Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Οχι απο αλλο γραφειο αλλα του ιδιου κτιριου με αυτο του Μιχαλη! Μη σπαζεσαι Νικο10 που εισαι πανω απο 28, τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη και μεις καποια στιγμη θα περασουμε το οριο!
Frouros97 έγραψε:ΕΦ21 θα δουμε σε λιγο καιρο ποιος θα εχει δικιο!Απλα θελω να βγει και να παραδεχτεις οκ;
Εσυ λες θα βγει Μαιο-Ιουνιο και γω λεω θα βγει απο 10 Φλεβαρη μεχρι 10 Μαρτιου!
Σημειωσε αυτο το σχολιο να το θυμομαστε!
Εσένα θα σε βάλω στο γραφείο πρωθυπουργού για τις δύσκολες καταστάσεις! Για τέτοιες περιπτώσεις που είσαι μάχιμος ! Εγώ θα το παραδεχτώ! Αλλά όταν θα βγει να έρθεις στην σχολή να σε γνωρίσω !
Παιδιά μη παίζουμε τις κουμπαρες τώρα. Από Νοέμβριο γράφανε άμεσα οι ειδικοί φρουροί, και πέρασαν 2 μήνες. Το ίδιο για τους εποπ που έχουν ΦΕΚ εδώ και 1.5 μήνα και ακόμα περιμένουν. Θα βγει είτε αυτό το μήνα είτε σε 2 3. Εμένα με προβληματίζει άλλο. Όποιοι περάσουν και πάνε στα ΑΕΙ, να προσέχουν πάρα πολύ γιατί θα πέσει πολύ ξυλικι από ομάδες αναρχικών. Το λέω επειδή παρακολούθησα κάποιες ομάδες και κάποια σχόλια που γράφανε. Δε θα είναι όλα ρόδινα.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Βρε ας μπω εγω και θα σε κερναω μπυρες σε καθε εξοδο στη σχολη!
Frouros97 έγραψε:Οχι απο αλλο γραφειο αλλα του ιδιου κτιριου με αυτο του Μιχαλη!Μη σπαζεσαι Νικο10 που εισαι πανω απο 28, τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη και μεις καποια στιγμη θα περασουμε το οριο!
Μάθε που είναι η πρώτη στην μηχανή και μετά έλα γράψε, εγώ έχω την στάνταρ δουλειά μου, αλλά ήθελα να μπω γιατί μου άρεσε από πάντα, εάν δεν μπω οκ η ζωή μου συνεχίζεται εσένα σε βλέπω άνεργο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 166
nik0s10 έγραψε:Frouros97 έγραψε:Οχι απο αλλο γραφειο αλλα του ιδιου κτιριου με αυτο του Μιχαλη!Μη σπαζεσαι Νικο10 που εισαι πανω απο 28, τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη και μεις καποια στιγμη θα περασουμε το οριο!
Μάθε που είναι η πρώτη στην μηχανή και μετά έλα γράψε, εγώ έχω την στάνταρ δουλειά μου, αλλά ήθελα να μπω γιατί μου άρεσε από πάντα, εάν δεν μπω οκ η ζωή μου συνεχίζεται εσένα σε βλέπω άνεργο.
Νικολάκη μην σπαζεσαι δεν χρειάζεται!
Pezonautis194 έγραψε:nik0s10 έγραψε:Frouros97 έγραψε:Οχι απο αλλο γραφειο αλλα του ιδιου κτιριου με αυτο του Μιχαλη!Μη σπαζεσαι Νικο10 που εισαι πανω απο 28, τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη και μεις καποια στιγμη θα περασουμε το οριο!
Νικολάκη μην σπαζεσαι δεν χρειάζεται!
Ήσουν νεροκοτα μάλλον για αυτό τα λες
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Μην παραλογιζεστε κύριοι, το όριο ηλικίας πρόσληψης ειδικών φρουρών είναι και θα είναι τα 28 έτη. Δεν έχω κανένα κέρδος από αυτό που γράφω αυτή είναι η αλήθεια μην έχετε ψεύτικες ελπίδες.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Νikos10 οδηγαω καθημερινα 1200αρι bmw GS εδω και 4 χρονια οσον αφορα τις μηχανες. Επισης αν μπω ΕΦ και γω θα πεσω μισθολογικα περισσοτερ παιρνω τωρα. Αντε μη σπαζεστε κριμα ειναι!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι αυτο πρεπει να αλλαξει κανονικα! Επρεπε να ειναι Α1 100 μορια Α2 200 και Απεριοριστο 300! Τι πιο απλο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Για σας μαγκες είμαι ο γουκεας τις καρδιάς σας έως 28 το έτος ; Παράλογο
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 58
Στις 22:00 (σε λιγο δηλαδη) ξεκιναει το σαρβαιβορ. Μας τα χεις κανει σαν τις καρυδες που θα δεις στην τηλεοραση... Τοσα ειλικρινα
Ναι είναι λίγο τρελό ένας με 125 να έχει τα ίδια μόρια με έναν που έχει για 1000 κυβικά. Αν είναι έτσι και ένας με Β κατηγορίας αμάξι, να πιάνει ίδια μόρια με έναν Γ που έχει για φορτηγό. Ε τι να πω νταξει
Μάγκες αυτό με το δίπλωμα με την μηχανή έγινε 1φορα δλδ να είδε 125cc είτε άνευ τα ίδια μόρια. Από γνωστούς μ πάντως που οι περισσότεροι πηγαν Δίας δεν ήξεραν να οδηγάνε μηχανές και κανείς δεν ήθελε να γίνει οδηγός γιατί πολύ απλά το 125cc δεν είναι μηχανή. Τώρα όλο και κάποιος έξυπνος θα πεταχτεί και θα πει διαφορά πάνω στο θέμα. Οποίος έχει μηχανή θα καταλάβει την διαφορά. Και μην ξεχνάτε ο οδηγός στην Δίας δεν είναι απλός οδηγός μηχανής σε μια επαρχεια. Όταν ανάψεις φάρος πρέπει να πας γρήγορα όποτε πιστεύω και θεκω να πιστεύω ότι σε αυτήν θα βάλουν μια σειρά πάνω σε αυτό το θέμα γιατί θα γλυτώσουν παρά πολλά ατυχήματα. Γιατί οποίος έχει γνωστούς θα ξέρει ότι πολλοί εφ του 2019 που μπήκαν διας είχαν παρά πολλά τροχαία
Ναι ρε πλάκα κάνεις ; Φίλοι δικοί μου στην Αθήνα το λένε. Δε ξέρανε να αλλάζουν ταχύτητες. Αν δε το αλλάξουν και τώρα, θα είναι μεγάλη κοροϊδία και αδικία για όσους έχουν άνευ κυβισμού
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες