Gpap95 έγραψε:Παιδιά σταματήστε το τρολλ ρε σεις γιατί χάσαμε το νόημα του θέματος. Όντως μη παίζετε με τις αγωνίες κάποιων ανθρώπων
Μιλάς εσυ να μην παίζουμε με την αγωνία των άλλον μέχρι προχθές ρωτούσες αν η σφ είναι αστυνομική και εάν το ίδιο θα είναι και οι εφ των πάνε ; Και ξαφνικά δίνεις συμβουλές ; Χαχαχαχαχ αστείο τεσπα τέλος δεν ξανά σχολιάζω παίδες συνεχίστε να λέτε τα δικά σας να γελάω 😎🥳
Είστε απαράδεκτοι μερικοί, προς όσους είναι σκεπτικοί στο να κάνουν τα χαρτιά τους, Κάντε τα ! Ας είναι και 50 το όριο ηλικίας κάντε τα χαρτιά σας αν πραγματικά το θέλετε και θεού θέλοντας θα μπουν όσοι αξίζουν! Όσο για κάτι τρολλακια εδώ μέσα που παίζεται με την ψυχολογία τον Παιδιών, έννοια σας ρόδα είναι και γυρίζει!
Δε πολύ κατάλαβα τι γράφεις αλλά είναι διαφορετικό να εχεις απορίες και διαφορετικό να παίζεις με τους άλλους. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι που δεν ήξερα ή να το παίξω ξερολας γιατί όντως δε γνωρίζω τίποτα ούτε με ηλικία ούτε με μόρια.
Gouleas94 εγω δικαιωμα αν δεν εχω δεν θα κανω τα χαρτια μου φιλαράκι. Η αγωνια μου είναι συγκεκριμένη για το οριο ηλικιας. Εσυ όμως με τέτοιους τροπους και τετοια παιδεια... Κριμα
Το λέω γιατί πριν είπα σχετικά με τη προκ ότι θα βγει από Ιούνιο από άτομα που μου το είπαν αξιόπιστα και όχι μέσα από το σώμα! Και μέτα δεν μπορούσα να γράψω!