Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Βμκδ έγραψε:
Κωστας1821 έγραψε:
Κωστας1821 έγραψε:
George 25 έγραψε:Νταξει παιδιά μην περίμενε όμως 2300 μόρια βάση είναι λίγο θεωρώ μακάρι βέβαια να είναι 2100 να μπούμε όλοι δεν το συζητώ καθόλου

Υπάρχουν κοπέλες με 19 απολυτήριο γι'αυτό η βάση δεν θα είναι πολύ χαμηλη

Και παιδιά από ΕΠΑΛ με 19 και 20.

Όλοι αυτοί κ λέτε με μεγάλα απολυτήρια π ήταν και δεν έκαναν τα χαρτιά τους για σφ ; Και μην μ πείτε δεν ήθελαν ενώ μπορούσαν κτλπ τεσπα θα φανεί κανείς δεν ξέρει πως θα είναι απλά βάση λογικής από την τελευταία προκ δρν είχε υψηλά μόρια. Εδώ φαντάσου και με 500 από εντοπιότητα ξαι δεν ήταν μεγάλα νούμερα.

Ισχύει στους σφ δεν υπήρχαν μεγάλα μόρια η εντοπιότητα ανέβασε και αν βάλεις δεις δεν έγιναν και πολλές αιτήσεις εκεί

Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Δικιά μου γνώμη επειδή θα πρόκειται για προκηρυκη μόνιμων και θα μπορούν να συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Δεν ειχε πολλες αιτησεις γιατι ηταν συμβασιουχοι, επισης τα μορια και οι αιτησεις θα εξαρτηθον και εδω απο το τι θα λεει το φεκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Πέμ Δεκ 24, 2020 3:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

GiorgosM82 έγραψε:Δεν ειχε πολλες αιτησεις γιατι ηταν συμβασιουχοι, επισης τα μορια και οι αιτησεις θα εξαρτηθον και εδω απο το τι θα λεει το φεκ
Παιδιά συμβασιούχοι δεν υπάρχουν στην αστυνομία. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε. Το βγάλανε έτσι για να μην υπάρχουν αντιδράσεις λόγω κορωνοιου και προϋπολογισμού... Εδώ θα κάνουν διμοιρίες ματ από σφ για τα νησιά. Στη Μυτιλήνη ήδη έκαναν. Οπότε όπου μπορείτε κάντε τα χαρτιά σας.

George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 196

Δημοσίευση από George 25 »

Έχει δίκιο έχω φίλο ΣΦ που είναι Χίο και σε 5-6 χρόνια θα γίνει αστυφύλακας μετά θα τον φέρουν Ηράκλειο. Φιλάκια !
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Και οι οβα ειδικοδυναμητες μπαινουν Ουκ, Ετα και Ζ μακ αλλα ειναι συμβασιουχοι.Τι σημασια εχει αμα κανουν διμοιριες, δε μας αποδεικνυει κατι αυτο.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Guardian έγραψε:Και οι οβα ειδικοδυναμητες μπαινουν Ουκ, Ετα και Ζ μακ αλλα ειναι συμβασιουχοι.Τι σημασια εχει αμα κανουν διμοιριες, δε μας αποδεικνυει κατι αυτο.

Αδερφέ μην συγκρίνεις τους οβα με τους σφ ρε σ καμία σχέση δεν έχουν. Άλλο στρατός άλλο αστυνομία. Οβα ήταν ανέκαθεν μέχρι 3 έτη +3. Παιδιά μην αρχίσουμε για τους σφ. Άλλο νήμα είναι εδώ. Και κάτι τελευταίο παιδιά τα οποία είναι σφ και μας κενέ να κάνουμε τα χαρτιά μας δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από εμάς ίσα ίσα να μας βοηθήσουν θέλουν από το να τους κρίνουμε καλύτερα να τους πούμε ένα ευχαριστω διότι δεν έχουν κανένα κέρδος από εμάς ...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι συμβασιούχοι ΣΦ δεν παίρνουν βαθμό και 30 χρόνια να κάτσουν. Το λέει στο προεδρικό τους. Οβα της αστυνομίας είναι

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Το δικο μας το καλο το ξερουμε μονο εμεις. Το οτι φτιαχνουν διμοιριες ματ απο ΣΦ δε μου λεει απολυτως τιποτα ουτε αποδεικνυει τιποτα, παρολαυτα μακαρι να γινουν μονιμοι!

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

George 25 έγραψε:Έχει δίκιο έχω φίλο ΣΦ που είναι Χίο και σε 5-6 χρόνια θα γίνει αστυφύλακας μετά θα τον φέρουν Ηράκλειο. Φιλάκια !
Φίλε ειρωνεύεσαι αλλά δεν πειράζει. Εγώ το λέω για όποιον θέλει όντως να μπει στο σώμα και χάνει τις ευκαιρίες. Όσοι θέλουν να μπουν μόνο φρουροί κόψτε τις πολλές ταινίες. Όταν πραγματικά δείτε πως είναι ελάτε να συζητήσουμε. Τέλος πάντων καλά Χριστούγεννα σε όλους.

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εγω αυτα που λεω ειναι με βαση τι ελεγε η προκηρυξη και με βαση αυτην πολλοι δεν εκαναν καν χαρτια, τωρα τι θα γινει ειναι αλλο θεμα
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τωρα που θα βγουν προκηρυξεις για Πανεπιστημιακη και ΕΦ, θα κλαιτε που δε Θα μπορειτε να κανετε αιτηση. Τελος παντων ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδιά πιστέψτε με δεν έχω κανέναν λόγο να επηρεάσω ή να σας πω τι θα κάνετε. Απλά επειδή είμαι μέσα σας λέω ότι αν σκέφτεστε τη σύμβαση να μην το σκέφτεστε και να κάνετε τα χαρτιά σας. Τις ευκαιρίες μην τις πετάτε. Όποιος θέλει με ακούει.
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Guardian έγραψε:Τωρα που θα βγουν προκηρυξεις για Πανεπιστημιακη και ΕΦ, θα κλαιτε που δε Θα μπορειτε να κανετε αιτηση. Τελος παντων ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Καλα κατσε μην βγει καμια προκηρυξη οτι ναναι και φαμε και εμεις ακυρο αληθειας

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Guardian έγραψε:Τωρα που θα βγουν προκηρυξεις για Πανεπιστημιακη και ΕΦ, θα κλαιτε που δε Θα μπορειτε να κανετε αιτηση. Τελος παντων ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Καθόλου δεν θα κλαίω φίλε μου. Κοντά στα 1200 είναι ο μισθός εδώ και ρώτα όποιον θέλεις. Πίστεψε με μια χαρά είμαστε. Όποιος έχει όνειρο τα εκαμ ας διάβαζε να έμπαινε από αστυφυλακων. Πάνω σε μηχανή θα είσαι φίλε μου. Ούτε ραμπο θα είσαι ούτε τίποτα. Με το καλό να μπεις.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες