Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Ειπες οτι το σωμα θα απορροφηθει μετα απο 4-5 χρονια απο την ελ. Ας! Ειναι λαθος αυτο. Ανηκει εξ αρχης στην ελ. Ας δε χρειαζεται απορροφηση. Απλα μετακινηση σε αλλη υπηρεσια θα γινει τον ατομων που ειναι στην οππι!
Ισως αυτο δεν το μετεφερα εγω σωστα παντως θα μπορεις να αλλαξεις υπηρεσια υστερα απο 4 με 5 χρονια!(Οταν ουσιαστικα θα υπογραψεις μονιμοποιηση)
Φίλε μην κολλάς τώρα εδώ το παιδί είπε ότι του είπε κάποιος αστυνομικός αλλωστε δεν είπε κάτι διαφορετικό απ αυτά που ξέρουμεWolf93 έγραψε:Ειπες οτι το σωμα θα απορροφηθει μετα απο 4-5 χρονια απο την ελ. Ας!Ειναι λαθος αυτο. Ανηκει εξ αρχης στην ελ. Ας δε χρειαζεται απορροφηση. Απλα μετακινηση σε αλλη υπηρεσια θα γινει τον ατομων που ειναι στην οππι!
Δεν πειράζει φίλε ευχαριστούμεΒασιλης47 έγραψε:Ισως αυτο δεν το μετεφερα εγω σωστα παντως θα μπορεις να αλλαξεις υπηρεσια υστερα απο 4 με 5 χρονια!(Οταν ουσιαστικα θα υπογραψεις μονιμοποιηση)
Τιποτα αλιμονο! Το θετικο ειναι οτι θα υπαρχει υποστηριξη απο ομαδα δικυκλιστων αυτο τουλαχιστον μου τοπε με σιγουρια!
Αν όλα πάνε καλά και βγει αυτή η ομάδα το έχει πει και ο Χρυσοχοΐδης ότι θα υπάρχουν ομάδες υποστήριξης (ματ, διας, δράση) ώστε να βοηθήσουν σε περίπτωση πεσιματος.Βασιλης47 έγραψε:Τιποτα αλιμονο! Το θετικο ειναι οτι θα υπαρχει υποστηριξη απο ομαδα δικυκλιστων αυτο τουλαχιστον μου τοπε με σιγουρια!
Εγώ πάντως υπολογίζω μέσα Μαρτίου. Κυλάει αργά το πράγμα. Περιμένουμε προεδρικό διάταγμα. Ψήφισμα στη Βουλή. ΦΕΚ. Εχει δρόμο νομίζω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Αν δεν βγει μαρτη εγώ πιστεύω ότι θα βγει μετά το Πάσχα !
Στην εφημερίδα τα νέα σήμερα έλεγε ότι θα πάει για ψήφιση μέσα στον Φλεβάρη το νομοσχέδιο πολύ πιθανόν να πάει για μαρτη η προκήρυξη
Ναι μπορεί να μπει με ημερομηνία όμως μετά το Πάσχα έχει ξανά γίνει Αυτό και σε άλλες προκυρηξεις!
Όπως έχω ξαναπεί, είπαν ότι θέλουν την οππι Σεπτέμβριο στα ΑΕΙ. Ξέρουμε όμως ότι πολλές φορές υπάρχει καθυστέρηση, οπότε ας μη μας φανεί περίεργο αν η ομάδα μπει Οκτώβριο Νοέμβριο. Έτσι κι αλλιώς είπαν και για σφ θα βγει αρχές του χρόνου και ακόμα τίποτα. Υπομονή και βλέπουμε
Ναι ρε τουλάχιστον 3 μήνες είπαν από τν Μάρτιο η Απρίλιο τι να τους κάνουν; Πωωω μας τρέλανες Μάιο μέσα με Ιούνη θα βγει τι νομίζεις θα περάσουν εκπαίδευση αστροναύτη; Ααα μα δν παλεύεστε εδώ μέσα !
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Ρε φιλε εσυ πιστευεις δηλαδη η εκπαιδευση θα κρατησει τοσο λιγο οσο το 2019; Ειχε πεσει μεγαλο κραξιμο για την μικρη και ελλειπη εκπαιδευση που εγινε τοτε!
Εγω οιστευω και μονο για το κραξιμο που ειχε πεσει θα κατσουν περισσοτερο.
Εγω οιστευω και μονο για το κραξιμο που ειχε πεσει θα κατσουν περισσοτερο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 166
Εγώ φοβάμαι μήπως στο τέλος δεν βγει καθόλου!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Αν δε βγει καθολου θα ξευτηλιστει εντελως διοτι το εχει διαφημισει τοσο πολυ. Επισης αν γινουν εκλογες θα χασει ποντους αν δε τη βγαλει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες