Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Μπράβο ρε λοχία και σπαγαμε το κεφάλι μας για τα μόρια
Police_ΣΦ έγραψε:Paper το άλλο το τρολ λέει 3.390 χωρίς εντοπιότητα και δεν πέρασε ούτε ΕΦ χαχαχα εσένα φίλε βκμδ να σε πάρουν στην ΝΑΣΑ κατευθείαν
Πρώτα από όλα μν βιάζεσαι να κρίνεις αδερφέ. Και είμαι σιγουρος πως υπάρχουν άτομα που θα σου επιβεβαιώσουν τα μόρια μ. Τεσπα αν πιστεύεις ότι είμαι τρολλ κρατά το. Παρόλα αυτά καλή επιτυχία και σε σένα.
Loxias89 έγραψε:Έχει δίπλωμα για γουρούνα αυτός...4 ρόδες 300+300=600... Και μετράει και το απολυτήριο γυμνασίου μαζί με του λυκείου. Απλά μαθηματικά
🤣🤣🤣🤣🤣 κλαίω μάγκες .κρατήστε τα μόρια π σας είπα θα με δείτε στον πίνακα όταν με το καλό. Και εάν δεν περάσω εφ τώρα στους οππι. Πάντως καλό θα ήταν να μην βιάζεστε να κρίνεται ✌️🙏
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 8:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Police_ΣΦ έγραψε:Μπράβο ρε λοχία και σπαγαμε το κεφάλι μας για τα μόρια
18,9 πτυχίο επαλ όλα τα διπλωματα 3τεκνια προφ ειδικές δυνάμεις.(έχω και ecdl αλλά δεν νομίζω να μετρήσει στους σφ.) ότι άλλο θες στείλε προσωπικό μνμα φίλε 🙋🏻♂️
Για αυτό σου λέω πρέπει να πας στο διάστημα εσυ.. Τεσπα καλή σου επιτυχία
Police_ΣΦ έγραψε:Για αυτό σου λέω πρέπει να πας στο διάστημα εσυ.. Τεσπα καλή σου επιτυχία
Συνεχίζεις βλέπω. Τεσπα δεν επιμένω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
ΒΜΚΔ Γιατί ασχολείσαι; Ο ένας θέλει ν φάει τον άλλον εδώ μέσα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Παιδια για πυροσβεστικη γνωριζει κανεις κατι;
Έχεις καμία πληροφορία για το ποτέ θα βγει τουλάχιστον ;
Police_ΣΦ έγραψε:Έχεις καμία πληροφορία για το ποτέ θα βγει τουλάχιστον ;
Όχι φίλε δεν έχω. Πάντως μίλησα και με αλλά παιδιά π είναι σφ στα νησιά και είπαν και σε αυτούς το ίδιο ότι θα πάρουν άτομα στα κοντά. Όποτε μέσα ατο καλοκαίρι θα έχουμε νέα. Αν κι ο μήνας Αύγουστος είναι το φαβορί (γνώμη μ)
Και εγώ έτσι πιστεύω μόλις τελειώσει και η σύμβαση των προηγούμενων για να γίνει και ο απολογισμός
Η συμβάσεις τελειώνει αρχές Νοεμβρίου που υπόγραψαν και νομίζω ότι δεν επηρεάζει σε κάτι αυτό για την καινούργια προκ.Police_ΣΦ έγραψε:Και εγώ έτσι πιστεύω μόλις τελειώσει και η σύμβαση των προηγούμενων για να γίνει και ο απολογισμός
Όταν ετοιμαστούν όλα τα κλειστά κέντρα, τότε θα ξεκινήσει να βγαίνουν
Εγω νομιζω οτι επηρεαζουν οι παραιτησεις που ενδεχομενως θα γινουν απο τους ΣΦ που ειναι ηδη μεσα.Φανταστειτε για παραδειγμα απο τους 180 ΣΦ που ειναι στην Αθηνα, να μην ανανεωσουν οι 100. Εκει δε θα υπαρξει προβλημα; Αρα ισως να παρει περισσοτερους απο τι υπολογιζε στη νεα προκηρυξη!
Glock πιστεύεις για φέτος να βγει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες