Xrounk έγραψε:Παιδιά όταν Με το καλό βγει πείτε γνώμες θα μπορεί κάποιος να μεταπηδήσει σέ Δίας ή κάτι άλλο μετά από μερικά χρόνια
Καλησπέρα φιλαράκι μου! Εγώ πιστεύω πως Ναι!
φίλε μου δυστυχώς Αν δεν γίνεται αυτό θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και όλα τα παιδιά που είναι από επαρχία πρέπει να το σκεφτούν γιατί δεν υπάρχει ελπίδα μετάθεσης ποτέ για το τόπο τούς.
Xrounk έγραψε:Παιδιά όταν Με το καλό βγει πείτε γνώμες θα μπορεί κάποιος να μεταπηδήσει σέ Δίας ή κάτι άλλο μετά από μερικά χρόνια
Καλησπέρα φιλαράκι μου! Εγώ πιστεύω πως Ναι!
φίλε μου δυστυχώς Αν δεν γίνεται αυτό θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και όλα τα παιδιά που είναι από επαρχία πρέπει να το σκεφτούν γιατί δεν υπάρχει ελπίδα μετάθεσης ποτέ για το τόπο τούς.
Μπα ειδικοι φρουροί πιστεύω θα είναι! Και όταν έρθει η ώρα μας θα πάρουμε κ μετάθεση...
Αν δηλώσουν πάλι απο επαρχία και θα αρχίσουν να κλέγονται για τα έξοδα και τους μισθούς καλύτερανα μην κάνει κανένας αν δεν έχει background απο πίσω. Γιατί έτσι φάγανε πολλοί θέσεις απο άτομα
που ήθελαν και γουστάρανε να είναι στην υπηρεσία και δεν μπήκαν για αυτόν τον λόγο.
El Chapo έγραψε:Αν δηλώσουν πάλι απο επαρχία και θα αρχίσουν να κλέγονται για τα έξοδα και τους μισθούς καλύτερανα μην κάνει κανένας αν δεν έχει background απο πίσω. Γιατί έτσι φάγανε πολλοί θέσεις απο άτομα
που ήθελαν και γουστάρανε να είναι στην υπηρεσία και δεν μπήκαν για αυτόν τον λόγο.
φίλε μου άλλο είπα και άλλο λές εσύ τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω
El Chapo έγραψε:Αν δηλώσουν πάλι απο επαρχία και θα αρχίσουν να κλέγονται για τα έξοδα και τους μισθούς καλύτερανα μην κάνει κανένας αν δεν έχει background απο πίσω. Γιατί έτσι φάγανε πολλοί θέσεις απο άτομα
Συμφωνώ εν μέρη με αυτό π λες ρε φίλε. Αλλά δικαίωμα έχουν όλοι και δυστυχώς δεν τους νοιάζει για τους άλλους (και καλά κάνουν) δοκιμάζουν αν τους αρέσει κάθονται αλλιώς φεύγουν. Και αδερφέ πταν φεύγουν να ξες περνούν επιλαχών. Όποτε δεν είναι πρόβλημα γιατί στις περισσότερες προκ αθλήματα παίρνανε και επιλαχών που συνήθως τα άτομα είναι το 30% της προκ.