Xanthos έγραψε:Γιατι τοση εχθροτητα στην άποψη του κάθε ένα; Δημοκρατία έχουμε μάγκες κ ο κάθε ένας έχει τα πιστεύω του. Συγκεκριμένα ο ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ επειδή τον γνωρίζω κ προσωπικά ότι σας λέει κ ότι στέλνει ισχύει κ έχουν βάση. Ψάξτε το λίγο κ εσείς δεν είναι κακό ούτε παράλογα αυτά που λέει κ κύριος δεν τα λέει με κακία. Είστε μερικοί εδώ μέσα που υποτίθεται το θέλετε τόσο πολύ να μπείτε αλλά δεν βλέπετε την ουσία. Αν θες να μπεις αστυνομία είτε λέγετε εφ είτε λέγετε φε το ίδιο είναι. Αν θες να μπεις θα πας να φας το σκατο του πανεπιστημίου αν πάρουν για εκεί κ μετά βλέπε κ πραξε αν πας σ άλλο σώμα. Αν σας πουν διαφορετική άποψη από τα δικά σας πιστεύω τρελενεστε. Κ εγώ σας λέω τα δικά μου πιστεύω. Όσοι προέρχεστε από αστυνομικές οικογένειες κ πιστεύετε πως γνωρίζεται. Οκ γνωρίζεται ένα κομμάτι κ όχι ολόκληρο. Κ γονείς αστυνομικούς έχετε όχι τον Χρυσοχοΐδη να ξέρετε τι θα κάνει! Εντελώς φιλικά. Αναμένετε να βγει το φεκ κ να ξεκαθαρίσουν όλα κ μετά αρχίστε να λιντσαρετε όποιον σας χάλασε τη ζαχαρένια σας.
Γεια σου ρε παλ ίκαρε xanthe! Καλες γιορτές σε σενα και στη οικογένεια σου φιλαράκι μου!
Φιλαράκι μου οχι δεν ακούω αλλα και να ακους απο συναδέλφους δεν λεει τιποτα. Ολοι υποθέσεις είπα αν εχω βάσιμα νεα θα βγω να σας τα πω. Δεν θελω να λεω μπουρδες, εχω γραμματεα φιλο στο σωματείο β. Ελλαδος και αν εχει κατι σημαντικο μου ειπε θα με ενημερώσει ακομα ομως τιποτα. Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και να γινει αυτο που επιθυμηται ολοι σας να γινετε αστυνομικοί και συνάδελφοι στο μελον. Καλα Χριστούγεννα!
Αν πάντως θέλει να το κάνει στα πρότυπα του εξωτερικού... Θα είναι όπως γράψανε τα σάιτ. Ξεχωριστό σώμα από την αστυνομία 👮 (αν κ δεν το γράψανε αυτό), άοπλοι, και ενεργούν σε περίπτωσεις εκνομων ενέργειων. Αν θέλει κάποιος μπορεί να διαβάσει πως είναι στο εξωτερικό
Ναι ρε γκλοκ ξερουμε πως ειναι στο εξωτερικο. Η Κεραμεως και ο Χρυσοχοιδης λενε συνεχεια για αστυνομικους και συγκεκριμενα η Κεραμεως λεει συνεχως για ειδικους φρουρους και αξιωματικους της αστυνομιας.
Το εχει πει και η Κεραμεως live για ειδικους φρουρους, μπορει βεβαια να μην εννοει και αυτο. Παντως θα ηταν λαθος σχεδιαστικα να παρει ατομα που ενω θα ανηκουν στην ελας, να ειναι μονο για τα αει και να μη μπορουν να πανε αλλου. Διοτι αν δεν παει καλα τι θα τους κανει αυτους;
Βεβαια glock και ειδικο σωμα να ειναι μονιμο στα πανεπιστημια, αν δεν παει καλα η υπαρχουν αντιδρασεις μετα κα ικαταργηθει κατα 99% θα τους τραβηξει σε αλλη υπηρεσια
Guardian έγραψε:Το εχει πει και η Κεραμεως live για ειδικους φρουρους, μπορει βεβαια να μην εννοει και αυτο.Παντως θα ηταν λαθος σχεδιαστικα να παρει ατομα που ενω θα ανηκουν στην ελας, να ειναι μονο για τα αει και να μη μπορουν να πανε αλλου. Διοτι αν δεν παει καλα τι θα τους κανει αυτους;
Καλημέρα σε όλους! Απλά λογική guardian όπως τα ειπες!
Guardian έγραψε:Το εχει πει και η Κεραμεως live για ειδικους φρουρους, μπορει βεβαια να μην εννοει και αυτο.Παντως θα ηταν λαθος σχεδιαστικα να παρει ατομα που ενω θα ανηκουν στην ελας, να ειναι μονο για τα αει και να μη μπορουν να πανε αλλου. Διοτι αν δεν παει καλα τι θα τους κανει αυτους;
Καλημέρα σε όλους! Απλά λογική guardian όπως τα ειπες!
παιδια όλοι λέμε το προφανές τώρα κάποιοι γιατί το κάνουν δύσκολο δν μπορώ να καταλάβω