Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Καλημέρα και καλή χρονιά Δημήτρη... Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα... !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επίσης καλή χρόνια με υγεία!
Δεν νομίζω να έχεις θέμα με τη μυωπία νομίζω είναι μέχρι 4 μισή οι βαθμοί ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος
Καλημέρα. Καλή χρονιά παιδιά, με υγεία πάνω απ'όλα.
Καλη χρονια γκλοκ, τι εχεις να πεις γι αυτα τα 1500αρια που λενε οτι εμαθαν χθες?
Όλα θα κριθούν... Εδώ δεν τα βρίσκουν με τους πρυτάνεις και άλλοι ξερουν και τον αριθμό. Τι να πω. Αλλά μακάρι να είναι έτσι. Το μόνο σίγουρο είναι θα βγει σφ και απ' ότι λένε ότι θα αλλάξει η μοτιοδοτηση για τα πτυχία.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Δεν μπορω κτλβω παντως ή εχεις μουφες πληροφοριες ή ολοι οι υπολοιποι που μαθαινουν οτι θα ειναι 1500εφ λενε ψεμματα αλλα ολοι; Δεν μπορω να κτλβω για ποιον λογο να το κανει καποιος αυτο οσο για τους πρυτανεις αφου βγηκε ο Χρυσοχοιδης και η Κεραμεως και το ειπαν ξεκαθαρα που ειδες εσυ να μην τα βρισκουνε; Εφοσον το ειπαν οι υπουργοι λογικα δεν θα γινει;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Θελω να πω οτι εχει μεινει μονο το νομοσχεδιο να ψηφιστει και μετα θα βγει. Οποτε τι εννοεις δεν τα βρισκουνε; Οι διαπληκτισμοι με τους πρυτανεις θεωρω πως τελειωσαν. Πλεον ειναι μονοδρομος
Glock αυτο με τους πρυτανεις εχει ξεκαθαρησει αφου βγηκε ο ιδιος ο Χρυσοχοιδης κι ειπε σε λιγες μερες βγαινει το νομοσχεδιο. Αρα τους "εγραψαν" τους πρυτανεις! Τωρα μενει να δουμε αν ισχυουν ολα αυτα που μαθαινουν!
Εντάξει παιδιά, εφόσον Τα παιδιά έχουν πληροφορίες για 1500 άτομα και είναι στάνταρ πληροφορίες μην με ακούτε. Οπότε φέτος θα έχουμε 1500εφ,800 ΣΦ,1600 ΕΠΟΠ και 500 για φυλακές
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ρε παιδιά χαλαρωστε που θα πάρουν 1500. Στη γάδα που έχω άτομο μέσα στο γραφείο που εξετάζει τετοια θέματα δεν ξέρουν τίποτα.
Φυλακες θα παρει μονο Δραμα φετος 258 ατομα. Το υπολοιπο κονδυλι πηγε ολο στην Πανεπιστημιακη απο τι φαινεται!
Αυτό είναι σίγουρο;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Guardian έγραψε:Φυλακες θα παρει μονο Δραμα φετος 258 ατομα. Το υπολοιπο κονδυλι πηγε ολο στην Πανεπιστημιακη απο τι φαινεται!
Δεν φενεται τίποτα φίλε μου ακόμα.
Οι φύλακες έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τα πανεπιστήμια.
Το ότι συμφέρει κάποιους οκ και μένα με συμφέρει αλλά μη Λέμε πραγραματα χωρίς απτά στοιχεία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αν βγάλει προκήρυξη για φυλακές θα τους βγάλει όλους.Guardian έγραψε:Φυλακες θα παρει μονο Δραμα φετος 258 ατομα. Το υπολοιπο κονδυλι πηγε ολο στην Πανεπιστημιακη απο τι φαινεται!
Θέλουν να φτιάξουν και στην Καλαμάτα φυλακές μέχρι το 24 θέλουν. Να τα έχουν έτοιμα ολα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες