Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Παιδιά εγώ σας λέω ο, τι ξέρω γιατί και εγώ περίμενα χρόνια να μπω στο σώμα και δεν έβγαινε προκήρυξη. Καλές γιορτές σε όλους όποιος θέλει να μάθει κάτι ας μου στείλει προσωπικό.
Τους εσωσες απο μεγαλο κακο, καθως ολοι κρεμονται απο αυτα που λεω! Ο αλλος που βγηκε χθες και ειπε οτι ναι θα βγαλει 1500 ατομα το εφαγες αμασητο ενω μπορει καλλιστα να μας τρολαρει για να μας ξεσηκωσει τζαμπα! Ουρτ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Χαλαρώστε έχει δίκιο ο σφ πως να το κάνουμε τόσος ειναι ο μισθός μαζί με παραμεθόριο γιατί η σφ πάνε ταμείο χωροφυλακής και όχι αστυνομίας πόλεως Εννοείται οτι θα μονιμοποιηθούν με τον έναν η με τον άλλο τρόπο Καλά Χριστούγεννα σε όλλους τα καλύτερα έπονται
Επιδόμα παραμεθόριου 100 ευρώ 💶
Έχεις κάποιο φύλλο μισθοδοσίας δικό μας και το ξέρεις;
glock έγραψε:Έχεις κάποιο φύλλο μισθοδοσίας δικό μας και το ξέρεις;
Όλα τα ξέρει ο Γκαρντ και με χαρτί μισθοδοσίας να πας πάλι θα επιμένει. Καλές γιορτές αλάνια μ Χριστούγεννα είναι χαρούμενες μέρες μην χαλάμε την ηρεμία μας.
Οχι εγω δεν εχω δει ποτε χαρτι μισθοδοσιας αστυνομικου, εχω μονο 5 αστυνομικους στην οικογενεια!
Παραμεθόριο υπηρετούν;
Παντου υπηρετουν!
Παίδες ψυχραιμία γενικά! Ο guard δεν λέει αερολογίες για εμένα μια χαρά σοβαρά μιλάει πάντα!
Guardian έγραψε:1200? δε παιρνει ουτε νεοεξερχομενος απο την Σχολη Αξιωματικων.Ο χριστος και η παναγια ποιον πας να κοροιδεψεις. Κανε τη δουλιτσα σου και ασε τις παπατζες!
Τόσα θα παίρνουν σε 18 μήνες. Η διαφορά ταμείου χωροφυλακής με πόλεως είναι 40 Ευρώ το μηνα.
Χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!
Καλημέρα παιδιά χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογια σε σας και τις οικογένειες σας ευχομαι κάθε όνειρο πραγματικότητα.
Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά κομμάντα! Με υγεία και φώτιση σε εσάς και τις οικογένειές σας!
Υ. Γ χθες μίλησε ο υπουργός μας στις ειδησεις της ΕΡΤ το βράδυ...
Υ. Γ χθες μίλησε ο υπουργός μας στις ειδησεις της ΕΡΤ το βράδυ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες