Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από ratatoulis »

Παιδια τι ωρα ξεμπερδεψατε περιπου οσοι πηγαν για συνεντευξη; Πριν τιν 13:00;
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από troller »

Αναλογα φιλος με την προσελευση... αν εχει αποχη θα φυγεις νωρις αλλα αν δεν εχει στο κεντρο που δινεις τοτε μαλλον τηα αργισεισ...
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καλα ρε ελπιζω να μην με κρατισουν πολυ.

Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Μακαρι να τελειωσουμε ολοι νωρις και ν μν χρειαστει να μεινουμε μεχρι και μετα της 1... αντε με το καλο... Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ξερετε τη μου την σπαει πολυ; Που βλεπω κοπελες στην συνεντευξη να το παιζουν τοσοοοοοοοο σεμνες και οταν ερχονται οι αλλεσς διαδικασιες τα πετανε εξω ολα... Και εννοειται το κραξημο δεν λειπει απο το στομα καμιας δλδ τι να πω τι με νοιαζει εμενα τι θα φορεσει η αλλη; Η της αλλης τι θα φορεσω εγω; Αλλα πραγματα πρεπει να μας νοιαζουν και οχι αυτα... Εγω δινω 5\8 αντε να δουμε τη θα δουμε και φετος δεν εχω ανχωθει καθολου... Το ιδιο και εσεις παιδια απλα δεν αξιζει να τρελενομαστε... [url=>Καλη Επιτυχια! μεσα απο την καρδια μου!

aggelikhsamos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από aggelikhsamos »

tzovana18 έγραψε: Ξερετε τη μου την σπαει πολυ; Που βλεπω κοπελες στην συνεντευξη να το παιζουν τοσοοοοοοοο σεμνες και οταν ερχονται οι αλλεσς διαδικασιες τα πετανε εξω ολα... Και εννοειται το κραξημο δεν λειπει απο το στομα καμιας δλδ τι να πω τι με νοιαζει εμενα τι θα φορεσει η αλλη; Η της αλλης τι θα φορεσω εγω; Αλλα πραγματα πρεπει να μας νοιαζουν και οχι αυτα... Εγω δινω 5\8 αντε να δουμε τη θα δουμε και φετος δεν εχω ανχωθει καθολου... Το ιδιο και εσεις παιδια απλα δεν αξιζει να τρελενομαστε... Καλη Επιτυχια! μεσα απο την καρδια μου!

εχεις απολυτο δικιο... Εικόνα Σιγα να μην ραφτουμε κιολας! Ελεος! το τεςλευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι αυτο...

εδω δεν βρσκουμε εισητηρια πολλα παιδια απ τη σαμο και εγω ας πουμε την δευτερα δινω και εισητηριο δεν εχω βρει και θα με νοιαζει το ντυσιμο και το μαλλι;ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Σωστη η παρτηρηση σου τζοβανα... μαι χαρα θα πανε ολα ολα καλα και χωρις ανχος να δουμε τι θα καταφερουμε και εμεισ... εγω δινω 22/7 αντε καλη μας επιτυχια και παλιΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δλδ τωρα αν ειναι δυνατον aggelikhsamos υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα απο το ντυσιμο και το μαλλι δεν ειπα ενα ωραιο ντυσιματακη ναι μεχρι εκει τελος! Δεν βρισκεις εισητηρια εεεε; Πωωω υπομονη βρε κουκλα εχω καποιον γνωστο αν θες παντως για να βρεις αμα θες πες μ... troller η συνεντευξη δεν ειναι τιποτα... Και γενικα δεν ειναι τιποτα ουτε η αλλες διαδικασιες ειναι κατι ολα μα ολα ειναι εικονικααααααα ειναι δευτερη φορα που δινω και τα ειδα... Και υπολοιποι πιστευω που εχουν δωσει και δν περασαν θα ξερουν! Τι ειδικοτητα δηλωσες;

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγω παιδια θα Φορεσω ενα γαματω τζινακι Αθλητικα παπουτσια και ενα ασπρο t-shirt Χαλαρα δλδ σεμνα και ωραια

aggelikhsamos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

tzovana18 έγραψε:Δλδ τωρα αν ειναι δυνατον aggelikhsamos υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα απο το ντυσιμο και το μαλλι δεν ειπα ενα ωραιο ντυσιματακη ναι μεχρι εκει τελος! Δεν βρισκεις εισητηρια εεεε; Πωωω υπομονη βρε κουκλα εχω καποιον γνωστο αν θες παντως για να βρεις αμα θες πες μ... troller η συνεντευξη δεν ειναι τιποτα... Και γενικα δεν ειναι τιποτα ουτε η αλλες διαδικασιες ειναι κατι ολα μα ολα ειναι εικονικααααααα ειναι δευτερη φορα που δινω και τα ειδα... Και υπολοιποι πιστευω που εχουν δωσει και δν περασαν θα ξερουν! Τι ειδικοτητα δηλωσες;

σε ευχαριστω πολυ tzovana18 αν δεν καταφερω μεχρι και αυριο να κανω κατι θα αρχισω τις εκλησεις μονο μεσω θεσ/κης βρισκω μεχρι στιγμης δηλαδη 2 μερεε ταξιδι... τα χω δει ολα αυτες τις μερες... ΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Υπηρετης α/τ ελαφρου οπλισμου... αλλα εχει παρα πολυ κοσμο ς αυτη την ειδικοτητα τζοβανα μου και εχω ανχωθει. τα αθληματα τα περναω ολα για χαβαλε απο τωρα,1 μην πριν αλλα και παλι ανχωμενος ειμαι... αυτο το εχω ξανακουσει περι εικονικων καταστασεων αλλα τι να πω;
παντου υπαρχει ενα βυσμα σε αυτο το τοπο ρε σεισ... τι καταστασεις ζουμε δλδ; ελεοσ... σε ολα θα βρισκουμε μπροστα μας ενα βυσμα; για ποσο δλδ θα πρεπει ν φυλησουμε κατουριμενες ποδιες για να μπορεσουμε και εμεις να εχουμε 1 σταθερο μισθο;
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Πολυ κριμα ρε συ να ταλαιπωριθεις για 5 λεπτα υποθεση... Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοπελα μου τι να πω κριμα να κανεις τοσο κοπο για της μουφες τσαμπα λεφτα τσαμπα ψυχικη κουραση και στο τελος να μην περασεις... Ξεφτυλες ολοι... Σου ευχομαι κοπελα μ να περασεις να μην πανε και χαμενοι τοσοι κοποι και σε ολα τα παιδια που ερχονται απο μακρια... !

aggelikhsamos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σας ευχαριστω ρε παιδια μου ανεβασατε λιγο το ηθικο πραγματικα θα ειναι κριμα να πανε χαμενοι τοσοι κοποι και χρηματα γτ οπως και να το κανουμε ειναι λεφτα και αν τα χανεις τοσο ευκολα και χωρις αποτελεσμα σου την δινει ευχομαΙ Τα ιδια και σε εσας ολοψυχα!

αληθεια κανεις που να δινει στις 20/07 υπαρχει εδω;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σαι καλα! Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες