Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Λοιπόν άλλο το υπουργείο εθν. Αμυνας άλλο πρό. Πο. Εγώ σου λέω μέχρι 14 θα έχεις και το ΦΕΚ σου, ημέρα Αγίου Βαλεντίνου γιατί είμαι ρομαντικός
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ωστόσο περί του ιού και οι σφ μέσα στον ιό έγιναν και οι οβα, ένα ραπίντ τεστ στους συμμετέχοντες και όλα είναι έτοιμα
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Gpap95 έγραψε:
Efedros2015 έγραψε:AΓορινα μου γλυκιά από αρχές Δεκεμβρίου γράφω εντός Φλεβ ΦΕΚ, για να μάθεις γιατί πολλά μας έχεις γράψει κατά καιρούς, Με το ψηφιστεί από Βουλή πάει στο πρόεδρο της δημοκρατίας (για να βγει στην εφ της κυβερνήσεως) (10μερες) πρπεει να κάτσει κ μετά ΦΕΚ
Εσύ πιστεύεις ότι θα γίνει με τόσο συνοπτικές διαδικασίες ; Μάλλον δεν είδες ότι οι εποπ έχουν ΦΕΚ 2 μήνες και ακόμα τίποτα. Επίσης μάλλον δεν είδες οτι στη προκήρυξη των εποπ ψάχνουν λύσεις ώστε να μη συνωστίζονται λόγω του ιού. Σε εμάς δηλαδή δε θα πάρουν τέτοια μέτρα και θα πουν παιδιά κολληστε ιό δε τρέχει τίποτα, τα παιδιά που θέλουν να μπουν εποπ είναι χαζοί που περιμένουν 2 μήνες και εμείς είμαστε οι έξυπνοι και δε θα προσέξουμε όπως αυτοί. Άντε καλα. Αν βγει ΦΕΚ μέσα στη βδομάδα, εγώ θα σου ζητήσω συγγνώμη αλήθεια
Gpap95 σπαζεσαι θες να προλάβεις να βγάλεις κάποιο χαρτί μάλλον αλλά θα το δεις ότι το ΦΕΚ θα είναι μέσα στον Φλεβάρη και προκήρυξη αρχές Μαρτίου και δεν έχει καμία σχέση με το εθνικής άμυνας γιατί αυτή η προκήρυξη είναι από τον ασεπ

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ρε παιδιά δηλαδή έχει σημασία ποιος θα πέσει πιο κοντά στις ημερομηνίες; Δε λέτε να είμαστε καλά να μπούμε όλοι και ας το βγάλει σε 3 μήνες. Εδώ περιμένουμε πόσα χρόνια για μερικές μέρες θα φαγοθουμε; Υπομονή και θα ρθει! Μέχρι πριν λίγο καιρό λέγαμε για το ΑΝ θα βγάλει στην τετραετία και τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν τσακωνόμαστε.
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Συμφωνώ στο χρονοδιάγραμμα που έχει γράψει ο πεζοναύτης (προσωπικές απόψεις όπως και η δική μου) ας βάλει ότι χαρτιά θέλει όλ ιν
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στέλιο δν είναι το θέμα ποτέ θα βγει και άμα πετύχουμε κάτι, απλά κάποιοι εδώ μέσα η μπαίνουν για να μας μαμανε τη ψυχολογία η για να αποθαρρύνουν κάποιους ! Είμαι από το Νοέμβριο εδώ μέσα έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και τόσα ποστ δεν έχω κάνει ! Υγεία.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Σφ ηταν στοχευμενη η προκήρυξη για συγκεκριμένες περιοχες και οχι πανελλαδικη.Pezonauti σου απάντησα πιο πριν για αυτό που λες. Δε πειράζει όμως φίλε. Εγώ φταίω που βοηθούσα στα προσωπικά μηνύματα. Καλή καρδιά! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει και καλή επιτυχία σε όλους
Lou96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Lou96 »

Μακαρι παιδες να πανε ολα καλα !
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Θα κάνουμε λίγο υπομονή παιδιά ακόμα είμαστε στην τελική ευθεία μην τρογωμαστε μεταξύ μας ...
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Άκυρα πράγματα γράφεις μας το παίζεις. Τι να πω. Σφ νησιά δν ήταν πανελλαδική ; Μην Μ πεις αφού δεν δηλώσανε οι ντόπιοι, δεν ξανά γράφω στο νήμα αλήθεια κουραστικά. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε. Ολους !
Άβαταρ μέλους
Dokimos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Dokimos95 »

Μια επισυναψη από τι στιγμή που φέτος τα μοτοποδήλατα τα έχουν βάλει στη β κατηγορία μαζί με το δίπλωμα οδήγησης (δλδ βάσει του νέου νόμου οποίος έχει δίπλωμα αυτοκινήτου μπορεί να οδηγήσει και παπάκι μέχρι 125 νομίζω) αυτό συνεπάγεται ότι στο ΦΕΚ προφανώς δεν θα υπάρχουν μόρια για μοτοποδήλατα θα είναι μαζί με του αυτοκινήτου, η λογική άμα ισχύει αυτό που ισχύει έτσι δείχνει, δεν θέλω να τρολλαρω κάποιον όποιος θέλει μπορεί να το τσεκάρει αυτό που λέω, απλώς ενημερώνω για κάποια παιδιά εδώ μέσα που παίρνουν μόρια για μοτοποδήλατα ότι υπάρχει μια περίπτωση να είναι διαφορετικά στο φετινό ΦΕΚ
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Dokimos95 έγραψε:Μια επισυναψη από τι στιγμή που φέτος τα μοτοποδήλατα τα έχουν βάλει στη β κατηγορία μαζί με το δίπλωμα οδήγησης (δλδ βάσει του νέου νόμου οποίος έχει δίπλωμα αυτοκινήτου μπορεί να οδηγήσει και παπάκι μέχρι 125 νομίζω) αυτό συνεπάγεται ότι στο ΦΕΚ προφανώς δεν θα υπάρχουν μόρια για μοτοποδήλατα θα είναι μαζί με του αυτοκινήτου, η λογική άμα ισχύει αυτό που ισχύει έτσι δείχνει, δεν θέλω να τρολλαρω κάποιον όποιος θέλει μπορεί να το τσεκάρει αυτό που λέω, απλώς ενημερώνω για κάποια παιδιά εδώ μέσα που παίρνουν μόρια για μοτοποδήλατα ότι υπάρχει μια περίπτωση να είναι διαφορετικά στο φετινό ΦΕΚ
Μπορείς να μας στείλεις τη πηγή σου ; Γιατί αυτό σημαίνει ότι όποιος έχει αμάξι και 125 παίρνει απλά 100 μόρια και όχι 400.100 έδινε το αμάξι και 300 το 125. Καλώς να άλλαξε γιατί είναι απαράδεκτο ένας με 125 να έχει ίδια μόρια με έναν που έχει για 1000 κυβικά αλλά μου φαίνεται παράξενο που λες ότι όποιος έχει αμάξι, οδηγάει και μηχανάκι που είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αποσύρθηκε αυτός ο νόμος. Δεν ισχύει
Άβαταρ μέλους
Dokimos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Dokimos95 »

Έλα φίλε μου εγώ προσωπικά έχω μόνο για αυτοκίνητο αλλά το λέω αυτό για τα παιδιά που υπολογίζουν σε αυτά τα μόρια, και μια διευκρίνηση νομίζω αν δεν κάνω λάθος οτι το 19 έπαιρνες 100 μόρια μέχρι 125 νομίζω Τεσπα:

https://www.politispress.gr/auto-moto/diploma-aytokinitoy-gia-odigisi-michanis-eos-125-cc-toy-panagioti-anastopoyloy/

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Dokimos95 έγραψε:Έλα φίλε μου εγώ προσωπικά έχω μόνο για αυτοκίνητο αλλά το λέω αυτό για τα παιδιά που υπολογίζουν σε αυτά τα μόρια, και μια διευκρίνηση νομίζω αν δεν κάνω λάθος οτι το 19 έπαιρνες 100 μόρια μέχρι 125 νομίζω Τεσπα:

https://www.politispress.gr/auto-moto/diploma-aytokinitoy-gia-odigisi-michanis-eos-125-cc-toy-panagioti-anastopoyloy/

300 ήταν από 125 μέχρι αεροπλάνο. Για αυτό πήγαν Αθήνα και όλοι φεύγουν φέτα με τις μηχανές και για αυτό πρέπει να αλλάξει
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες