Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Αν εννοεις για την πανεπιστημιακη δεν νομιζω, γενικα στην αθηνα τι εντοπιοτητα να υπαρχει
Ας γίνει ένα συγκεντρωτικό με τα μόρια εάν γίνεται.
Αναφερόμουν στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Συγγνώμη που δεν ήμουν ξεκάθαρη!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Ποια μορια ρε μεγαλε ακομα δεν εχει βγει τπτNiarxos έγραψε:Ας γίνει ένα συγκεντρωτικό με τα μόρια εάν γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Τετ Δεκ 16, 2020 3:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Septima έγραψε:Αναφερόμουν στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Συγγνώμη που δεν ήμουν ξεκάθαρη!
Ααα δεν γνωρίζουμε για εντοπιότητα αλλά νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ρόλο η εντοπιότητα
GiorgosM82 έγραψε:Ποια μορια ρε μεγαλε ακομα δεν εχει βγει τπτNiarxos έγραψε:Ας γίνει ένα συγκεντρωτικό με τα μόρια εάν γίνεται.
Χαχαχαχα
Βμκδ έγραψε:Septima έγραψε:Αναφερόμουν στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Συγγνώμη που δεν ήμουν ξεκάθαρη!
Ααα δεν γνωρίζουμε για εντοπιότητα αλλά νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ρόλο η εντοπιότητα
Κατάλαβα! Ευχαριστώ πολύ!
Το οριο ηλικιας λετε να αλλαξει παιδια?
Σταυρος7 έγραψε:Το οριο ηλικιας λετε να αλλαξει παιδια;
αν θελουν να εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια μεσα στα ιδρυματα τοτε πρεπει να ανεβει το οριο.
δεν μπορει ο φοιτητης να ειναι μεγαλυτερος σε ηλικια απο τον αστυνομικο...
Σταυρος7 έγραψε:Το οριο ηλικιας λετε να αλλαξει παιδια;
Καλησπέρα φίλε χώρος καμία επίσημη δηλώσω δεν νομίζω να αλλάξει στην αστυνομία η ηλικία. Πολύ δύσκολο. Γνώμη μ είναι αυτοί. Με το καλό στο ΦΕΚ θα δούμε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
GAMEASGEW έγραψε:Σταυρος7 έγραψε:Το οριο ηλικιας λετε να αλλαξει παιδια;
αν θελουν να εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια μεσα στα ιδρυματα τοτε πρεπει να ανεβει το οριο.
Χαχα να τος αργησεςς ... Δεν αλλαζει ρε τρελε και δεν εχει λογικη αυτο π λες αν ειναι ετσι και σε σημα αστυνομικου στον δρομο για να σου ελεγξει τα στοιχεια μην σταματας αν ειναι πιο νεος απο σενα ή μην πληρωνεις κλησεις αν στην ριχνει 25χρονος ... Δεν εχει λογικη αυτο π λες αλλα ας κανουμε υπομονη να δεις οτι αυτοντο 25-35 ειναι φουλ ακυρο το ηλικιακο οριο που λες ποσο μαλλον το πτυχιο αει π ελεγες στο παρελθον... Υπομονη εδω θα μαστε και θα δουμε
Με την ιδια λογικη ο 20χρονος αστυφυλακας στην Τροχαια δε μπορει να σε γραψει γιατι εισαι 40 χρονων και εχεις φαει τη ζωη με το κουταλι. Καμια σχεση δεν εχει αμα ο φοιτητης ειναι μεγαλυτερος!
-
Guardian έγραψε:Με την ιδια λογικη ο 20χρονος αστυφυλακας στην Τροχαια δε μπορει να σε γραψει γιατι εισαι 40 χρονων και εχεις φαει τη ζωη με το κουταλι.Καμια σχεση δεν εχει αμα ο φοιτητης ειναι μεγαλυτερος!
Αυτο ακριβως ελεγα τις προαλλες στο παλικαρι απκ πανω και με τα πολλα ειπε οτι εχει πατησει τα 30. Και ελεγε μην λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα γτ δεν εχουν λογικη καποια πραγματα αν ειναι ετσι και εγω εχω πτυχιο ecdl εχω και τις 6 ενοτητες εε δεν θα μ δωσει 3 μορια τουλαχιστον; Αχαχα μηδεν λογικη ο καθενας οτι του καπνισει εδω μεσα
-
Και ελεγα** τεσπα απλα υπομονη ελπιζω την παρασκευη να εχουμε νεοτερα και η προκυρηξη να βγει τελη γεναρη αρχες φλεβαρη
Loukas_97 έγραψε:GAMEASGEW έγραψε:Σταυρος7 έγραψε:Το οριο ηλικιας λετε να αλλαξει παιδια;
Χαχα να τος αργησεςς ... Δεν αλλαζει ρε τρελε και δεν εχει λογικη αυτο π λες αν ειναι ετσι και σε σημα αστυνομικου στον δρομο για να σου ελεγξει τα στοιχεια μην σταματας αν ειναι πιο νεος απο σενα ή μην πληρωνεις κλησεις αν στην ριχνει 25χρονος ... Δεν εχει λογικη αυτο π λες αλλα ας κανουμε υπομονη να δεις οτι αυτοντο 25-35 ειναι φουλ ακυρο το ηλικιακο οριο που λες ποσο μαλλον το πτυχιο αει π ελεγες στο παρελθον... Υπομονη εδω θα μαστε και θα δουμε
αρχοντα δεν ειναι το ιδιο εκει θα εισαι σε ιδιαιτερο χωρο δεν ειναι το ιδιο με το δρομο.
το πανεπιστημιο πρεπει να εχει τα ιδια ηλικιακα ορια με τους σωφρονιστικους.
μην τα βαζουμεολα στο ιδιο τσουβαλι...
πρεπει να εισαι προσεκτικος και εμπειρος.
για μενα πρεπει να αλαξουν ριζικα τα κριτηρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες