ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια! Παρουσιαζομαι καλαματα διαβιβασεις! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, μετα το κεντρο και την εκπαιδευση, αν εχει διαβιβασεις θεσσαλονικη και τι παιζει θεσσαλονικη γενικα για διαβιβαστες; Ευχαριστω πολυ!
Anonymous

Ειμαι γραμμενος στα μητρωα αρρενων αθηνων. Τωρα ομως οι γονεις μου μενουν κρητη οπου και ειναι η οικογενειακη μας μεριδα. Τι θα θεωρηθει τοπος κατοικιας γονεων; Δεν μπορεσα να καταλαβω τι θεωρουν κατοικια εκει που ειμαι γραμμενος στα μητρωα αρρενων η εκει που τωρα ειναι η κατοικια των γονεων;
Anonymous

Ρε παιδια αυτο το ΥΕΑ πως θα το αποφυγουμε;
vaggos__86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vaggos__86 »

Απλά δηλώνεις οτι δεν θέλεις να πας... Δεν μπορούν να σε αναγκάσουν... Εικόνα
Anonymous

Ευχαριστω βαγγο, και κατι ακομα εμας τους διαβιβαστες σε ποια στρατοπεδα παιζει να μας στειλουν μετα το 40 ημερο του μαρτυριου αν καταλαβα καλα. Οτι νησι ξερετε να το γραψετε παρακαλω

Anonymous

Ελα φιλε μοθυ ειμαι τωρα καλαματα κ φευγο αυριο ευτυχωσ... Μπορεις να πας παντους οπου εχεις μεσο πασ... Κυριςς ομως ανατολικο αιγαιο κ εβρο... Αν ερ8εις τορα τον αυγουστο δυστιχος 8α πι3ετε. Εχουν ερ8ει καινουργιοι αν8ιπες κ διοικιτες κ 8α σας τρε3ουν 8α λιοσετε κ στιν ζεστι... Προσπα8ισε να φυγεις στιν προτι μετα8εσι.
kagouras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SU 35
Επάγγελμα: ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ

Δημοσίευση από kagouras »

Καλη θητεια ψαραδες Εικόνα μαυρη μοναδα παντως... Εικόνα
vaggos__86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τοσο μαυρη καγκουρα; Γιατι ετσι;
vaggos__86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

σιο έγραψε:Ελα φιλε μοθυ ειμαι τωρα καλαματα κ φευγο αυριο ευτυχωσ... Μπορεις να πας παντους οπου εχεις μεσο πασ... Κυριςς ομως ανατολικο αιγαιο κ εβρο... Αν ερ8εις τορα τον αυγουστο δυστιχος 8α πι3ετε. Εχουν ερ8ει καινουργιοι αν8ιπες κ διοικιτες κ 8α σας τρε3ουν 8α λιοσετε κ στιν ζεστι... Προσπα8ισε να φυγεις στιν προτι μετα8εσι.

Μιας και τα έχεις φρέσκα, πες μας τι παίζει και τι να προσέξουμε...
kagouras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SU 35
Επάγγελμα: ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ

Δημοσίευση από kagouras »

vaggos__86 έγραψε:Τοσο μαυρη καγκουρα; Γιατι ετσι;

τι γιατι ρε μαν; Ολη μερα λατζα και σκοπετο. Οι παλιοι και κυριως οι ντοπιοι θα σου πιουν το αιμα και οι μονιμοι απαλευτοι. Μαυρη μονάδα μακρυά!Εικόνα
Anonymous

Στην καλαματα ειναι πολυ καλα... Λιγο ζορι μεχρι τιν ορκομοσια και καμια 10αρια μερες το πολυ μετα... Απο'κει και περα ειναι πολυ καλα... Και αμα πας και 2ο λοχο θα εισαι βασιλιασ...
Anonymous

Καλησπερα σε ολους. Παλιους και νεους. Μπαινω διαβιβασεις καλαματα στις 17 του μηνα. Θελω να μαθω τι παιζει απο καλη ειδικοτητα. Ποσο θα μεινουμε καλαματα (κατι διαβασα περι συνολο 40 ημερων μεχρι την ειδικοτητα) και μακαρι να βρεθει μαγκες καποιος να μου πει τι γινετε με διαβιβαστες και ΕΛΔΥΚ. Σκεφτομαι μηπως την κανω για κυπρο. Τι χρειαζεται γενικοτερα; Πρεπεινα εχω αποφασισει για τα παντα (ειδικοτητα και παραμεθωριο) με το που θα μπω;
Anonymous

Φιλε την ειδικοτητα δεν την διαλεγεις ακριβως... Βεβαια με ενα καλο βυσματακι κατι γινεται. Παντως δεν θα σε ρωτησει κανενας στο κεντρο τι ειδικοτητα θελεις. Καλη ειδικοτητα ειναι οι ΧΜΗΠ-ΑΚ και οι χειριστες ρανταρ. Αλλα οπου και να πας μετα (παραμεθωριο) να εχεις στο νου σου οτι σκοπετα θα βαρας! Ειμαι ΧΜΗΠ και εκανα 2 μηνες ζωαρα στην λαρισα οπου ειναι η ειδικοτητα. Μετα ομως... Ολοι ιδιοι! Παντως απεφυγε ειδικοτητες που παραμενεις καλαματα (ΕΡΜΗΣ, ΧΨΤΣ, ΧΑΜ) επειδη μετα την βασικη εκπαιδευση παιζει εμπλοκη. Καλη τυχη και μην μασας
Anonymous

Σου μιλαει ενας 306 ερμης, που εχει διπλα του εναν 306 χψτσκ. Εγω πηγα εκει μονο για ειδικοτητα και δεν περασα καλα λογω απαλεψιας. Ειμαι αλεξανδρουπολη τωρα. Πριν απο κατι μερες ηρθαν οι 307 που ειχαν παρει ειδικοτητα. Τα πραγματα ηταν πολ χαλαρα στην καλαματα, γιατι ακριβως οι ανθυπολοχαγοι ετοιμαζονταν για την μεταθεση τους. Τωρα για σας τους 308 τα πραγματα θα ειναι μαλλον δυσκολα γιατι ακομα και οι ανθυπολοχαγοι θα ειναι νεοι και ψαραδες και θα σας ψιλοτεντωσουν λογικα. Ενας απαλευτος 306 σας ευχεται καλη θητεια. Μαζευτε την ουρα σας μην σας την πατησουν.
Anonymous

Ευχαριστω παιδες! Εχω νεα ερωτηση... ΄:)) . Παιζει να ξερουμε πριν μπουμε αν τελικα θα παρουμε ειδικοτητα αμεσως μετα την ορκομωσια... Ή αν θα κατσουμε μετα την ορκομωσια κανενα 15ημερο οπως ισχυε εως σημερα; . Ρωταω γιατι ακουσα οτι λογω 9μηνου θα συντομευσει η παραμονη στο κεντρο. Παιζει να ισχυει; . Α! ΟΠΟΙΟΣ ξερει κατι σχετικα με το τι παιζει με διαβιβαστες στην κυπρο (ελδυκ). Ας μου πει. Που μας στελνουν. Στρατοπεδα κλπ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης