Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Βμκδ έγραψε:
Gouleas94 έγραψε:
Xrounk έγραψε:
Gouleas94 έγραψε:Λοιπόν μαγκες μόλις έκλεισα το τηλ με άτομο μέσα από το αρχηγείο θα τρέξουν δυο προ σφ και ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ 800 και 1500 αντίστοιχα και θα γίνουν άμεσα με κάθε επιφυλάξει για να μην ξενερώσουμε. Αυτά από μένα
δηλαδή αυτοί για τά πανεπιστήμια θα είναι εφ και θά είναι πάνω κάτω 1500
φιλε κάποιο θα πάνε πανεπιστιμια και οι άλλοι Δίας δέλτα Και όχι πανω κάτω μ είπαν ακριβως 1500 τώρα το πως θα γινει ο διαχωρισμός και τα ποια ατομα θα πάνε στα πάνε δν ξέρω

Μακαρι να βγει ρε παιδιά και βλέπουμε μετά πως θα γίνει π διαχωρισμός ! Προτερημα μας είναι να βγει η προκ και να είναι ΕΦ όλα τα αλλά μετά λύνονται παιδιά. Γουλεα ήταν η πρώτη ανακοίνωση για κάτι π ενδιαφέρομαι και ήταν από σένα ευχομαι να μας πάει καλ αυτό το έτος !

ναι αγορινα μ οτι καλύτερο
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Girl έγραψε:
Gouleas94 έγραψε:Λοιπόν μαγκες μόλις έκλεισα το τηλ με άτομο μέσα από το αρχηγείο θα τρέξουν δυο προ σφ και ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ 800 και 1500 αντίστοιχα και θα γίνουν άμεσα με κάθε επιφυλάξει για να μην ξενερώσουμε. Αυτά από μένα

Σου είπαν μήπως ποτέ περίπου θα βγει πχ τώρα Ιανουάριο η αργότερα;

άμεσα μ είπαν
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Τα ίδια έλεγα και εγώ στο νήμα των ΕΦ ότι καλοκαίρι του 21 θα βγει προκ. Εφ κάποιοι το πίστευαν κάποιοι όχι μπείτε να δείτε! Αν και οι περισσότεροι με ξέρετε από το νήμα! Ιδια εποχή σαν την προηγούμενη ίσως πιο νωρίς τέλη Ιουνίου
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΕΦ21 έγραψε:Τα ίδια έλεγα και εγώ στο νήμα των ΕΦ ότι καλοκαίρι του 21 θα βγει προκ. Εφ κάποιοι το πίστευαν κάποιοι όχι μπείτε να δείτε! Αν και οι περισσότεροι με ξέρετε από το νήμα! Ιδια εποχή σαν την προηγούμενη ίσως πιο νωρίς τέλη Ιουνίου
θα γινει όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα γιατί θενε να ειναι έτοιμη καλοκαίρι δν ειναι ανοιχτές οι σχολές οτι ειναι θα γινει μέχρι τον Φλεβάρη
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αν ειναι τέτοιος ο αριθμός μηλαμε για πολύ χαμηλές βάσεις ίσως και 2350 να ξέρετε για την α πάντα μιλάω
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Gouleas94 έγραψε:Αν ειναι τέτοιος ο αριθμός μηλαμε για πολύ χαμηλές βάσεις ίσως και 2350 να ξέρετε για την α πάντα μιλάω

Εν μέσω πανδημίας αυτό που ξέρω από άτομο και εγώ αξιόπιστο! Χειμώνα ξεχάστε την και είναι λογικό θα εμβολιστείτε πρώτα ο κόσμος, έπειτα θα βγάλουν για τους εποπ που θα είναι η πρώτη προκ. μετά σφ, και τέλος ΕΦ χειμώνα δν παίζει αυτό το ενδεχόμενο αυτό ξέρω εγώ! Συγκεκριμένα μου είπαν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα βγει!

Girl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Girl »

Μέχρι Φεβρουαρίο πιστεύω να χει βγει προκυρηξη! Δεν νομίζω να βγει καλοκαίρι παιδιά οτι ειναι θα βγει τώρα αμέσα όπως λέει και ο μέλλοντικος συνάδελφος!
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΕΦ21 έγραψε:
Gouleas94 έγραψε:Αν ειναι τέτοιος ο αριθμός μηλαμε για πολύ χαμηλές βάσεις ίσως και 2350 να ξέρετε για την α πάντα μιλάω

Εν μέσω πανδημίας αυτό που ξέρω από άτομο και εγώ αξιόπιστο! Χειμώνα ξεχάστε την και είναι λογικό θα εμβολιστείτε πρώτα ο κόσμος, έπειτα θα βγάλουν για τους εποπ που θα είναι η πρώτη προκ. Μετά σφ, και τέλος ΕΦ χειμώνα δν παίζει αυτό το ενδεχόμενο αυτό ξέρω εγώ! Συγκεκριμένα μου είπαν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα βγει!

φίλε πέρυσι οι σφ πέρασαν πκε κανονικά μέσο πανδημίας βιάζονται να ξέρεις
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Girl έγραψε:Μέχρι Φεβρουαρίο πιστεύω να χει βγει προκυρηξη! Δεν νομίζω να βγει καλοκαίρι παιδιά οτι ειναι θα βγει τώρα αμέσα όπως λέει και ο μέλλοντικος συνάδελφος!
χαχαχαχ μαρέσης
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Πολλά χρόνια τώρα βιαζοντουσταν Να πάρουν άτομα και πάλι όμως δν έπαιρναν Έχουν αλλά προτεραιότητα φιλαράκο. Ρωτά τν γνωστό σου να σου πει αν ισχύει αυτό που σου λέω!
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

ΕΦ21 έγραψε:Πολλά χρόνια τώρα βιαζοντουσταν Να πάρουν άτομα και πάλι όμως δν έπαιρναν Έχουν αλλά προτεραιότητα φιλαράκο. Ρωτά τν γνωστό σου να σου πει αν ισχύει αυτό που σου λέω!

Αδερφακο απλώς αν σκεφτείς ότι από την μέρα π θα βγει η προκ μέχρι να μπουν σχολή θέλει περίπου 3 μήνες (+- 10 μέρες) και αυτοί θέλουν να είναι έτοιμη για Σεπτέμβριο δεν γίνεται να βγει μαιο. Τώρα σ λεω από τα λέγομενα τους π τους θέλουν έτοιμους τον Σεπτέμβριο.

Girl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Girl »

ΕΦ21 έγραψε:Πολλά χρόνια τώρα βιαζοντουσταν Να πάρουν άτομα και πάλι όμως δν έπαιρναν Έχουν αλλά προτεραιότητα φιλαράκο. Ρωτά τν γνωστό σου να σου πει αν ισχύει αυτό που σου λέω!

Μα είναι προτεραιότητα για τη φύλαξη πανεπιστήμιου.

Girl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Girl »

Πιστεύω ο, τι θα βγει η ίδια προκυρηξη όπως και το 19 τότε με τους ΕΦ. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Χρόνια πολλά παιδιά καλή χρονιά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε! Με καλά νέα μπήκε η νέα χρονιά βλέπω! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Antonio's »

Goulea ΣΦ μονο για τους πανω θα ειναι η θα έχει προκηρηξη εδω για την αττικη;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης