Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Glock εχοντας ως δεδομενο πλεον οτι θα ανηκουν στην ελ. Ας οπως ειπε ο Χρυσοχοιδης και θα υπαγονται στον Αρχηγο. Πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να μην μπορουν να αλλαξουν υπηρεσια;
Θα κάνουν προσλήψεις για έναν συγκεκριμένο σκοπό... Πιστεύεις ότι θα μπεις και θα σε πουν πας άλλου; Και στα πανεπιστήμια ποιος θα τα φυλάει; Αν δεν δεις ΦΕΚ που να λέει τα καθήκοντα κτλ δεν ξέρεις. Εγώ το λογικο σκέφτομαι
Από το σωματείο δεν λένε τίποτα?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
glock έγραψε:Θα κάνουν προσλήψεις για έναν συγκεκριμένο σκοπό... Πιστεύεις ότι θα μπεις και θα σε πουν πας άλλου; Και στα πανεπιστήμια ποιος θα τα φυλάει; Αν δεν δεις ΦΕΚ που να λέει τα καθήκοντα κτλ δεν ξέρεις. Εγώ το λογικο σκέφτομαι
Η λογικη η δικια μου παντως λεει αρχικα οτι δεν θα παρει μονο 300 ατομα για να βαλει μονο στα πανεπιστημια δλδ θα εκανε τοσο ντορο για 300 ή 500 ατομα. Αλλα πες οτι παιρνει 500 σ λεω εγω στην χειροτερη η δικια μου λεει οτι θα μπορεις να αλλαξεις αλλα θα σε αναγκαζει πχ στα 4-5 χρονια να κατσεις εκει και μετα θα βαζει αστυφυλακες ή ατομα απο μελλοντικη προκυρηξη. Δλδ τα ατομα που θα ναι εκτος αθηνων ααπο αλλες περιοχες δεν θα παρουν ποτέ μεταθεση; Ή θα σαι μια ζωη εκει; Δεν ξερω δυσκολο μου φαινεται αλλα τεσπα θα δειξει μην επαναλαμβανομαστε κανεις δεν ξερει εδω δεν ξερεις αν θα ειναι εφ ακομα οποτε ας περιμενουμε!
Στο σωματείο τηρούν σιγή ιχθύος... Στο ΦΕΚ αν κ όποτε με το καλό βγει θα σου λέει μέχρι κ σε τι θα εκπαιδεύονται όσοι μπουν. Αν δεν αναφέρει μάθημα στην οπλοτεχνικη μην περιμένεις να πας σε άλλη υπηρεσία... Μπορεί επίσης να σου λέει αποκλειστικά για πανεπιστήμιακα ιδρύματα θα είναι οι προσλήψεις.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Καλημέρα παιδιά η λογικές και τα σενάρια είναι πολλά και διάφορα τι θέμα είναι ότι αοοφασιση ο Χρυσοχοιδης αναμένουμε μέχρι το ΦΕΚ μετά θα είναι ξεκάθαρα όλα πλησιάζουμε ...
Glock δε λεω να φυγεις αμεσως, μπορει να εχει υποχρεωτικη παραμονη καποια χρονια. Τι νοημα εχει να παρεις αστυνομικους που υπαγονται στον Αρχηγο και να μη μπορεις να τους χρησιμοποιησεις και αλλου αν χρειαστει.
Ακριβως οπως το ειπες αν εκπαιδευτουν στα οπλα αυτο θα σημαινει πολλα!
Ακριβως οπως το ειπες αν εκπαιδευτουν στα οπλα αυτο θα σημαινει πολλα!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Καλημερια αλανια, εγω πιστευω θα μπορεις να πας αλλου μετα την μονιμοποιηση η εστω μετα την αστιφυλακοποιηση αν εναι εφ, αλλιως μετα μιλαμε για αλλο πραγμα
Ξυπνήστε παιδιά όλοι για εκλογές λένε για αυτό τα κάνουν όλα αυτά κάτω από 1000 άτομα δεν θα είναι και θα το δείτε
-
- Ταγματάρχης
Παλι εκλογες, καλα απατος θα παει ο τσιπρας θελει και εκλογες
Δεν μας νοιάζει εμάς ο Τσίπρασς εμάς μας νοιάζει να βγει μια μεγάλη προκήρυξη να τελειώνουμε
-
- Ταγματάρχης
Θα βγει ρε μην αγχωνεσαι
Αυτός ο γκλοκ όπου να ναι θα μας πει ότι θα παρει 100 άτομα
-
- Ταγματάρχης
Ενταξει σιγα οτι και να σου πει οτι ειναι να βγει θα βγειGeorge 25 έγραψε:Αυτός ο γκλοκ όπου να ναι θα μας πει ότι θα παρει 100 άτομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Τρί Δεκ 29, 2020 10:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καθόμαστε και ρωτάμε ένα άτομο εδώ μέσα και περιμένουμε και σοβαρή απάντηση λες και είναι ο πρωθυπουργός. Οτι να ναι χαχαχ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loxagos2k21 και 3 επισκέπτες