Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Απλα μας τα χεις κανει μπαλονια🎈🎈
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Αύριο μεθαύριο ίσως ειμαστε συνάδελφοι... Κουλαρετε λίγο παίδες!
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Dokimos95 έγραψε:ShadoW2 το έχω ξανά διαβάσει αυτό με το μονόζυγο αλλά όντως ισχύει; Όσο για τις ηλικίες θέλω να προσθέσω ότι ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι θα στελεχωθούν τα πανεπιστήμια με νεαρούς σε ηλικία άτομα και αυτό για νανε ποιό κοντά με τούς φοιτητές επειδή είναι και αυτοί νεαροί (οι περισσότεροι τουλάχιστον) επόμενος και να θέλουν λέμε τώρα να ανεβάσουν την ηλικία αυτό σίγουρα δεν θα γίνει σε αυτή την προκήρυξη, απλή λογική και μην τσιμπάτε με τα τρολλ Τα φιλιά μου!

Αν το κάνεις για 1 2 χιλιοστά θα πιάσει να πας στο οριο ξεκινά δυναμικά και βλέπεις εκείνη την στιγμή... Εικόνα

P@nos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από P@nos »

http://www.bloko.gr/2019/07/blog-post_163.html?m=1 Απο το 19 το συζητητανε. Τωρα ομως ψηφιστηκαν οι αλλαγες στο ασφαλιστικο. Οποτε τιποτα δεν αποκλείεται. Σταματηστε να βλεπετε μονο το συμφερον σας. Αν ανεβει το οριο θα ειναι και για τις 2 κατηγοριες προσωπικου. Αυτο τον διαχωρισμο που κανετε χωρις αποδειξεις δεν μπορω να τον καταλαβω. Στο 2021 ζουμε και επεται μεγαλη οικονομικη κριση οποτε πολυ ανοητη πολιτικη κινηση να ανεβασει το οριο μονο στους σφ και τους εφ να τους αφησει απεξω. Μονο στην Ελλάδα ειναι τοσο χαμηλα τα ορια ηλικιας. Και μην κοροιδευομαστε και στα 30 νεος εισαι και μαλιστα σε θεση να αντιμετωπισεις τους φοιτητες. Οταν λενε νεοι εσεις τι περιμενετε να πανε ολα τα 20χρονα; Δεν μπαινουν συνομηλικες σ αυτες τις περιπτωσεις.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Rad. έγραψε:Τότε πως πήγες με ένα μήνυμα σου στους 544 από τους 543,
αλλά δεν ανάλογη ένας πόντος σε ένα 1 μήνυμα.

Τελοσπαντων, μαλλον πιστεύεις ότι απαντάς εποικοδομητικα
και βοηθάς το θεμα και όσους θέλουν να ενημερωθούν απ αυτό
με τις 36 ολόκληρες σελίδες.

όταν πρωτοκάνεις λογαριασμό, δε παίρνεις 1 πόντο για κάθε μήνυμα αλλά παραπάνω. Τώρα παίρνω 1 για κάθε μήνυμα. Στο κάτω κάτω μη κοιτάς τα δικά μου μηνύματα αν δε γουστάρεις.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

P@nos έγραψε: http://www.bloko.gr/2019/07/blog-post_163.html?m=1 Απο το 19 το συζητητανε. Τωρα ομως ψηφιστηκαν οι αλλαγες στο ασφαλιστικο. Οποτε τιποτα δεν αποκλείεται. Σταματηστε να βλεπετε μονο το συμφερον σας. Αν ανεβει το οριο θα ειναι και για τις 2 κατηγοριες προσωπικου. Αυτο τον διαχωρισμο που κανετε χωρις αποδειξεις δεν μπορω να τον καταλαβω. Στο 2021 ζουμε και επεται μεγαλη οικονομικη κριση οποτε πολυ ανοητη πολιτικη κινηση να ανεβασει το οριο μονο στους σφ και τους εφ να τους αφησει απεξω. Μονο στην Ελλάδα ειναι τοσο χαμηλα τα ορια ηλικιας. Και μην κοροιδευομαστε και στα 30 νεος εισαι και μαλιστα σε θεση να αντιμετωπισεις τους φοιτητες. Οταν λενε νεοι εσεις τι περιμενετε να πανε ολα τα 20χρονα; Δεν μπαινουν συνομηλικες σ αυτες τις περιπτωσεις.
Τι διαβάζεις ρε φίλε ; Του 19 άρθρο είναι αυτό. Είσαι καθόλου καλά ;
P@nos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από P@nos »

Διαβασε παλι τι εχω γραψει επεξεργασου το και μετα ξανα γραψε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

P@nos έγραψε:Διαβασε παλι τι εχω γραψει επεξεργασου το και μετα ξανα γραψε
Ναι μου λες ότι από το 19 το συζητάνε. Κάθε μέρα αυτό συζητάνε, άλλη όρεξη δεν έχουν. Αν ήταν να άλλαζε, θα αλλαζε κάτι και για τους σφ που πήραν πριν 3 μήνες. Τέλος πάντων όλα καλά
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από lazlo »

Εγω θελω να ρωτησω κατι με την Δεικτη Μαζας Σωματος αν δν εχουμε τους αριθμους που μας ζητανε υπαρχει περιπτωση να μας κοψουν απο αυτο; Αν ξερεις καποιος κατι πανω σε αυτο απο επιλαχων που είχαν παει η κάποιος άλλος ας απαντήσει
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από atma »

lazlo έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω κατι με την Δεικτη Μαζας Σωματος αν δν εχουμε τους αριθμους που μας ζητανε υπαρχει περιπτωση να μας κοψουν απο αυτο; Αν ξερεις καποιος κατι πανω σε αυτο απο επιλαχων που είχαν παει η κάποιος άλλος ας απαντήσει
Προσωπικά μια φορά μόνο με μέτρησαν για το ύψος. Ούτε κιλά, ούτε τίποτα άλλο. Και εννοείται χωρίς παπούτσια και κάλτσες
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από lazlo »

Και εισαι καπου αυτην την στιγμη;
Άβαταρ μέλους
Dokimos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Dokimos95 »

Φίλε ATMA να υποθέσω ότι σε μέτρησαν πρίν τις αθλητικές δοκιμασίες έτσι;Πώς μετράνε με τον κλασικό τρόπο στον τοίχο με κολλημένη την πλάτη και οι φτερνες τέρμα πίσω;

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

atma έγραψε:
lazlo έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω κατι με την Δεικτη Μαζας Σωματος αν δν εχουμε τους αριθμους που μας ζητανε υπαρχει περιπτωση να μας κοψουν απο αυτο; Αν ξερεις καποιος κατι πανω σε αυτο απο επιλαχων που είχαν παει η κάποιος άλλος ας απαντήσει
Προσωπικά μια φορά μόνο με μέτρησαν για το ύψος. Ούτε κιλά, ούτε τίποτα άλλο. Και εννοείται χωρίς παπούτσια και κάλτσες

Να έχεις το ύψος και να μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα φίλε! ΔΜΣ δεν νομίζω να ασχοληθούν!

atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από atma »

lazlo έγραψε:Και εισαι καπου αυτην την στιγμη;
Όχι δυστυχώς. Επιλαχών στους εφ του '19
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από atma »

Dokimos95 έγραψε:Φίλε ATMA να υποθέσω ότι σε μέτρησαν πρίν τις αθλητικές δοκιμασίες έτσι;Πώς μετράνε με τον κλασικό τρόπο στον τοίχο με κολλημένη την πλάτη και οι φτερνες τέρμα πίσω;

Με μέτρησαν την ημέρα που κατέθεσα τα δικαιολογητικά. Ακριβώς έτσι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες