Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Μακάρι μετά το άρθρο αυτό να έχουμε προσλήψεις αρκετές!
Πλησιάζει η ώρα πιστεύω..
Καλησπέρα στην παρέα. Πριν λίγες μέρες είδα ένα άρθρο το οποίο μου έκανε εντύπωση αναφέρεται στο τέλος για ειδικά σχολεία για Ε. Φ. Και Σ. Φ. Για ριξτε το μια ματιά και πείτε μου την άποψη σας.Το άρθρο: https://www.kathimerini.gr/politics/561417397/riziko-liftingk-stin-el-as-apo-tin-akadimia-eos-to-archigeio/
Καλύτερη και συνεχείς εκπαίδευση για σφ και ΕΦ από ότι κατάλαβα.. Όπου ακούς πολλα κεράσια κρατά μικρό καλάθι
Δηλαδή για να φτιάξουν αυτά τα ειδικά σχολεία όπως λένε σημαίνει ότι θα βγάλουν Προκήρυξης και ακόμα για το μακρινό μέλλον
Προκηρηξεις για σφ και ΕΦ θα βγαίνουν ανά τα χρόνια αυτό είναι σίγουρο.. Είναι και στο χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης όπως για παράδειγμα ο τσίριζα δεν θέλει άτομα στην αστυνομία από προκηρηξεις αλλά μόνο από παννεληνιες
Police_ΣΦ έγραψε:Προκηρηξεις για σφ και ΕΦ θα βγαίνουν ανά τα χρόνια αυτό είναι σίγουρο.. Είναι και στο χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης όπως για παράδειγμα ο τσίριζα δεν θέλει άτομα στην αστυνομία από προκηρηξεις αλλά μόνο από παννεληνιες
Γιατί και εγω ενδιαφέρομαι και είμαι στρατό ακόμα ποτε πιστεύεις θα πάρει συνοριοφύλακες
Μέχρι τέλη Σεπτέμβρη θα έχει βγει κάτι λένε για να δούμε
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
καλημέρα Για πού Ξέρουμε νησια Ή Αθήνα Θεσσαλονίκη;Police_ΣΦ έγραψε:Μέχρι τέλη Σεπτέμβρη θα έχει βγει κάτι λένε για να δούμε
Φήμες είναι xrounk για που δεν έχει διαρρεύσει κάτι
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
ωραίος εντάξειPolice_ΣΦ έγραψε:Φήμες είναι xrounk για που δεν έχει διαρρεύσει κάτι
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
http://policenet.gr/article/μ εταναστευτικό-ο-σχεδιασμός-για-τις-δομές-στα-νησιά-του-αιγαίου
Μπαράζ προσλήψεων και στα νησιά δηλαδή αν τα φτιάξουν εγκαίρως..
1000 θέσεις λέτε να βγάλει ή ούτε καν τόσες πολλές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης