Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Καλησπέρα
θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύουν οι μετατάξεις Στους ΕΠΟΠ.
Δηλαδή αν κάποιος που έχει προσληφθεί με τη Χ ειδικότητα αποκτώντας ενα καινούριο πτυχίο μπορέσει να προσκομίσει αυτό και να αλλάξει ειδικότητα απο αυτή που έχει δηλώσει εξ αρχής.
Ευχαριστώ.
θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύουν οι μετατάξεις Στους ΕΠΟΠ.
Δηλαδή αν κάποιος που έχει προσληφθεί με τη Χ ειδικότητα αποκτώντας ενα καινούριο πτυχίο μπορέσει να προσκομίσει αυτό και να αλλάξει ειδικότητα απο αυτή που έχει δηλώσει εξ αρχής.
Ευχαριστώ.
Καλησπερα!
θα ηθελα να ρωτησω εαν η μεταταξη ενος εποπ σε σωματα ασφαλειας πχ Πυροσβεστικη προυποθετει και την παραιτηση του πρωτου παρει μερος στον διαγωνισμο και καταθεσει αιτηση συμμετοχης σε αυτον.
ευχαριστω και παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μου απαντησει.
θα ηθελα να ρωτησω εαν η μεταταξη ενος εποπ σε σωματα ασφαλειας πχ Πυροσβεστικη προυποθετει και την παραιτηση του πρωτου παρει μερος στον διαγωνισμο και καταθεσει αιτηση συμμετοχης σε αυτον.
ευχαριστω και παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μου απαντησει.
Έχω κάνει τα χαρτιά μου για ΔΒ Πυροβολικού αλλά το ψιλό μετάνιωσα και θέλω να πάω για πλήρωμα LEO γίνεται να αλλάξει η μπα;
Παρεμπιπτόντως δίνω συνέντευξη 4/8 και μπαίνω στρατό 19/8 Αυλώνα.
Παρεμπιπτόντως δίνω συνέντευξη 4/8 και μπαίνω στρατό 19/8 Αυλώνα.
Φιλε μου, εφοσον εχεις καταθεσει τα χαρτια σου δεν μπορεις να κανεις κατι. Πηγαινε ομως κανονικα στη συνεντευξη σου, δεν εχεις να χασεις τιποτα. Τωρα για το οτι ηθελες να πας για πληρωμα LEO, επρεπε να το σκεφτεις πριν στειλεις τα χαρτια σου!
Εαν εχεις βυσμα ολα γινονται...
τα αλλαζεις κ δε παιρνει χαμπαρι κανεισ...
το θεμα ειναι αν εχεις.
τα αλλαζεις κ δε παιρνει χαμπαρι κανεισ...
το θεμα ειναι αν εχεις.
Συμφωνω σε αυτο που λες, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση του παιδιου... Και με βυσμα παλι δυσκολο ειναι πιστευω!
Πιστεψε με γινεται...
Πιστεψε με δεν γινεται να αλλαξει τπτ τωρα! Συμφωνω με Ε. Π. Σ!
Το μονο που μπορει να γινει βασει βυσματος ειναι να περασει ολες τις διαδικασιες και πολυ απλα να βγει επιτυχων στα τελικα αποτελεσματα στην ειδικοτητα αυτη που θελει (Πληρωμα LEO στην προκειμενη).
Το μονο που μπορει να γινει βασει βυσματος ειναι να περασει ολες τις διαδικασιες και πολυ απλα να βγει επιτυχων στα τελικα αποτελεσματα στην ειδικοτητα αυτη που θελει (Πληρωμα LEO στην προκειμενη).
Εχει γινει με ξαδερφο μου παιδια.
μην επιμενετε.
ακομα και στην αστυνομια βρηκε βυσμα για να του επικυρωσουν την αιτηση με παλια ημερομηνια...
αφηστε
με βυσμα τα παντα γινονται
μα τα παντα
μην επιμενετε.
ακομα και στην αστυνομια βρηκε βυσμα για να του επικυρωσουν την αιτηση με παλια ημερομηνια...
αφηστε
με βυσμα τα παντα γινονται
μα τα παντα
Εεεεεεεεεεελα ρε συ... Σοβαρα μιλας; Καλα, αυτα ειναι!
Αν εχεις γνωστους δεν εχεις προβλημα... αλοιμονο σε εμασ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 22
Διαβιβασεις απο Ο, τι μου εχουν πει ειναι ΖΩΑΡΑ, σε οποιο οπλο και αν ειναι! Οποτε σιγουρα εχει κανει σωστη επιλογη

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
ΓIA NA ηρεμήσει ΛIΓΩ ο ΦIΛOΣ NAI ΓINETE NA αλλάξει ειδικότητα AΛΛA MONO ME BYΣMA. Παίρνει THΛ TO BYΣMA ΣTO γες KAI ΛEEI THN εξής φράση NA προωθηθεί ο φάκελος TOY τάδε ΣTHN τάδε ειδικότητα. ΛΟΛ.KAI TO ΘEMA θεωρητε λύΞAντ.XIXIXI
Δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολα οι διαβιβασεισ... ειδικα για πυροβολικο. καμια σχεση η ειδικοτητα διαβιβαστης στις διαβιβασης με διαβιβαστης πυροβολικου! μερα με νυχτα ειναι. ειναι το παιδι για ολες τις δουλειες. κατι ξερω παραπανω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες