Σωστος ο παππους τρολερ Και ροδιτης, ακριβως ετσι, τ σερτ, αθλητικο και τζινακι... Καλη επιτυχια σε ολους! Κ ο επιμενων νικα... Μια γνωστη μου εδινε πρωτη μερα και ηταν κοπελα που εδινε για 8φορα και ελεγe η κοπελα το παραπονο της το πως ειναι δυνατον να μην μπορουν να καταλαβουν το ποσο πολυ θελει να μπει στον στρατο και γι'αυτο κ επιμενει! Κ επισης ξερω και κοπελα που μπηκε με την 8η φορα So keep going
Τελικα στην επομενη φαση περνανε ολοι, απλα αλλοι με λιγοτερα κ αλλοι με περισσοτερα μορια! Κ εμενα φυσικα δεν με νοιαζει... Το αφηνω τελειως στην τυχη... Τωρα παω με αλλον αερα, ειμαι τελειως απαθης! Οποιος/α την εχει πατησει και ειναι ομοιοπαθων/ουσα με μενα, θα με καταλαβει πως το εννοω... Φετος παω ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ
Παιδια δινω στις 28Ιουλιου συνεντευξη και αυτην την στιγμη υπηρετω τον Ελληνικο στρατο μηπως ξερετε ποσες μερες παιρνω αδεια; Ειμαι εβρο αν ξερει καποιος θα το εκτιμουσα να μου ελεγε.
Καλησπερα! Εδωσα συνεντευξη σημερα στην Αθηνα και οι γυναικες στην δικια μου ομαδα ειχαμε καποιον αξιωματικο που ολες οι ερωτησεις του αφορουσαν το τι θα κανουμε Τα παιδια μας (οταν αποκτησουμε) οταν περασουμε, δηλαδη ελεγε που θα τα αφησουμε αν χρειαστει να λειψουμε. Εμενα προσωπικα η ειδικοτητα μου ειναι σχετικα ευκολη απο τις υπολοιπες φανταζομαι τι ακουσαν οι κοπελες που εχουν δυσκολες ειδικοτητες. Εμενα προσωπικα μου την ειπε αλλα δεν τον αφησα ετσι... Καλη επιτυχια σε ολους!