Επιλαχόντες Συνοριοφύλακες (2020)
Αλάνια έχουμε καμία ιδέα για το τι γίνεται με τους επιλαχών ;
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Βμκδ έγραψε:Αλάνια έχουμε καμία ιδέα για το τι γίνεται με τους επιλαχών ;
Απ όσο ξέρω φίλε, αν τυχόν κάποιος απ δω και πέρα δεν πάει στην σχολή ή Παραιτηθεί μέσα στην σχολή, μπαίνει ο 1ος επιλαχόν που θα είναι στην περιοχή που παραιτήθηκε ή δεν ήρθες ο συγκεκριμένος.
Panos944 έγραψε:Βμκδ έγραψε:Αλάνια έχουμε καμία ιδέα για το τι γίνεται με τους επιλαχών ;
Απ όσο ξέρω φίλε, αν τυχόν κάποιος απ δω και πέρα δεν πάει στην σχολή ή Παραιτηθεί μέσα στην σχολή, μπαίνει ο 1ος επιλαχόν που θα είναι στην περιοχή που παραιτήθηκε ή δεν ήρθες ο συγκεκριμένος.
Πέμπτη δεν υπογράφεται ; Η μετά την εκπαίδευση ; Ρωτάω γιατί μετά την υπογραφη όπως λέει η προκήρυξη Δεν μπορείς να παραιτηθεις...
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Βμκδ έγραψε:Πέμπτη δεν υπογράφεται ; Η μετά την εκπαίδευση ; Ρωτάω γιατί μετά την υπογραφη όπως λέει η προκήρυξη Δεν μπορείς να παραιτηθεις...
Όσο είσαι μέσα στην σχολή μπορείς να φύγεις ετσι νομίζω, απ οτι έχω καταλάβει Ορκιζεσαι 2 φορές, μια στα ΑΤ και μια μετά το τέλος της σχολής. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης δεν μπορείς να φύγεις πιστεύω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 27, 2020 5:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Σωστός, μέσα στην σχολή έχεις το δικαίωμα να φύγεις αν ορκιστείς όμως στις 40 μέρες δεν γίνεται ή όποτε ορκιστούμε τέλος πάντωνPanos944 έγραψε:Όσο είσαι μέσα στην σχολή μπορείς να φύγεις ετσι νομίζω, απ οτι έχω καταλάβει Ορκιζεσαι 2 φορές, μια στα ΑΤ και μια μετά το τέλος της σχολής. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης δεν μπορείς να φύγεις πιστεύω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 27, 2020 5:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Και αν φυγεις ρε παιδια στις 30 μερες Ο επιλαχων θς παει μονος τ για εκπαιδευση 5 μερες;
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς αν έχουν φωνάξει κανέναν από τους επιλαχών ;
Καλημερα οχι ουτε εγω ξερω πως θα μαθουμε μεχρι ποτε πρεπει να περιμενουμε ξερεις περιπου
Καλησπέρα φίλος δεν έχω ιδέα. Είπα μήπως υπάρχει κάποιος από το φόρουμ π γνωρίζει
Ξερεις εαν μπορουμε να μαθουμε καποιο τηλεφωνο να ρωτησουμε γιατι αφου δεν εχουν βγει τα ονοματα των επιλαχοντων ποιος θα παρει χαμπαρι
ολα γινονται
ολα γινονται
Στην προηγουμενη προκυρηξη ειχαν παρει επιλαχοντες σε 3 ημερεσ εδω παρουσιαστηκαν ολοι δεν εφυγε κανεις καμια ενημερωση
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Στο Διδυμότειχο σίγουρα θα πάρει επιλαχόντες διότι εδώ είμαστε 235 άτομα από τα 266, μόνο που οι επιλαχόντες θα μπουν με τους αστυφύλακες μόλις τελειώσει η εκπαίδευση η δίκη μας
POLICE
KatadromeasAR! έγραψε:Στο Διδυμότειχο σίγουρα θα πάρει επιλαχόντες διότι εδώ είμαστε 235 άτομα από τα 266, μόνο που οι επιλαχόντες θα μπουν με τους αστυφύλακες μόλις τελειώσει η εκπαίδευση η δίκη μας
Καλησπέρα αδερφέ και συγχαρητήρια ! Είσαι σιγουρος γιαυτο ;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Από διδυμοτειχο 3 έχουν φύγει. Οι υπόλοιποι είναι καραντίνα.
Καλημερα απο κομοτηνη ξερεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες