Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tati »

Κανενα νεο για ερωτησουλες; Ας πει μωρε καποιος κατι... Εγω προσωπικα εχω αγχωθει τοσο πολυ με τη συνεντευξη και τι θα πεσει που μου ερχεται να τα παρατησω...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαλαρωσε
aggelikhsamos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από aggelikhsamos »

ttsevekidou έγραψε: Κανενα νεο για ερωτησουλες; Ας πει μωρε καποιος κατι... Εγω προσωπικα εχω αγχωθει τοσο πολυ με τη συνεντευξη και τι θα πεσει που μου ερχεται να τα παρατησω...

εγω εδωσα την δευτερα και ηταν σχετικα ΧΑΛΑΡΑ Αν και ειρωνευτικαν ολες τις κοπελες οι ματριξ ειναι οι πιο απλες επισεις ειχε μια ερωτηση π. Χ ελεγε αλογο και σου Εδινε τρεις ακομη διαφορες λεξεις οπως νερο βραχος και μυγα οπου επρεπε να συμπληρωσεις εκεινη με την οποια εβγαινε νοημα δηλ (αλογομυγα) απ τις ερωτησεις του η/υ η μονη που θυμαμαι εινα τι ηταν ο αμφορεας δυστυχως δεν θυμαμαι τις θπολοιπες γτ ειχα παρα πολυ Ανγχος ελπιζω να βοηθησα καλη επιτυχια ΕικόναΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από illy »

Velerefontis έγραψε:MΙα μικρη συμβουλη. Εαν ερωτηθειτε για ποιο λογο θελετε να εισαχθειτε στο στρατευμα, μη δωσετε την απαντηση κλισε "για την επαγγελματικη αποκατασταση" ή ακομα χειροτερα "για τα λεφτα". Δωστε μια διπλωματικη απαντηση του τυπου "ειναι επιθυμια μου το στρατιωτικο επαγγελμα" ή "απο μικρος/μικρη ηθελα να ενταχθω στις Ενοπλες Δυναμεις "
Βελε μου, μια φιλη μου που τη ρωτησαν-δηλωσε επιμελητης χρηματικου, μον αυτο την ενδιεφερε-, απαντησε οτι το κανει για επαγγελματικη αποκατασταση και οτι δηλωσε αυτη την ειδικοτητα αποκλειστικα διοτι θελει να ασχοληθει με αυτο που σπουδασε... Και της ειπαν μπραβο που απαντησε ετσι, αυτη την απαντηση ηθελε να ακουσει και χαρηκε που ηταν ειλικρινης μαζι του... Τωρα αν αυτος μπλοφαρε, δεν ξερω! Παντως μου φανηκε παραξενο που του αρεσε η απαντηση αλλα απο την αλλη αυτη ειναι κ αληθεια, ετσι δεν ειναι;

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

"διοτι θελει να ασχοληθει με αυτο που σπουδασε. " Αυτο ηταν το σημειο κλειδι στην απαντηση της φιλης σου illy μου.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι κ εγω αυτο σκεφτηκα... Πως επειδη απαντησε οτι θελει να ασχοληθει με αυτο που σπουδασε! Κοιταξε εγω ειχα επιρροη εντονη απο οικογενειακο περιβαλλον οποτε δεν ειναι κατι ξενο προς εμεναΕικόνακαι αυτο θα τους πω... Ευχαριστω πολυ Βελε μουΕικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

illy έγραψε:
Velerefontis έγραψε:MΙα μικρη συμβουλη. Εαν ερωτηθειτε για ποιο λογο θελετε να εισαχθειτε στο στρατευμα, μη δωσετε την απαντηση κλισε "για την επαγγελματικη αποκατασταση" ή ακομα χειροτερα "για τα λεφτα". Δωστε μια διπλωματικη απαντηση του τυπου "ειναι επιθυμια μου το στρατιωτικο επαγγελμα" ή "απο μικρος/μικρη ηθελα να ενταχθω στις Ενοπλες Δυναμεις "
Βελε μου, μια φιλη μου που τη ρωτησαν-δηλωσε επιμελητης χρηματικου, μον αυτο την ενδιεφερε-, απαντησε οτι το κανει για επαγγελματικη αποκατασταση και οτι δηλωσε αυτη την ειδικοτητα αποκλειστικα διοτι θελει να ασχοληθει με αυτο που σπουδασε... Και της ειπαν μπραβο που απαντησε ετσι, αυτη την απαντηση ηθελε να ακουσει και χαρηκε που ηταν ειλικρινης μαζι του... Τωρα αν αυτος μπλοφαρε, δεν ξερω! Παντως μου φανηκε παραξενο που του αρεσε η απαντηση αλλα απο την αλλη αυτη ειναι κ αληθεια, ετσι δεν ειναι;

καλησπερα! Εχω δηλωση Επιμελητης Χρηματικου κ περασα απο συνεντευξη κ εμενα με ρωτησαν γιατι δηλωσα αυτο κ τους απαντησα οτι αυτο εχω σπουδασει κ οτι αυτο θα ηθελα να κανω. Μετα μου ειπαν οτι αν περασω που θα αφησω τα παιδια μου οταν θα φευγω για σκοινακια κ οταν τους απαντησα οτι το οικονομικο δεν εχει τετοιες υποχρεωσεις οπως τα υπολοιπα σωματα-οπλα μου ειπαν ναι εχεις δικιο μετα πεταγετε καποιος αλλος κ μου λεει οτι υπαρχει μια μοναδα που πρεπει να εισαι σε ετοιμοτητα 24ωρο κ του λεω οτι τωρα δουλευω 11 ωρες περιπου την ημερα κ φευγω Ταξιδια για υποχρεωσεις της εταιριας τοτε δεν μιλησαν καθολου. Στην ομαδα μου ολες τις κοπελες τις ρωτουσαν το τι θα κανουν αν κανουν οικογενεια. Ενταξει ζουσαν στο κοσμο τους λες κ στα αλλα επαγγελματα δεν αντιμετοπιζουν τετοια προβληματα οι γυναικες αλλα με καλη θεληση ολα καλα θα πανε

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τι κολλημα ειναι αυτο φετος με το τι θα κανουν οι γυναικες αν εχουν οικογενεια; Δηλαδη μια οικογενεια ειναι μονο η γυναικα; Γιατι δεν κανουν κ την αντιστοιχη ερωτηση κ στους αντρες; Που υποτιθεται οτι ο αντρας ειναι ο στυλοβατης του σπιτιου! Ακριβως Ελενα, κανουν λες κ σε αλλα επαγγελματα δεν ειναι οι γυναικες ωρες ατελειωτες εκτος σπιτιου τους! Ελεος πια...
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

illy έγραψε: Ναι κ εγω αυτο σκεφτηκα... Πως επειδη απαντησε οτι θελει να ασχοληθει με αυτο που σπουδασε! Κοιταξε εγω ειχα επιρροη εντονη απο οικογενειακο περιβαλλον οποτε δεν ειναι κατι ξενο προς εμεναΕικόνακαι αυτο θα τους πω... Ευχαριστω πολυ Βελε μουΕικόνα

Και αυτη ειναι μια πολυ καλη απαντηση. Καλη επιτυχια κοριτσι μου Εικόνα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Velerefontis έγραψε:MΙα μικρη συμβουλη. Εαν ερωτηθειτε για ποιο λογο θελετε να εισαχθειτε στο στρατευμα, μη δωσετε την απαντηση κλισε "για την επαγγελματικη αποκατασταση" ή ακομα χειροτερα "για τα λεφτα". Δωστε μια διπλωματικη απαντηση του τυπου "ειναι επιθυμια μου το στρατιωτικο επαγγελμα" ή "απο μικρος/μικρη ηθελα να ενταχθω στις Ενοπλες Δυναμεις"
Καλά τους λες...

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από kallitexnis »

Υποψήφιοι... Άκυρο Εικόνα ... Υποψήφιοι... Καλή επιτυχία και καλώς να εισέλθετε στις τάξεις των ΕΠ. ΟΠ. Στελεχών του Ε. Σ.. Οι απαντήσεις σας να πηγάζουν από μέσα σας γιατί αλλιώς θα καταλάβουν αν είναι πραγματικό ή καραμέλα... Η ειλικρίνεια κερδίζει πάντα. Η διπλωματία αρχίζει και πόλεμο. Στην συνέντευξη να είστε ο εαυτός σας και αυτό να προσπαθήσετε να δείξετε στην επιτροπή των Αξιωματικών. Απλά χρησιμοποιείστε τις αρετές της ευγένειας, της σωστής αντίληψης των πραγμάτων και σίγουρα αν είναι γραφτό σας να φορέσετε την 8αρα θα γίνει και αυτό. Εύχομαι ότι καλύτερο στον καθέναν. Προπάντων μην αγχώνεστε διότι δεν κρίνεται η εισαγωγή σας απ'την συνέντευξη. Ευχαριστώ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σαι καλα kallitexnis Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν θα σου κοψουν μορια γλυκια μου, καθοτι τους ενδιαφερουν περισσοτερο οι κινησεις σου - το αν ησουν αγχωμενη - το αν ησουν ειλικρινης και οι απαντησεις που εδωσες στις πρωτες ερωτησεις (Δηλαδη γιατι εκανες τα χαρτια σου κλπ κλπ). Καλη επιτυχια να εχεις !

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια, οι ερωτησεις αυτες ειναι πολλαπλων επιλογων σε υπολογιστη; Ή προφορικά;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σε υπολογιστη! Κ εχεις ολο τον χρονο να σκεφτεις την σωστη απαντηση
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες