Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ratatoulis »

AYTO ΠOY ΛEEI ο νίκος EINAI AΛHΘEIA OI διαβιβασTEΣ ΣTO ΠEZIKO ε. Δ ΠYPOBOΛIKO κ. Τ. Λ EINAI TA παιδιά ΓIA όλες THΣ δουλειές AΛΛA OΠΩΣ ΛEΩ ΣYNEXΩΣ όλες OI ειδικότητες διαφέρουν ανά μονάδα ανά πόλη KAI ανά διοικητή. ΓIA παράδειγμα ENAΣ ΔIABIBAΣTHσ πυροβολικού MΠOPEI NA περνάει καλύτερα ΣE MIA μονάδα ΣTHN KΩ ΠAPA ΣTHN αλεξανδρούπολη OΛA AYTA παίζουν ρόλο.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα παιδια! Αν μπορειτε να βοηθησετε... Γυναικα ΕΠΟΠ ΥΓ η οποια επιστρεφει στη δουλεια μετά απο άδεια κυησης, συμφωνα με τις διαταγες, δεν πρεπει να μεινει για τρια χρονια τουλαχιστον αμετακινητη πριν πάρει μετάθεση ή κάνω λάθος; Αν τη μεταθέσουν στα 2 χρόνια είναι παράνομο και εκτός διαταγών; Τι μπορει να κάνει σ΄αυτή τη περίπτωση;
jorz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από jorz »

Παιδια να κανω μια ερωτηση; Ειχα δηλωσει ΕΠΟΠ ΕΔ, αλλα εμπροκειτε να κοπω απο τις ΕΔ ως ΛΟκατζης που ειμαι, μπορω να αλλαξω το σωμα στα ΕΠΟΠ να το κανω πεζικου; Οσο πιο γρηγορα απαντησετε τοσο το καλητερο για μενα, ευχαριστω προκαταβολικα
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Γιαι δεν παίρνεις την στρατολογια να σου δωσει εγκυρη απαντηση; Αλλα αν καταλαβα καλα εισαι ηδη Λοκατζης; Τότε γιατι να σε κοψουν;
jorz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από jorz »

Εγω θελω να κοπω, για δικους μ λογους...
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Ε αμα θες να σε κοψουν ο μονος τροπος ειναι να μην πας καθολου! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι... Αλλοι βρε κανουν ΑΜΗΝ για να μπουνε αλλα η αποφαση δικη σου... Σκεψου το παντως γιατι ειναι κριμα... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

jorz έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Ειχα δηλωσει ΕΠΟΠ ΕΔ, αλλα εμπροκειτε να κοπω απο τις ΕΔ ως ΛΟκατζης που ειμαι, μπορω να αλλαξω το σωμα στα ΕΠΟΠ να το κανω πεζικου; Οσο πιο γρηγορα απαντησετε τοσο το καλητερο για μενα, ευχαριστω προκαταβολικα
Μόνο με 'μπάρμπα' αφού σφυρίξει στο ΓΕΣ ότι θέλει να κάνει 'μεταφορά φακέλου του τάδε υποψήφιου σε ειδικότητα ΠΖ'

Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.S. »

jorz έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Ειχα δηλωσει ΕΠΟΠ ΕΔ, αλλα εμπροκειτε να κοπω απο τις ΕΔ ως ΛΟκατζης που ειμαι, μπορω να αλλαξω το σωμα στα ΕΠΟΠ να το κανω πεζικου; Οσο πιο γρηγορα απαντησετε τοσο το καλητερο για μενα, ευχαριστω προκαταβολικα
Δ. Υ. Κ έγραψε:Μόνο με 'μπάρμπα' αφού σφυρίξει στο ΓΕΣ ότι θέλει να κάνει 'μεταφορά φακέλου του τάδε υποψήφιου σε ειδικότητα ΠΖ'

Και πάλι δύσκολο μου φαίνεται να σε μετατάξουν! Αν μπορείς όμως να το κάνεις όπως λέει ο Δ. Υ. Κ. Δε χάνεις τίποτα με το να το προσπαθήσεις αφού το θες τόσο πολύ!

Μόνο που αν δε γίνεται μη κάνεις τη μ#*#@strong> που έκανα εγώ κάποτε που ενώ είχα περάσει ΕΠ. ΟΠ. Και μάλιστα σε πολύ καλό πόστο,ΔΕΝ ΠΗΓΑ!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γενικά τώρα είναι δύσκολο φιλαράκι, εκτός και αν έχεις κανά καλό μέσο. Γνώμη μου είναι να αφήσεις το συγκεκριμένο διαγωνισμό και να κάνεις τα χαρτιά σου πάλι στον επόμενο.

Ξαναλέω ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από illy »

D.S. έγραψε: Μόνο που αν δε γίνεται μη κάνεις τη μ#*#@ που έκανα εγώ κάποτε που ενώ είχα περάσει ΕΠ. ΟΠ. Και μάλιστα σε πολύ καλό πόστο,ΔΕΝ ΠΗΓΑ!

Ντι, για ποιο λογο δεν πηγες;Εικόνα Αξιζε ο λογος που δεν πηγες; Φετος τα εκανες τα χαρτια σου; Διαβιβεσεις κιολας ε; Πολυ καλο ποστο ητανΕικόνα Τουλαχιστον σε παιρνει ηλικιακα να ξαναδωσεις; Ευχομαι κ παλι να καταφερεις να περασεις κ αυτη τη φορα να παςΕικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Μπορει καποιος εποπ να παει μεταθεση στην κυπρο; Εαν εχει βισμα;
Anonymous

Καλησπέρα, ειμαι υποψηφια ΕΠΟΠ υγειονομικου. Γνωριζετε μετα απο τα 2 χρονια εκπαιδευσης 401¨-424 που μπορω να μετατεθω; Γενικα θα εχω πολλες μεταθεσεις ως νοσηλευτρια; Ευχαριστώ.
Νόμη
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Νόμη »

Μήπως γνωρίζετε ποιες ειδικότητες είναι μόνιμες στην Αθήνα-Πειραιά στην προκήρυξη για ΕΠ. ΟΠ.2009-2010 του πολεμικού ναυτικού; Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.
έλλη
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από έλλη »

Καλησπέρα. Με ενημέρωσαν οτι οι Φρουρές που κατέθεσα ήταν λάθος γιατί λέει έπρεπε να ήταν μόνο 4ο Σώμα &νησιά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν ήταν η πρώτη φορα και κάτι παρόμοιο δεν έχω ακούσει.
Anonymous

Μπορει ενας νεος εποπ να παρει πρωτη μεταθεση σε μοναδα του Β' Σωματος Στρατου; Συγκεκριμενα αναφερομαι στην 71η Α/Μ Ταξιαρχια Στο Κιλκις και στην 32η ΤΑΞ Πεζοναυτων στο Βόλο/Λάρισσα. Ουσιαστικα δεν ειναι παραμεθωριες περιοχες αλλα ειναι ειδικες μοναδες. Μπορει καποιος δηλωσει τις παραπανω μοναδες στις φρουρες προτιμησης;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης