Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Κάτι επίσημο όχι ακόμα δεν έχει βγει σε ένα άρθρο που διάβασα λένε για προκήρυξη 1000 άτομα αν το βρω θα το προωθήσω και σε εσάς παιδια
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Όποιοι είναι 29 ετών και άνω, γράψτε μία όμορφη και τεκμηριωμένη επιστολή και στείλτε την σε online εφημερίδες (bloko,policenet,greek army,workenter) κλπ. Γράψτε ότι:

ΔΕ κατηγορία --->29 ετών

ΤΕ- ΠΕ '' --->32 ετών

Όπως η δημοτική αστυνομία, συνοριακοί (παλιότερα) ... Το όριο και να πάει 32 ετών, βγαίνουν τα συντάξιμα. Ο υπουργός μπορεί να το κάνει όσο θέλει, έχει την εξουσία.

Μην το αμελείτε.

Μπορείτε να το επιτύχετε... Με συνεχείς επιστολές κάθε βδομάδα...

Βλέπε λιμενικό από 26 έγινε 29.

Άβαταρ μέλους
redman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από redman »

Sunoriofulakas93 έγραψε:
Guardian έγραψε:Συνοριοφυλακα93 οι ΣΦ ειναι εξ αρχης με συμβαση ενω οι πανεπιστημιακοι θα ειναι μονιμοι εξ αρχης.Κατσε με τη συμβαση σου τωρα εκει και ασε τα υπολοιπα, ξερετε τι υπογραψατε!

Οι νεοι ΣΦ που θα παρει θα ειναι με 1+1 και οχι με συνεχως ανανεουμενη οπως εσεις, διαφορετικη συμβαση δηλαδη!

Εγώ φίλε μου στο σώμα μπήκα από καυλα δεν έχω θέμα επιβίωσης και αν θες το πιστεύεις. Οπότε κάτσε εκεί να ξεροσταλιασεις με τον Ελ τσαπο παρέα και δείτε αν θα γίνουμε μόνιμοι... Εγώ όταν σας μιλάω ευγενικά θα μιλάτε ευγενικά οι βλαχομαγκιες εκεί που μπορείτε.

Φιλε τι λεφτα θα παιρνεις σαν συνοριοφυλακας; Η συμβαση ενος ετους ειναι τελικα;

Τελικα τι κανει ενας συνοριοφυλακας; Ειδικα στην Αθηνα δεν μπορω να καταλαβω στον Πειραια και στο Μαρκοπουλο τι θα κανουν πρωτη φορα πηρε σε αυτες τις περιοχες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redman την Τετ Δεκ 09, 2020 3:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 196

Δημοσίευση από George 25 »

Παιδιά χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τους μεγαλύτερους και τον εαυτό μου φυσικά Γτ είμαι στο όριο. Το όριο ηλικίας δεν θα αλλάξει στους φρουρούς
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Στρατο ίσως αλλάξει και πάει 30-31... Αστυνομια αν απο 28 πάει 29 που δεν το βλέπω κ αυτό.
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Συνοριοφυλακα93 που να ξεροσταλιασω τρελε; Το μισθο που παιρνω τωρα στη δουλεια μου τον παιρνουν αστυνομικοι με 20 χρονια υπηρεσια. Και γω απο καυλα θελω να μπω αστυνομια οχι για το μισθο. Ισα ισα πεφτω πολυ μισθολογικα αν μπω αστυνομια!Αλλα δεν ειμαι και χαζος, οταν σας διωξουν στειλε μου μνμ!

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Guardian έγραψε:Συνοριοφυλακα93 που να ξεροσταλιασω τρελε; Το μισθο που παιρνω τωρα στη δουλεια μου τον παιρνουν αστυνομικοι με 20 χρονια υπηρεσια. Και γω απο καυλα θελω να μπω αστυνομια οχι για το μισθο. Ισα ισα πεφτω πολυ μισθολογικα αν μπω αστυνομια!Αλλα δεν ειμαι και χαζος, οταν σας διωξουν στειλε μου μνμ!

Αδερφέ κούρασες πολύ

Άβαταρ μέλους
redman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από redman »

Μωρε και να μεινεις μια ζωη θα εισαι σε νησια τυπου Καστελοριζο εγω υπηρετησα καστελοριζο και γνωριζω πολυ καλα πως ειναι η φαση εκει...
alex10
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alex10 »

Δηλαδή η αποψή σας είναι οτι άμα βγάλει πανεπιστημιακή αστυνομία θα αργήσουν οι φρουροί... ; νομίζω με χρυσοχοιδη που εβγαλε τον θεσμο οι φρουροι ειναι πρωτεραιοτητα. Αποψη μου, μεσα στην θητεια του θα ξαναβγαλει
Άβαταρ μέλους
redman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από redman »

Αστυνομικοι υπαρχουν πολλοι, γιατροι και νοσηλευτες ειναι η προτεραιοτητα σημερα
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από Loukas_97 »

alex10 έγραψε:Δηλαδή η αποψή σας είναι οτι άμα βγάλει πανεπιστημιακή αστυνομία θα αργήσουν οι φρουροί... ; Νομίζω με χρυσοχοιδη που εβγαλε τον θεσμο οι φρουροι ειναι πρωτεραιοτητα. Αποψη μου, μεσα στην θητεια του θα ξαναβγαλει

Αμα βγαλει πανεπιστημιακη ξεχνα εφ. Απλα ας ελπισουμε η πανεπιστημιακη να ειμαι ή εφ ή κατι αντιστοιχο και να μπορεις να πας αλλου καποτε μην εισαι μια ζωη εκει σαν σεκιουριτι.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Λουκά αυτό δίνεται να καταλάβουμε ότι θα είναι κάτι σαν ΕΦ ... Η θα ονομαστούν πανεπιστημιακή στην αρχή και μετά θα γίνουν ΕΦ κάτι τέτοιο δηλαδή
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από Loukas_97 »

BilD έγραψε:Λουκά αυτό δίνεται να καταλάβουμε ότι θα είναι κάτι σαν ΕΦ ... Η θα ονομαστούν πανεπιστημιακή στην αρχή και μετά θα γίνουν ΕΦ κάτι τέτοιο δηλαδή
Μακαρι φιλε μου θα δειξει 16-18 ολο και κατι παραπανω θα βγαλουν. Παντως λογικο που δεν εχουν πει τπτ ακομα γτ θα χουν φουλ αντιδρασεις . Αρα απλα περιμενουμε να δουμε τι θα ειναι !

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Αυτό ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Wolf93 »

Καλησπερα παιδια... Αν υπηρχε περιπτωση να ειναι ΕΦ το Σεφεαα δε θα ειχε πει κατι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες