Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Αγορινα εγω απλα την αποψη μου λεω ειπα απλα οτι δεν οιστευω οτι θα αλλαξει το οριο ηλικιας ποσο μαλλον να παει 25-35 που ελεγε το παλικαρι. Λογικο να εχετε ξενερωσει και εσεις που δεν μπηκατε. Εγω ομως απλα την αποψη μ λεω σε καθε προκυρηξη τα ιδια ελεγαν καθε φορα καποιοι οτι θα αλλαξει το οριο ηλικιας και οι μοριοδοτηση στους τριτεκνους πολυτεκνους. Και εγω απλα σ λεω οτι πιστευω οτι θα ειναι ολοιδια με την περσινη 10 χρονια περασαν και καναν κοπι παιστ περυσι αυτη π ειχε βγει τοτε φαντασου τωρα δλδ τι διαφορετικο εγινε που θα κατσουν να τα αλλαξουν; Αυτο λεω απλα Και ξαναλεω και εγω θα ηθελα. Το ecdl να δινει μορια επειδη το εχω αλλα δεν δινει τι να κανουμε τωρα δεν μπορουμε να τα χουμε ολα και οσο για την θεση που θα μου φανε οι 30+ μην εισαι και τοσο σιγουρος για τα μορια του αλλου γνκα. Τεσπα εν τελη εδω μεαα δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε απλα υπομονη να βγει και τα λεμε τοτε μακαρι να μπουμε ολοι!
Τα ίδια μόρια με τους ε. Φ του 2019 θα έχει αυτή η προκήρυξη... Δεν θα αλλάξουν κατι
Για να σου λέω οικογενειακό πρόσωπο κάτι ξέρω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Άντε να βγει κάτι επίσημο Παρασκευή έρχεται...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Μην κλαιμε ολοι την παρασκευη ομως 

Γιατί να κλαίμε ρε Τζορτζ... Αφου οι 500 προσλήψεις λογικά θα γίνουν από τον Σταικουρα έχει ανακοινωθεί!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
ποιες προσλήψεις ;BilD έγραψε:Γιατί να κλαίμε ρε Τζορτζ... Αφου οι 500 προσλήψεις λογικά θα γίνουν από τον Σταικουρα έχει ανακοινωθεί!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Στα καταστηματα κρατησης θα επαιρνε 1012 ατομα, αλλα τελικα θα παρει τα μισα.Ο Σταικουρας ειπε οτι οι μισες θα πανε στην πανεπιστημιακη αστυνομια, οποτε για πανεπιστημια μαλλον παμε για 500 ατομα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλώ αυτό που μειώθηκαν οι σοφροο
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω πιστεύω εξεικονομισαν 500 Από εκεί και θα παρει άλλα 500 αρα 1000
Εδώ μέσα το διάβασα ότι εκεί που ήταν να πάρει 1000 άτομα στις φυλακές. Θα πάρει τα 500 φυλακές και 500 πανεπιστημιακή!
Καλά παιδιά με τα νούμερα όλα είναι ρευστά ... Καλημέρα αρχικά σε όλους παιδιά ... Δεύτερον άποψη μου είναι ότι πάνω από 500 το βλέπω απίθανο πάντως
-
- Αντισυνταγματάρχης
μεγαλοι κουβέντα για τα νούμερα και δν έχουμε στοιχεία ας το αφήσουμε το θεμαPanellas έγραψε:Καλά παιδιά με τα νούμερα όλα είναι ρευστά ... Καλημέρα αρχικά σε όλους παιδιά ... Δεύτερον άποψη μου είναι ότι πάνω από 500 το βλέπω απίθανο πάντως
Απο3-4 χιλιάδες το ρίξανε στους 2 χιλιάδες. Στις τέλος θα πάει 1000. Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη θα πάνε τι να κάνουν 500 άτομα ; Πολύ λίγα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες