Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Όχι ρε φίλε εσύ το παρατραβηξες! Σεπτεμβριο είπαν να είναι στα πανεπιστήμια. Από τον Φεβρουάριο θα βγάλουν προκήρυξη ;5 με 7 βδομάδες θα είναι η εκπαίδευση στα πρότυπα των εφ όπως είπαν. Δηλαδή τους υπόλοιπους μήνες τι θα τους κάνουν ; Θα τους έχουν να πίνουν καφέ και να πληρώνονται μόλις τελειώσουν την εκπαίδευση ; Εμένα προς Απρίλιο Μάιο που πάει η προκήρυξη
Απλά ρε φίλε δε καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να γίνει. Ναι έχουν δικαίωμα να κάνουν εκλογές αλλά ποιος ο λόγος ;
Για να κάψουν την απλή αναλογική
Και επίσης κάτι που διάβασα πιο πάνω. Κάποιος είπε ότι αν πάρει περισσότερους εφ θα ξεσηκωθούν γιατί δε πήραν νοσοκόμους και γιατρούς. Λοιπόν, νοσοκόμους και γιατρούς πήραν πάνω από 6000! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι δε πήραν άτομα στα νοσοκομεία!
Μάλιστα. Κάτι άλλο glock. Μόνο εμένα είχε προβληματίσει το γεγονός ότι ο υπουργός έλεγε συνέχεια για τα πτυχία; Δε ξέρω αλλά συνεχίζω να κρατάω μια πισινή για τα πτυχία. Δε το είπε τυχαία τότε ! Κάτι ίσως έχει στο μυαλό του αυτός ή ή Κεραμέως. Απλά τη γνώμη μου λέω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Ρε παιδιά μην σας καταβάλει το άγχος υπομονή και θα μαθευτούν όλα κοντευει 3 μερες ακόμα θέλει η διαβούλευση και μετά θα μάθουμε υπομονή ...
Για ποια απόφαση γίνεται η διαβούλευση ;
Έχουν αλλά είναι ελάχιστα. Τι να πω. Πάντως προκήρυξη βλέπω προς Απρίλιο Μάιο
Gpap95 έγραψε:Έχουν αλλά είναι ελάχιστα. Τι να πω. Πάντως προκήρυξη βλέπω προς Απρίλιο Μάιο
Αν παρακολουθούσες προκήρυξης θα έβλεπες πως από την 1 μέρα που ξεκινάνε η αιτήσεις μέχρι να μπουν στην σχολή 1 ημέρα κάνει 3 μήνες. Φιλικά στο λεω αν είναι να είναι έτοιμη Σεπτέμβριο κάτσε υπολόγισε. Πείσεις αυτό με την εκπεδευση μην ξεχνάς ότι έχουν βα κάνουν και πρακτική 2-3 μήνες + 1 μήνα και ότι σχολή. Φιλικά πάντα
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Για να ισχυει αυτο που λενε για Σπετεμβριο πρεπει να βγει μεχρι τελος Μαρτιου το αργοτερο η προκηρυξη!
Το 19 πάντως δε κάνανε τόσους μήνες εκπαίδευση. Επίσης πρακτική που να γίνει ; Σε κλειστά πανεπιστήμια ; Δε νομίζω ρε παιδιά να βγει αυτόν ή τον άλλον μήνα. Τι να πω !
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Δε κανανε τοσους μηνες εκπαιδευση για αυτο ειχαμε τοσα "κρουσματα" ακαταλληλων και εκραζε ο συριζα! Τωρα ειδικα που θα ειναι για τα αει θα γινει στανταρ μεγαλυτερη εκπαιδευση, διοτι θα εκπαιδευτουν γενικα σαν ΕΦ και ειδικα σαν ΟΠΠΙ!
Παιδιά η εκπαίδευση θα είναι 7 εβδομάδες με 8 και θα πάει τέλη Μαΐου με Αρχές Ιούνη ούτε η προηγούμενη σειρά δν έκανε γεμάτη 3 μήνες και βγήκαν και μετά το καινούργιο έτος στου δρόμους αμα θυμάστε! Γιατί έχει μπει ένας κολλητός μου και ξέρω!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε αδερφε αν βγει η προκηρυξη τελος Μαιου αρχες Ιουνιου δε προλαβαινουν Σεπτεμβριο να εχουν βγει απο τη σχολη! Δεν ειδατε τι κραξιμο επεσε προπερσι λογω μικρης εκπαιδευσης; Τωρα θα γινει μεγαλυτερη!
Και εγώ έτσι ξέρω από 2 φίλους μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loxagos2k21 και 5 επισκέπτες