Politis χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω τις γενιές του 92 και πίσω η ηλικία δεν θα θα αλλάξει η προκήρυξη θα είναι copy paste εντελώς φιλικά ο καθένας ότι θέλει πιστευειpolitis1992 έγραψε:"Σύντομα θα αναρτηθεί η νέα προκήρυξη.Θα το δούμε το θέμα του ορίου ηλικίας. Έχω ακούσει τα αιτήματα από όλους τους φορείς του Έβρου και από τους δημάρχους. Έχω στις σκέψεις μου και εγώ κάποια κριτήρια που πρέπει να ενισχύσουμε, όπως για παράδειγμα τα πτυχία, για να κάνουμε μια αξιοκρατική επιλογή και να επιλέξουμε τους καλύτερους και τις καλύτερες και να γίνουν τα σύνορα μας ακόμα πιο ασφαλή". Αυτό είχε τονίσει άλλωστε και νωρίτερα στις Καστανιές παίρνοντας θέση για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο "καίει" πολλούς νέους του Έβρου, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο ηλικιακά και μέχρι τώρα ήταν αποκλεισμένοι από τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς. Ταδε εφη ο υπουργός 20.12.2020... Αναφέρεται φυσικα σε σφ... Αλλα ολοι ξερουμε για το οριο οτι πρεπει να ειναι ιδιο στις προκυρηξεις... Μη χάνετε ελπίδα οι 91 92
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 166
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
Συμφωνω οτι καναμε καποια πραγματα παραπανω απο το πεζικο παραδειγμα η τους τεθωρες και δικαιολογουμαι τα 500μορια αλλα επειδη το προβλημα σου ηταν οι τσολιαδες σου προτεινω να βρεις βιντεακια η και ανθρωπους να μιλανε γι αυτο που περασαν για να καταλαβεις τι περασαν μεχρι να βαραν απλα σκοπετο οπως ειπες... Ηρεμα τα λεω αυτα συζητηση κανουμε
- Wolf93
- Posts in topic: 69
Δε θα ηθελα να πω συγκεκριμενα αλλα ημουν σε αμφιβια μοιρα οπως καταλαβαινεις!Δεν ειπα τπτ για φιδια φυσικα ισα ισα πηγαν τα 'Στεργιου' συννεφο! Φυσικα και βαρεσαμε καργα σκοπετα, εδω βαραγανε οι εποπ!
Παντως δοξα το θεο καταλαβα και λιγο 'ειδικες δυναμεις' απο θεμα ασκησεων, γυμναστικης και βολων!
Παντως δοξα το θεο καταλαβα και λιγο 'ειδικες δυναμεις' απο θεμα ασκησεων, γυμναστικης και βολων!
Μου βάζεις μια παλιά ανάρτηση για ποιο λόγο ρε politi; Για να αρχίζεις πάλι να δημιουργείς εντάσεις ; Που μου έλεγες οι βάσεις θα είναι 2870 μόρια ; Ασχολησου με κάτι άλλο ρε φίλε. Συμφωνώ ότι θα φανεί στο ΦΕΚ αλλά μη μας ζαλίζεις με πράγματα που ειπαν πριν 1 μήνα και από τότε μέχρι σήμερα πάνω από 20 site μεταξύ της αστυνομίας και του δημόσιου, τόνισαν ότι η ηλικία θα είναι 28 και στα προτυπα των εφ. Έλεος δηλαδή. Ότι να'ναι για να φέρνεις τις εντάσεις
- Scott1926
Επειδη δεν θες να πεις συγκεκριμενα πραγματα το σεβομαι... Επισης δεν χρειάζεται να γραφονται τετοια πραγματα δημοσια καταλαβαινεις τους λογους... Και τριτον απο Στεργίου και πανινι φιλε μπουχτισαμε οχι αλλοWolf93 έγραψε:Δε θα ηθελα να πω συγκεκριμενα αλλα ημουν σε αμφιβια μοιρα οπως καταλαβαινεις!Δεν ειπα τπτ για φιδια φυσικα ισα ισα πηγαν τα 'Στεργιου' συννεφο! Φυσικα και βαρεσαμε καργα σκοπετα, εδω βαραγανε οι εποπ!
- Scott1926
Και δεν εχει καμμια σημασια να γραφονται τετοια πραγματα δημοσια... Αλλο ειναι το θεμα που καιει ολα τα παιδια εδω μεσα... Ουτε αν θα κρατανε οπλο η οχι ειναι θεμα προς συζήτηση...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 37
Φιλε, με ρωτησες και σου απαντησα και ο γουλης με ρωτησε και του ειπα τα ιδια. Αυτο πιστεύω θα ειναι ψηλα. Δεν ειπα τιποτα για την ηλικια. Εσυ ψησου με τις δημοσιεύσεις των site... Αλλα και 93 να παρει οι βασεις θα ειναι ψηλα και δεν το λεω για να αποθαρρύνω κανενα απο οτο 2019 ξερεις ποσα ατομα εβγαλαν διπλωματα και αγγλικα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ρε παιδια οι παλιοί ας μας πουν λιγο ποιος ηταν αυτος που το 2019 5 μερες πριν τις βασεις σφύριξε τα μορια; Υπήρχε ενας που έγραψε τα μορια του 2019 εφ πριν βγουν ποιος ειναι; Ειναι ενεργός;
-
Δηλαδή εσύ τι βάσεις λες; Κάνε μια πρόβλεψη όπως όλοι εδώ μέσα με τα τωρινά δεδομένα κριτήρια του 19
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Πεζοναύτη β κατηγορία 2800 για πλακα με 28 οριο αυτο μονο θα πω και ας γίνω ρομπα
-
Και για την α?
-
Λογικό μου φαίνεται για β γιατί παίρνει μόνο 200 άτομα αν και εγώ θα έλεγα 2720
politis1992 έγραψε:Ρε παιδια οι παλιοί ας μας πουν λιγο ποιος ηταν αυτος που το 2019 5 μερες πριν τις βασεις σφύριξε τα μορια; Υπήρχε ενας που έγραψε τα μορια του 2019 εφ πριν βγουν ποιος ειναι; Ειναι ενεργός;
Xaxaxaxaxaxxa ακούς τ λες ρε ; 😭😭😭 χαχαχχαχα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 43
τι εχει να λεει αυτο, ετσι την πατησαν και το 19 οσοι πηγαν στην α, και στο τελος η β ειχε πιο μικρη βαση απο την αPezonautis194 έγραψε:Λογικό μου φαίνεται για β γιατί παίρνει μόνο 200 άτομα αν και εγώ θα έλεγα 2720
Έχω παρακολουθήσει πολλά νήματα σας αυτό κανένα χααχαχαχαχααα απίστευτοι είστε παιδιά αλήθεια. Από την μια χαίρομαι από την άλλη στεναχωριέμαι που αρκετοί από εσάς θα μπουν στο σώμα κάποια στιγμή ✌
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες