Guardian έγραψε:Στη προκηρυξη ΕΦ περσι, μπηκαν πτυχιουχοι Πολυτεχνειου, Νομικης και αλλων διαφορων αει.Αμα δε βρισκεις δουλεια στο πτυχιο σου κοιτας να χωθεις παντου, οποτε μια χαρα θα θελουν να μπουν!
Δεν αντιλέγω, αλλά γιατί να κάνει κατι τετοιο; Και επίσης με τα λεγόμενα μου άφησα να ειπωθούν καποοια πράγματα αν το κατάλαβες καταλαβες. Και επίσης δεν έχω δει στο ΦΕΚ νς λέει κάτι τέτοιο οπότε η συζήτηση είναι ανούσια, και εγώ λέω οτι υα πάρουν αστροναύτες μόνο... Θα πάρουν;
Τι με νοιάζει εμένα; Όταν σου τρώνε την θέση βυσματα με 7 λεπτά το 1000αρι και βέβαια με νοιάζει. Εγώ το 1000αρι το κανα 3.46 στην 6κ, άμα θες σου δίνω και όνομα να με βρεις στον πίνακα με τους επιτυχόντες που λέει αναλυτικά τους χρόνους σε όλα τα αθλήματα.
Διασωστης31 έγραψε:Τι με νοιάζει εμένα; Όταν σου τρώνε την θέση βυσματα με 7 λεπτά το 1000αρι και βέβαια με νοιάζει.Εγώ το 1000αρι το κανα 3.46 στην 6κ, άμα θες σου δίνω και όνομα να με βρεις στον πίνακα με τους επιτυχόντες που λέει αναλυτικά τους χρόνους σε όλα τα αθλήματα.
Εσυ δεν είσαι αυτός που λεει οτι εμείς τα κορίτσια έχουμε 90% αποτυχία στα αθλήματα και πέρασε μια στις 70; Πως σου φάγανε τα κορίτσια τις θέσεις; Μη με τρελάνεις βραδιάτικα.
Παιδιά πολύ ασχοληθήκαμε με αθλήματα κτλπ κάθε πράγμα στον καιρό τους. Έχουμε κανα νέο ; Για το ποτέ θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο ; Εσείς με τους γνωστούς σας ξέρουμε κάτι ;
Διασωστης31 έγραψε:Τι με νοιάζει εμένα; Όταν σου τρώνε την θέση βυσματα με 7 λεπτά το 1000αρι και βέβαια με νοιάζει.Εγώ το 1000αρι το κανα 3.46 στην 6κ, άμα θες σου δίνω και όνομα να με βρεις στον πίνακα με τους επιτυχόντες που λέει αναλυτικά τους χρόνους σε όλα τα αθλήματα.
Όντος το να αλλάξουν το όριο ηλικίας δεν του σηκώθηκε κανενός το πουλάκι του κ ειδικά κανενός μεγάλου πχ βουλευτή η ότι άλλο από εκεί πάνω να θέλουν να ανεβάσουν το όριο ηλικίας. Οπότε ξεκαθαρα ψηφοθηρικο αν κ συμφέρει πολλούς ακόμη κ τον Δικό μου ποπουδακι... Οκ Τώρα άλλαξε το συνταξιοδοτικό και μπλα μπλα μπλα. Αλλά ξεκαθαρα για κάποιους δικούς τους κοντινούς. Ειδικά όπως γίνεται εκεί πάνω.
Κ μαγκιά τους για εμένα. Όσο για τα πτυχία κ πανεπιστήμια καλά έκαναν τα παιδιά κ πήγαν κ δεν έδωσαν αστυφύλακων. Βέβαια αν το πάρουμε αλλιώς θα μπορούσα να πω το εξής. Πώς ένας που δεν είχα μυαλό καθόλου μα καθόλου να διαβάσει γιατί δεν τα περνει η δεν είχε την κατάλληλη βοήθεια η σπρώξιμο που από αυτό ξεκινάει στο οικονομικό μέχρι μ το οικογενειακό κ έχει βγάλει 11 απολυτήριο δεν το κάνει ακατάλληλο για εφ. Όπως κ τον πανεπηστημιακο επισεις. Που περα απο ρο βιβλιο δεν μαυρισε το χερακι του να δει πως ειναι.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που ίσως κανένα από τις 2 πλευρές δε τον κάνει καλύτερο για το σώμα. Όλα. Εκει μέσα κρίνονται κ παίζονται. Το μόνο που θέλει είναι να έχεις θέληση κ τσαγανό. Αν πάει ένα. Παιδακι που δεν ξέρει τι θα πει ούτε κατσαβίδι να τον πας που; Σε γραφείο; Α σε ρε φίλε τράβα για δουλειά σ κάνα κεπ. Εδώ βρήκες;
Να φας την θέση από ποιον; Οσο για τις ηλικίες που είπα κ παραπάνω κανεις σας μην έχει παράπονο. Ότι κ να γίνει όπου όπου κ να φτάσει. Ο κάθε ένας εχειντους λόγους που είτε θέλει να μείνει 28 είτε 45. Δεν σας έφαγε κάνεις το μεροκάματο. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν κ τα μόρια. Όποιος πραγμστικα το ήθελε κ το θέλει θα μπει γιατί θα εχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για τα μόρια του.
Μην περιμένετε χρόνιες του 2000 που μπήκαν με 1800 μόρια δηλαδή ένα απολυτήριο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 30, 2020 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες Καλησπερα. Όσο αφορά τη προκήρυξη να ξέρετε πως η μοριοδότηση θα μείνει η ίδια όπως επισης και το όριο ηλικίας κάθε φορά γίνονται τα ίδια. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θελει... Μεσα σας οι πιο έξυπνοι ξέρετε πως έτσι θα γίνει. Και εμένα θα με σύμφερε να αλλάξει το όριο γιατί ίσα ίσα με πιάνει να μπορώ να δηλωσω
Εμενα οτι και να γινει δεν με επηρεαζει ιδιαιτερα καθως και πτυχιο εχω και η ηλικια να ανεβει θα μπορεσουμε να δωσουμε και αλλη φορα αν δεν κατσει. Το μονο που με απασχολει ειναι να παρει τουλαχιστον 1000 ατομα
George 25 έγραψε:Παίδες Καλησπερα. Όσο αφορά τη προκήρυξη να ξέρετε πως η μοριοδότηση θα μείνει η ίδια όπως επισης και το όριο ηλικίας κάθε φορά γίνονται τα ίδια. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θελει... Μεσα σας οι πιο έξυπνοι ξέρετε πως έτσι θα γίνει. Και εμένα θα με σύμφερε να αλλάξει το όριο γιατί ίσα ίσα με πιάνει να μπορώ να δηλωσω
Ακριβως το ιδιο πιστευω φιλε Τζορτζ γαιυτο δεν εχω γραψει απολυτως τιποτα γιατι δεν παιζει να αλλαξει κατι απο την πρωτη προκυρηξη που ειχε βγει ζηταγανε να αλλαξουν πραγματα γνκα ο καθενας "ζηταει" να αλλαξει οτι τον συμφερει οπως ελεγα και τις προαλλες στον φυλακα μουσειων επειδη ειναι αυτος 32 ελεγε θα παει το οριο 35 τεσπα ο καθενας πιστευει οτι θελει. Θα δειξει το ΦΕΚ τσαμπα χαλατε την ζαχαρενια σας απο τωρα.
Δεν έχει να κάνει ο καθένας λέει ότι θελει άλλος θελει να μην παίρνουν 1000 μόρια οι δόκιμοι άλλος δεν θελει να μετράει η προεδρική φρουρά τίποτα αυτά δεν θα αλλάξει ότι και να λένε καποιοι