περιμένουμε τον καλαμάρι τώρα για να δέσει το γλυκόMastoras 1999 έγραψε:Αν μάθεις να γράφεις θα σου πω
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
φυλακα ενταξει ειπαμε πολλα αλλα δεν χρειαζεται να αποχωρησεις. Μεινε να συζηταμε τα νεα στο νημα... Τουλαχιστον κατσε να μιλαμε για το 'Μια νυχτα στο μουσειο 4' που βγαινει τωρα.Nonamedg4 έγραψε:Θα ηθελα να ενημερώσω τα αξιολογα παιδια που ξερουν να συζητούν σεβομενοι εσας τους λιγους λοιπόν (διοτι θα αποχωρήσω Απο το forum). Πως η συγκεκριμένη προκήρυξη ΟΠΠΙ οριο ηλικιας θα εχει τα 28 ετη όπως ειπαν οι κομπλεξικοί κατα 90% αυτό που συζητάτε έντονα ειναι η αυξηση οριου στους σφ αυστηρά εως 30. Ο άνθρωπος που μου το ειπε είναι επαφή απο το υπουργείο και επισης μου ειπε και για το 30 στους σφ με επιφύλαξη ακομη δεν ειναι τιποτα σίγουρο. Οπότε του 91 92 καντε λιγο υπομονη και έχετε πιστη. Αυτα. Καλη συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Δευ Ιαν 25, 2021 10:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Αν μας πεις ποσα account εχεις;Mastoras 1999 έγραψε:Αν μάθεις να γράφεις θα σου πω
-
- Αντισυνταγματάρχης
μαστορας 1999 Καλαμάρης 1997 nonamedp 1234 ο legend φύλακα μουσείων και politis 1992Charlie Harper 13 έγραψε:Αν μας πεις ποσα account εχεις;Mastoras 1999 έγραψε:Αν μάθεις να γράφεις θα σου πω
Χαχαχαχ ψοφάτε για ***** όλοι...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Χαχαχαχα τρομερος μπραβο που τον αποκαληψες.Gouleas94 έγραψε:μαστορας 1999 Καλαμάρης 1997 nonamedp 1234 ο legend φύλακα μουσείων και politis 1992Charlie Harper 13 έγραψε:Αν μας πεις ποσα account εχεις;Mastoras 1999 έγραψε:Αν μάθεις να γράφεις θα σου πω
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Πηγαινε να κανεις κανενα νεο προφιλ και τα ξαναλεμαιMastoras 1999 έγραψε:Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να κτλβς ποιος είμαι. Ένα θα πω για να το πιάσεις.1500 άτομα προκήρυξη. Όριο ηλικίας μέχρι 28. Τα γεροντάκια σπίτια σας
Καλησπέρα Μάνθο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Καταλαβαίνεις τι λες ρε κομπρα;Cobra7 έγραψε:Ας μπω εγω και ας μου κανουν ολα τα εμβολια ολων των εταιρειων!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 58
Gpap95 έγραψε:Καλησπέρα Μάνθο
Ελα φιλαρακι μου τι κανεις; Ειχαμε κανα νεο;
Kwnstantinos k έγραψε:Καταλαβαίνεις τι λες ρε κομπρα;Cobra7 έγραψε:Ας μπω εγω και ας μου κανουν ολα τα εμβολια ολων των εταιρειων!
Κολλητός ο κομπρας! Από αυτό που είπε κατάλαβα ποιος είναι. Χαχα
-
- Αρχιλοχίας
BilD έγραψε:Kwnstantinos k έγραψε:Καταλαβαίνεις τι λες ρε κομπρα;Cobra7 έγραψε:Ας μπω εγω και ας μου κανουν ολα τα εμβολια ολων των εταιρειων!
Guardian εσυυ; 😱
-
- Αντισυνταγματάρχης
ελα guardian έλειψες φίλεManthos_997 έγραψε:BilD έγραψε:Kwnstantinos k έγραψε:Καταλαβαίνεις τι λες ρε κομπρα;Cobra7 έγραψε:Ας μπω εγω και ας μου κανουν ολα τα εμβολια ολων των εταιρειων!
Guardian εσυυ; 😱
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Και το 19 τόσο πολύ έκανε να βγει η προκήρυξη από τη στιγμή που άρχισαν να το λένε ή τώρα άργησε ;
-
- Αρχιλοχίας
Gpap95 έγραψε:Ρε παιδιά μια ερώτηση. Και το 19 τόσο πολύ έκανε να βγει η προκήρυξη από τη στιγμή που άρχισαν να το λένε ή τώρα άργησε ;
Χσχααχ αργησες να ρωτησεις παλι. Βαλε. Σκαι εχει 🥥🥥 παλι οι κοκκινοι εχασαν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες