Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Ρε σεις οι γυναικες βολευτικαν εμεις τι θα φορεσουμε ; Τζινακι πουκαμισακι και κιριλε παπουτσακι δηλαδη;

Υπαρχει καποιος αλλος που να εδωσε σημερα συνεντευξη να μας δωσει τα φωτα του; Παντως μαγκες μου εγω για μας τους αντρες προτεινω κανα τζινακι και μια μπλουζιτσα. Απλα πραγματακια. Και φυσικα σωστη συμπεριφορα - χαλαροτητα - αποβολη αγχους - και σωστες κινησεις.
Ολα καλα θα πανε συναδελφοι!
Ολα καλα θα πανε συναδελφοι!
Εγώ πιστεύω με ενα τζινάκι να πας κι ενα πεδιλάκι απλό και μια μπλούζα χωρίς να είναι όλα έξωΘα είσαι μια χαρά. Σαν να πηγαίνεις για καφεδάκι με την παρέα σου, πολύ χαλαρά.
σε ευχαριστω! Πες μου ενα τοπ στραπλες με τζιν ειναι οκ; Η να ξεχασω το στραπλες;(το μπουστο μεσα εννοειται) δινω 24/7
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Κοίτα κι εγώ πρώτη φορά δίνω οπότε δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μουmikaela έγραψε:vicky έγραψε:
σε ευχαριστω! Πες μου ενα τοπ στραπλες με τζιν ειναι οκ; Η να ξεχασω το στραπλες;(το μπουστο μεσα εννοειται) δινω 24/7

Αν και δεν με συμφερει (
) καλυτερα να προτιμησετε ενα casual ντυσιματακι και εσεις δεσποινιδες μου!

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Έχεις δίκιο ΔΥΚ.
Μάλλον αυτό θα προτιμήσω εγώ. Σεμνά και ταπεινά.

Καπως ετσι ναιvicky έγραψε:Έχεις δίκιο ΔΥΚ.Μάλλον αυτό θα προτιμήσω εγώ. Σεμνά και ταπεινά.

Παιδια πηγα και εδωσα και εγω έχει αποχή και ήμασταν πολυ λίγα άτομα σήμερα απουσίαζαν πολλοί! Λοιπόν οι ερωτήσεις που έπεσαν σε μενα και γενικα σε άλλα παιδια ήταν για την μικρασιατική καταστροφη, τι πολίτευμα είχαμε απο το 70 και μετα τι ειναι ξενοφοβια τι ειναι μεταναστευση, για την συνθήκη του Λονδίνου και τι προέβλεπε και πως λέγεται το σημείο που ενώνεται η Στερεα Ελλάδα με την Πελοποννησο! Ευκολες ερωτησεις! Μόνο 1 εκανα λάθος και τα matrix εύκολα ήταν! Παιδια ψυχραιμια και με χαμογελο να μπειτε! Πισης ρωτησαν γιατι θες να μπεις στο στρατο και σε ολες τις κοπέλες ρωτησαν για το θεμα οικογενειας. Αν μας πει για παραδειγμα το ΓΕΣ να παμε στον ππόλεμο και έχουμε παιδια. Τι θα κανουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε; Και το μορφωτικο επίπεδο! Τι σπουδαζεις η αν εχεις τελειωσει κατι. Αυτά! Ελπίζω να βοηθησα! Καλη επιτυχια!
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ρε παιδια μιπως ειναι λιγο λεω "καπωσ" οι ερωτισεις;
θελω να πω πως για καποιον που δεν εχει και παρα πολλες γνωσεις ιστοριας θα του φανουν λιγο δυσκολεσ...
και κατι ακομα. ειναι ολες οι ερωτισεις πολαπλης επιλογης;
θελω να πω πως για καποιον που δεν εχει και παρα πολλες γνωσεις ιστοριας θα του φανουν λιγο δυσκολεσ...
και κατι ακομα. ειναι ολες οι ερωτισεις πολαπλης επιλογης;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
Troller να σου πω την αληθεια εγω ποτε δεν ημουν φαν της ιστοριας... Την μια μερα που διαβαζα το μαθημα, την επομενη τα ξενχουσα ολα διοτι τα αποστηθιζα με αποτελεσμα να μην μου εχει μεινει τιποτα στην μνημη μου! Αλλα αδιαφορω, και ας μην απαντησω σωστα, και ας μην ξερω... Δεν με νοιαζει! Σαμπως αυτοι ολοι τα ξερουν, ειναι παντογνωστες;
Ισμηνακι σ'ευχαριστουμε για τις πληροφοριες και καλη επιτυχια και σε σενα!
Οσο για τις ερωτησεις troller θα συμφωνησω μαζι σου. Ειναι λιγο τσιμπημενες!
Οσο για τις ερωτησεις troller θα συμφωνησω μαζι σου. Ειναι λιγο τσιμπημενες!
Τίποτα ΔΥΚ μου να σαι καλά! Απλά απ ότι μας είπαν άτομα από την επιτροπή γιατί εγώ ήμουν η τελευταία σημασία δν έχει αν θα τ πεις όλα σωστά αλλά πως θα αντιδράσεις! Κ ς σένα εύχομαι καλή επιτυχία κ όταν πάτε στο στρατόπεδο θα δείτε πόσα λίγα άτομα θα είστε! Εμείς σήμερα ζήτημα να μασταν 30με 40άτομα! Κ τα 40πολλά είναι!
Κανενα νεοτερο για τις ερωτησεις; Εδωσε κανενας απο οικονομικο να μου πει αν κανανε ερωτησεις πανω στην ειδικοτητα;
Και εγω ετσι πιστευω Ισμηνακι, οτι πιο πολυ κοιταζουν εμφανιση - αντιδρασεις - τον τροπο του καθενος κλπ. Παντως αν συνεχιστει με αμειωτο ρυθμο η αποχη τοτε εχουμε παρα πολλες πιθανοτητες!
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μια απο τα ιδια και εγω illy με τιην αποστιθηση σοβαρο προβλημα... εχεις δικιο παντως, ποιοι νομιζουν οτι ειναι στην τελικη; Αυτοι τα ξερουν ολα δηδλαδη; 
τεσπα... για να δουμε τι θα γινει... οτι βρεξει ας κατεβασει που λεγε και ο παππους μου.

τεσπα... για να δουμε τι θα γινει... οτι βρεξει ας κατεβασει που λεγε και ο παππους μου.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: peliekrinos και 7 επισκέπτες