Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Τι εννοει οτι η φυλαξη θα γινεται απο τα ιδια τα ιδρυματα; Λετε να μεινουν και οι σεκιουριτι μαζι με την οππι; Ολο μλκιες λενε και μας μπερδευουν!
Που σημαίνει ποιο επόμενο ακαδημαϊκό έτος glock; Δηλαδή;
Frouros97 δηλαδή τέλη Ιανουαρίου είναι λογικό να βγει;
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Ακαδημαικο ετος εννοουν το Σεπτεμβριο που ανοιγουν οι σχολες!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Οχι Grap αλλα μεχρι τελος Μαρτιου πρεπει να βγει αμα τους θελουν Σεπτεμβριο ετοιμους!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο θα κάνω μια χαζή ερώτηση, ποιες οι διάφορες τις α ομάδας και τις β ; Ποια άτομα πάνε α και ποια β. Ευχαριστώ
Ναι εκεί γύρω
Έτσι όπως το υπολογίζεις άμα βγει Απρίλιο θέλει 20Gpap95 έγραψε:Τέλος Ιανουαρίου είναι υπερβολικά να βγει προκήρυξη από τη στιγμή που δεν έχει ούτε ΦΕΚ. Εκτός αυτού, είναι και νωρίς από Ιανουάριο ρε παιδιά. Ξέρω ότι η εκπαίδευση με πρακτική το 19 κράτησε κοντά 3 μήνες για αυτό λέω είναι πολύ νωρίς από τώρα. Υπολογίζω Απρίλιο προκήρυξη, Μάιο να είναι στα κέντρα εκπαιδεύσεως μέχρι Αύγουστο εκπαίδευση και πρακτική και Σεπτέμβριο στα ΑΕΙ. Γνώμη μου πάντα
Μέρες ανοιχτές αιτήσεις, προσωρινά, αθλήματα, τελικά
Frouros97 έγραψε:Ακαδημαικο ετος εννοουν το Σεπτεμβριο που ανοιγουν οι σχολες!
Λοιπόν φρουρέ έχει πείσει τον εαυτό σου δν ξέρω από που το συμπεράνες ότι θα βγει Απρίλιο η Μάρτιο μην και αρχίζεις πείθεις και τους υπόλοιπους έχεις πηγές; Λοιπν επειδή μου έχει στείλει και προσωπικά μηνύματα και σου έχω πει! Ενημερωτικά στο λέω ούτε Απρίλιο ούτε Μάρτιο τέλη Μαΐου με αρχές Ιούνη περίμενε και δν είναι άποψη δικιά μου αλλά άλλων σε κεραιες θέσεις! Δν είναι εφικτό να βγει τώρα χειμωνιάτικο χωρίς εμβόλια χωρίς τίποτα με κλειστές σχολές και έναν λαό που έχει τρελαθεί τόσο καιρό μέσα και όλα κλειστά! Θα ξεσηκωθούν όλοι το λιπως περίμενε τέλη Μαΐου !
Και άσε τις θεωρίες και την προηγούμενη σειρά την ήθελαν πριν το 19 να βγει έξω και βγήκε μέσα Ιανουάριου του 2020 πληροφοριακά στο λέω αν δν ξέρεις!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 166
Μην φάμε κάνα πιστόλι και δεν βγει καθόλου!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Πρωτον για ποιο λογο μιλας με υφος; Δευτερον δε κερδιζω κατι να βγει τωρα ή αν βγει Μαιο δε με εμποδιζει σε κατι. Οποτε το λεω εντελως αντικειμενικα, διοτι εχουν πει οτι τους θελουν Σεπτεμβριο! Εγω ηξερα απο τον Ιουλιο του 2020 οτι θα βγαλει προκηρυξη για 1000 ΕΦ απλα δεν ηξερα οτι θα ειναι για οππι. Πηγαινε στο νημα των ΕΦ του 2020 να δεις τι ελεγα!
Η προκηρυξη θα βγει απο τις 20 Φεβρουαριου μεχρι της 15 Μαρτιου! Αυτα που λες για κορονοιο και εμβολια ειναι ασχετα, οβα, ΣΦ μπηκαν εν μεσω καραντινας!
Η προκηρυξη θα βγει απο τις 20 Φεβρουαριου μεχρι της 15 Μαρτιου! Αυτα που λες για κορονοιο και εμβολια ειναι ασχετα, οβα, ΣΦ μπηκαν εν μεσω καραντινας!
Λοιπόν επειδή και εγώ το έλεγα από τους πρώτους βασικά ο πρώτος μπορείς να δεις τι λένε και τα κοπέλια για μένα και αν είμαι αξιόπιστος η όχι! Προκήρυξη δν βλέπεις Μάρτιο μήνα και θα το δεις εντάξει ; Και θα δεις ότι και καλά δν θα ψηφιστεί για τώρα θα αργήσει επειδή βλέπω ότι ξέρεις για αυτό στο λέω! Παρακολουθα τι θα γίνει με αυτό που ανέβασε ο γκλοκ!
Ομάδα Α δηλώνουν όσοι έχουν απολυτήριο λυκείου. Ομάδα Β όσοι έχουν πτυχίο, δηλαδή από ΕΠΑΛAntonisss45 έγραψε:Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο θα κάνω μια χαζή ερώτηση, ποιες οι διάφορες τις α ομάδας και τις β ; Ποια άτομα πάνε α και ποια β. Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης