ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ελα johnny παρουσιαζομαι και εγω καλαματα 17/8/2009 απο ζακυνθο ξερεις τι να παιζει τωρα εκει απο υπηρεσιες εγω ειμαι και

σπουδαστης στο ΤΕΙ αλλα εκοψα την αναβολη, αν θες πες μου τι εμαθες για κεδβ

Anonymous

Καλησπέρα παιδιά... Και εγώ Καλαμάτα στις 18 Αυγούστου παρουσιάζομαι... Είναι πραγματικά τα πράγματα τόσο μαύρα;
Γιατί λένε τότε ότι είναι βυσματική θέση οι διαβιβάσεις;

Στο κέντρο στη Καλαμάτα πόσες μέρες καθόμαστε; Μετά από πόσες συνολικά μέρες φεύγουμε για το στρατόπεδο μας; Είμαι υπέρβαρος αυτό μπορεί να παίξει ρόλο ή να με βγάλει Ι4; Γενικά σε κάποιον Ι4 πως φέρονται;

Αυτά τα ολίγα... Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος :)
Anonymous

Καλησπερα παιδια μπαινω καλαματα στις 17 τοσο μαυρο ειναι το στρατοπαιδο; Μας γαμησανε την ψυχολογια... Καλη θητεια ρε...
Anonymous

Καλημέρα. Ο καλός μου μπήκε χτες Καλαματα. Του πηραν το κινητο επειδή είχε καμερα... Έλεος...
Ξερετε μεχρι ποτε θα κάτσουν εκεί; Ορκομωσία έχουν πάντως σε 2 βδομάδες.
Anonymous

Αιμα θα σας παει στην παραμεθωριο μετα! Αιμα! Η καλαματα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην μοναδα! Η 307 σας περιμενει πως και πως τελη του μηνα!
Anonymous

Τι λέτε ρε στα παιδιά; Το 95% Των μονάδων στην παραμεθώριο είναι πολύ καλύτερα από το ΚΕΔΒ. Μην μιλήσω καν για μονάδες 3ου κύκλου πιο μέσα που το 99% είναι καλύτερα από το ΚΕΔΒ.

Όταν υπηρέτησα εγώ (298) οι πραγματικά ζόρικες μονάδες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα (32,71,475,479,96,25) και όχι για όλες τις ειδικότητες. Και έτυχε να περάσω και από μια τέτοια εγώ και πάλι μου φάνηκε μια χαρά σε σχέση με την τρέλα του κέντρου. Τώρα πιθανότατα οι διοικητές θα έχουν αλλάξει (άρα και οι μονάδες που έγραψα πριν παίζει να μην είναι πια άσχημες), αλλά γενικά οι περισσότεροι κάνουν ζωάρα μετά το ΚΕΔΒ, μερικοί ψιλοζορίζονται και ελάχιστοι τρώνε πίκρα παρόμοια με αυτή του ΚΕΔΒ.

ΥΓ: Βέβαια εγώ πέτυχα και τον Παγ... Το διοικητή ΚΕΔΒ, αν και από ότι έμαθα από ένα φιλαράκι και ο τωρινός τα ίδια χάλια είναι.
Anonymous

Οι γραφεις/κεπικ οντως κανουν ζωαρα. Οι χαμ, και υπολοιπες ειδικοτητες... , βολες, πορειες, καθολικες, ΟΡΧΟ, και υπηρεσιες μετα. Παλι καλα που υπαρχουν και τα φυλακια.
Anonymous

Οι ΧΑΜ εκεί που ήμουν εγώ κάναν από τις καλύτερες θητείες. Ήταν σε φυλάκιο, μέσα σε μονάδα αεροπορίας, άρα το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να έχουν τους ασυρμάτους τους. Μέχρι και το φαγητό από την αεροπορία τους το πηγαίναν. Και πέρα από τους ΧΑΜ, ζωάρα κάναν και οι ΕΡΜΗδες που ήταν όλη μέρα σε ΕΡΜΗ στη μονάδα ή σε φυλάκιο, οι ρανταρίστες και οι ΧΜΗΠ που ήταν μόνιμα σε ακροάσεις και φυλάκια επίσης. Οι λίγοι που μέναν πίσω τρώγαν πίκρα, αλλά σίγουρα λιγότερη από την τρέλα του ΚΕΔΒ.

Δεν ξέρω σε ποια μονάδα υπηρετείς εσύ τώρα, αλλά και ας είναι γεμάτο βολές, πορείες, καθολικές, ΟΡΧΟ και υπηρεσίες, και πάλι καλύτερα από το ΚΕΔΒ είναι. Το ΚΕΔΒ που έζησα εγώ ήταν προβλεπόμενη χαιρετούρα από τον λοχία και πάνω (ενώ στη μονάδα σε διοικητή μόνο), ήταν γεμάτο βολές και πορείες (3 και ανβολές,2 πορείες σε διάρκεια 5 εβδομάδων - και κάθε βολή ήταν από μόνη της πορεία/κατάβαση στο φαράγγι αν θυμάσαι), οι καθολικές δεν είχαν νόημα εκεί αλλά είχε νυχτερινή 2 μέρες τη βδομάδα το ΚΕΔΒ άρα όχι εξοδούχους (δε νομίζω να έχει τόσο συχνά η μονάδα σου) και φυσικά δεν είχε όρχο. Είχε όμως πρωινή εκπαίδευση non stop, οπλοασκήσεις, βήμα, κλπ κλπ.1000 φορές να είμαι στον όρχο και να έχω να κάνω 5 πράγματα όλο το πρωί, παρά να τρέχω για τον κάθε καυλ%$#νο 20χρονο λοχία που μόλις βγήκε από ΣΜΥ. Όσο για τις υπηρεσίες, στις 5 βδομάδες 5-6 μέρες ήμουν εξοδούχος, γιατί είχαμε τις νυχτερινές και μας κόβαν τις εξόδους.
Anonymous

Στο κεδβ ομως απο ενα σημειο και μετα ηξερες που και πως και μπορουσες να φιδιασεις ανετα! Στην μοναδα δεν κρυβεσαι...anyway. Η κανονικος στρατος ξεκιναει στην μοναδα... Και οποιος ερθει σε αυτην που ειμαι. Το προγραμμα θα εχει ως εξης.

ξυπνημα-φρουρα-τουαλετες αγημα-σημαια-μαγειρια.(εκτος αν ειναι αοπλος και γραφεας/κεπικ) Μοναδα απο μοναδα διαφερει. Ολα ειναι θεμα ταξιαρχου ή δικα.
οσο για τις χαιρετουρες εχεις δικαιο. Αλλα αυτα ειναι το λιγοτερο. Σας περιμενουμε κυριοι!
Anonymous

307-arhs έγραψε:Στο κεδβ ομως απο ενα σημειο και μετα ηξερες που και πως και μπορουσες να φιδιασεις ανετα! Στην μοναδα δεν κρυβεσαι...anyway. Η κανονικος στρατος ξεκιναει στην μοναδα... Και οποιος ερθει σε αυτην που ειμαι. Το προγραμμα θα εχει ως εξης.

ξυπνημα-φρουρα-τουαλετες αγημα-σημαια-μαγειρια.(εκτος αν ειναι αοπλος και γραφεας/κεπικ) Μοναδα απο μοναδα διαφερει. Ολα ειναι θεμα ταξιαρχου ή δικα.
οσο για τις χαιρετουρες εχεις δικαιο. Αλλα αυτα ειναι το λιγοτερο. Σας περιμενουμε κυριοι!

Γιατι δε μας λες και σε ποια μοναδα εισαι ρε φιλε;
Anonymous

Γεια σας ψαρακες. Αρχιζει η θητεια ε; Υπομονη. Εγω ειμαι Δοκιμος (ΔΒ) 305 σειρα στην Ξανθη, παρουσιασ8ηκα Καλαματα 2008 Δ Νοεμβριο. Καλαματα ειναι καλα εχει μεν καποιες μαλακιουλες αλλα ειναι καλα γενικοτερα. Διαβιβασεις ειναι βυσμα γενικα αν το εχεις καλο ειναι να πας εκει. Οσοι πανε δοκιμοι στο Χαιδαρι 8α ειναι δυσκολα για 4 μηνες απο υπηρεσιες και αγγαρειες περισσοτερο αλλα μετα παληκαρια ΖΩΑΡΑ. Δεν φανταζεστε ποσο καλα περναμε οι δοκιμοι, καθε μερα εξω, δικο σου σπιτι 700 Ευρω τον μηνα, ΖΩΑΡΑ. Το 476 Ταγμα Ηλεκτρονικου Πολεμου ειναι στην Ξανθη και εχει 3 δημοιριες,1 στην Ξαν8η,1 στο Διδιμοτειχο και 1 στις Φερρες, ειναι καλα αν πατε εκει Δ Σωμα Στρατου ειναι, θα κανετε θαλαμοφυλικι περισσοτερο και μια σκοπια κατα τα αλλα καλα.
Anonymous

Στο κεδβ παιζει πολυ τεντωμα, πρεπει να κανετε υπομονη. Οταν φυγετε απο εκει ομως θα καταλαβετε γιατι ειναι βισμα οι διαβιβαστες...
307 λελε... Μη μασατε ρεεεε...
Anonymous

Καλαματα ειναι καλα; Ερχομαι τωρα το νοεμβρη,
Anonymous

Και εγω καλαματα παρουσιαζομαι τωρα Νοεμβρη αλλα δεν ξερω τι παιζει... Απο οτι εχω ακουσει καλα πρεπει να ναι...
dimis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimis »

Μαγκες καλαματα ειστε βασιλιαδες 1 μεσα 2 εξω. Καλα θα περασετε.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης