EcoMike έγραψε:Εγω νομιζω οτι επηρεαζουν οι παραιτησεις που ενδεχομενως θα γινουν απο τους ΣΦ που ειναι ηδη μεσα.Φανταστειτε για παραδειγμα απο τους 180 ΣΦ που ειναι στην Αθηνα, να μην ανανεωσουν οι 100. Εκει δε θα υπαρξει προβλημα; Αρα ισως να παρει περισσοτερους απο τι υπολογιζε στη νεα προκηρυξη!
*ΥΓ αυτοί π είναι από Αττική και πήραν εντοπιότητα για σφ δεν υπάρχει λόγος να θέλουν να παραιτηθούν ρε μπρο στο σπίτι τους βρήκαν δουλειά δεν υπάρχει λόγος να φύγουν .🤷🏻♂️ Αυτό λέει η λογική.
Καλησπέρα. Κάποιος που πήρε μετάθεση στο πενταμηνο για πεζικό αλλά απολύθηκε με κυρία ειδικότητα ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ παίρνει τα μόρια; Ξέρω παιδιά σε άλλες προκηρύξεις που τα πήραν κανονικα
Και όμως έχουν παραιτηθεί κοπή άτομα και η λίστα στην Αττική αυτή την τη στιγμή για προκεκα Αμυγδαλέζας είναι στο 150 περίπου από άτομο που είναι μέσα και μου το πε
Καλησπέρα. Κάποιος που πήρε μετάθεση στο πενταμηνο για πεζικό αλλά απολύθηκε με κυρία ειδικότητα ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ παίρνει τα μόρια; Ξέρω παιδιά σε άλλες προκηρύξεις που τα πήραν κανονικα[/QUOTE]
Αδερφέ δεν νομίζω να πάρεις τα μόρια γιατί θέλει να απολυθείς από εδ αλλά ρωτά καλύτερα στην στρατολογία. Αν όντως ισχύει αυτό π λες και ακουστεί θα παίξουν ενστάσεις πολλές να ξες. Ρωτά στρατολογία
Παιδιά αν παραιτηθούν άτομα, καλούν επιλαχόντες. Σας το λέω γιατί είμαι επιλαχών. Δεν επηρεάζει αυτήν που θα βγει. Ας ελπίσουμε να βγει το καλοκαίρι και να μπούμε παλικάρια!
Μόλις τελειώσει η οποί θα βγει.. πέρσι 28 Αυγούστου ήταν η καταλυτική ημερομηνία για σφ μέχρι να περάσουν αποτελέσματα ενστάσεις αθλήματα ψυχομετρικά κτλ.1 Νοέμβρη μπήκαν σχολές οι σφ για 40 μέρες εκπαιδευση