εγινε σε ολους πιστευω. Ακομα και να γινοταν δεν ηταν απο επιλογη !
Την ΟΠΠΙ ΟΜΩΣ θα την στελεχωσουν ως επι το πλειστον ατομα απο την προκυρηξη που θα βγει οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι διαφορετικο οι 9/10 σε μια βαρδια να ειναι νεοι ετσι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris13 την Τετ Φεβ 03, 2021 6:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και εγω ετσι πιστευω, τωρα μενει μονο να βγει το ΦΕΚ και να ξεκαθαρισει το τοπιο.
Nonamedg4
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Nonamedg4 »

Ο gpap95 που ειναι να ανησυχήσω;
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Γιατι να ανησυχεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τετ Φεβ 03, 2021 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες