Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Και ποιος θα είναι στα ΑΕΙ μετά τα 5 χρόνια; Θα ξανάβγαλει προκήρυξη; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Μπορει να είναι η προκήρυξη σαν ΕΦ, δηλαδή στα 5 γίνεσαι μόνιμος, αλλά παραμένεις εκεί.
Για να μπορούν να πάνε και άλλοι αστυνομικοί στα ΑΕΙ οι νέες οργανικες θέσεις πρέπει να είναι αστυφυλακων, οχι πανεπιστημιακών αστυνομικών.
Το νομοσχέδιο έχει βγει μάλλον, το χουν πάρει δημοσιογράφοι κλπ αλλά δε νομίζω να το δημοσιεύσουν πριν τις 17 που έχουν ξανά συνάντηση με τους πρυτάνεις.
Μπορει να είναι η προκήρυξη σαν ΕΦ, δηλαδή στα 5 γίνεσαι μόνιμος, αλλά παραμένεις εκεί.
Για να μπορούν να πάνε και άλλοι αστυνομικοί στα ΑΕΙ οι νέες οργανικες θέσεις πρέπει να είναι αστυφυλακων, οχι πανεπιστημιακών αστυνομικών.
Το νομοσχέδιο έχει βγει μάλλον, το χουν πάρει δημοσιογράφοι κλπ αλλά δε νομίζω να το δημοσιεύσουν πριν τις 17 που έχουν ξανά συνάντηση με τους πρυτάνεις.
Guardian έγραψε:Απο ολα αυτα που εχω διαβασει η τελικη μου γνωμη ειναι οτι θα ειναι μονιμοι αλλα δε θα μπορουν να αλλαξουν υπηρεσια. Επισης για να λεει οτι θα εχει αρκετες γυναικες σημαινει οτι η μοριοδοτηση δε θα ειναι ιδια με των ΕΦ, διοτι με τετοια μοριοδοτηση εχουν πλεονεκτημα οι αντρες!Αναμενουμε το νομοσχεδιο!
Το νομοσχέδιο θα μας λύσει τις απορίες και αν βγει και κανένα ΦΕΚ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Σε αυτό που έστειλα τώρα λέει ξεκαθαρα οτι θα μπορούν μετά από 4 με 5 χρόνια υπηρεσίας
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Gouleas94 έγραψε:Σε αυτό που έστειλα τώρα λέει ξεκαθαρα οτι θα μπορούν μετά από 4 με 5 χρόνια υπηρεσίας
εγω δεν μπορω να κλτβω το αλλο πες οτι ισχυει αυτα που λεει το αρθρο. Και μπορουν να φυγουν ολοι ποιος ακριβως θα μπει στην θεση τους ή πιστευετε οτι σε 4-5 χρονια θα εχει λυθει το προβλημα ;
Guardian ετοιμάσου να κάνουμε χαρτιά!
Loukas_97 έγραψε:Gouleas94 έγραψε:Σε αυτό που έστειλα τώρα λέει ξεκαθαρα οτι θα μπορούν μετά από 4 με 5 χρόνια υπηρεσίας
εγω δεν μπορω να κλτβω το αλλο πες οτι ισχυει αυτα που λεει το αρθρο. Και μπορουν να φυγουν ολοι ποιος ακριβως θα μπει στην θεση τους ή πιστευετε οτι σε 4-5 χρονια θα εχει λυθει το προβλημα ;
Ποιος ξέρει φίλε... Και εξαρτάται και ποιο κόμμα θα είναι στην εξουσία!
Ναι εδω το λεει. Ας βγει επιτελους το νομοσχεδιο να ξερουμε σιγουρα.Τους δημοσιογραφους δε τους εμπιστευομαι!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Υπομονήεχρι το ΦΕΚ πλησιάζει ...
-
Παντως για γυναικες δεν λεει σε αυτο! Βλεπετε οτι το. Καθε σαιτ λεει τα δικα του ας περιμενουμε! Ειμαστε σε καλο δρομο
Ναι Λουκα97 γι αυτο λεω δεν εμπιστευομαι τους δημοσιογραφους γτ καθε σαιτ λεει αλλα.Μονο το νομοσχεδιο περιμενουμε!
-
Guardian έγραψε:Ναι Λουκα97 γι αυτο λεω δεν εμπιστευομαι τους δημοσιογραφους γτ καθε σαιτ λεει αλλα.Μονο το νομοσχεδιο περιμενουμε!
επισης λεει θα ειναι σχετικα νεαρης ηλικιας οποτε ξεχαστε το οριο που λεγανε καποιοι οτι θα αυξηθει θα φτασει και 30. Αν ισχυουν ξαναλεω οσα λεει το σαιτ μπορει να λεει και μπαρουφες
Το λιγοτερο θα ειναι 28 οπως στους ΕΦ!Αντε 30!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Ολο και αχνοφαινονται οι εφ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Πως ακριβως αχνοφαινονται οι ΕΦ ;Gouleas94 έγραψε:Ολο και αχνοφαινονται οι εφ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες