Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Mihalisthegreek
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
Πιστεύω ότι τα χαρτιά τους μπορούν να τα κανουν όσοι είναι απο το 1993 γεννημένοι και μετά
Καλησπέρα στην ομάδα λίγο άσχετη η ερώτηση αλλά ξέρετε ποτέ ανοίγουν οι σχολές οδηγών μου είπαν Δευτέρα και στο Ίντερνετ δεν λέει τίποτα ακόμα
Από γνωστό που έχω, είναι εντελώς άγνωστο το πότε. Έλεγαν για αυτή τη Δευτέρα αλλά τελικά άκυρο.Vogdanos έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα λίγο άσχετη η ερώτηση αλλά ξέρετε ποτέ ανοίγουν οι σχολές οδηγών μου είπαν Δευτέρα και στο Ίντερνετ δεν λέει τίποτα ακόμα
Μερικοι την Παρασκευη λεγαται οτι δεν περναει τιποτα νυκτα στην βουλη. Τι εγινε τελικα περασε Παρασκευη βραδυ μεσα στα επομενα 24ωρα ψηφιζεται με την διαδικασια το κατ'επειγοντος στην βουλη αμεσως μετα και σε μια εβδομαδα προκυρηξη. Τριτη 2/2 η Πεμπτη 4/4 φεκ.
WHATEVER IT TAKES
Από τι βλέπω δεν προλαβαίνω
Τι λες πάλι βρε άσχετε ; Τι πέρασε στη Βουλή ; Απλα ειπαν θα το ανακοινώσουν στη Βουλή. Δε ψηφίστηκε ακόμα το νομοσχέδιο απλά είπαν ότι θα το παρουσιάσουνJax 99 έγραψε:* Πεμπτη 4/2
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 12
Κάνει μπαμ για μερικούς εδώ μέσα πως δεν έχετε ιδέα για τις διαδικασίες και τα στάδια που πρέπει να περάσει ένα νομοσχέδιο μέχρι την ολοκλήρωση του και να πάρει αριθμό ΦΕΚ.
Κατάθεση προτάσεων-Επεξεργασία από τις Επιτροπές-Ψήφιση Νομοσχεδίου-Ολοκλήρωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Ιαν 31, 2021 4:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Με το να κραζεται ο ένας των άλλων δεν κερδίζεται τπτ κάντε υπομονή και θα τα δούμε όλα ότι είναι θα γίνει στην ώρα του πάντως είχε δικό ο jax ότι και αν είναι γι'αυτό ΥΠΟΜΟΜΗ...
Οοοοοχι φίλε μου κάνεις λάθος ! Τι πάει να πει είσαι μέλος από 2009 και έχεις 12 χρόνια εμπειρία ; Ο pezonautis και ο jax τα ξέρουν καλύτερα από εσένα και από όλους μας ! Τωρα βγάλτε και ψεύτη τον Greek Army να τρελαθούμε.100 φορές σας είπαμε τις διαδικασίες και εσείς λέτε σε 3 μέρες έχει ΦΕΚ. Κάθε μέρα τα ίδια. Ευχαριστούμε Greek, ίσως ακούσουν εσένα και ησυχάσουν επιτέλους !Greek_Army έγραψε:Κάνει μπαμ για μερικούς εδώ μέσα πως δεν έχετε ιδέα για τις διαδικασίες και τα στάδια που πρέπει να περάσει ένα νομοσχέδιο μέχρι την ολοκλήρωση του και να πάρει αριθμό ΦΕΚ.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
2 Φεβρουαρίου 10 το πρωί ξεκινάει η συνεδρίαση για το νομοσχέδιο. Οποίος θέλει το βλέπει ζωντανά στο κανάλι της Βουλής.
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 12
Διασωστης31 έγραψε:2 Φεβρουαρίου 10 το πρωί ξεκινάει η συνεδρίαση για το νομοσχέδιο.Οποίος θέλει το βλέπει ζωντανά στο κανάλι της Βουλής.
Ναι κατέθεσε και πρόταση νόμου το Κίνημα Αλλαγής

- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 69
Grap95 απο τι καταλαβα περιμενεις καποιο πτυχιο Αγγλικων γι αυτο σπαζεσαι οταν λενε οτι μπορει να γινουν γρηγορα οι διαδικασιες!Δεν ειναι στο χερι σου να καθυστερησουν, αν ειναι να γινει γρηγορα θα γινει!
Μπα φίλε, λάθος κατάλαβες. Προφανώς δεν είναι στο χέρι μου. Εγώ απλά είπα τι προβλέπεται να προηγηθεί ώστε να βγει ένα ΦΕΚ. Έχεις άλλες διαδικασίες πριν βγει και από ότι φάνηκε, βγήκα σωστός. Μάλλον εσύ καίγεσαι λόγω ηλικίας και όχι εγώ.Wolf93 έγραψε:Grap95 απο τι καταλαβα περιμενεις καποιο πτυχιο Αγγλικων γι αυτο σπαζεσαι οταν λενε οτι μπορει να γινουν γρηγορα οι διαδικασιες!Δεν ειναι στο χερι σου να καθυστερησουν, αν ειναι να γινει γρηγορα θα γινει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες