Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Φανή επειδή δεν ξέρω τι παίζει με την φάση αυτοί καλύτερα ρωτά στο τμήμα όταν με το καλό βγει η προκηρηξη και ρωτά εκεί για περεταίρω πληροφορίες
2.800 Αττική Α κατηγορία με εντοπιότητα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 146
Εγώ μέχρι τα 18 μου και παραπάνω, κατοικούσα στην Αθήνα οπότε είμαι μέσα και σε αυτές τις θέσεις με 2980 Α κατηγορία με εντοπιότητα φυσικά πρέπει πρώτα όμως να μάθουμε πως θα το πάνε με την εντοπιότητα. Καλή επιτυχία σε όλους αλάνια... Η ώρα πλησιάζει 😎😎
Αδερφέ border πιστεύω γύρω στον Αύγουστο θα βγει όπως πέρσι.. Έρχεται η ώρα μας.. Εγκληματικοτοις μηδέν μετά 👮♂️👮♂️👮♂️
-
- Posts in topic: 146
Μακάρι αδερφούλη μου απ το στόμα σου και στου Χρυσό το αυτί... Μετά απλά ένα όνειρο κάπως έτσι γίνεται πραγματικότητα!
Μου είπε κάποιος σήμερα ότι βγήκε προκυρηξη για συνοριοφυλακες για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Police_ΣΦ έγραψε:2.800 Αττική Α κατηγορία με εντοπιότητα
Εσυ δλδ ξέρεις σε ποιόν τομέα Αττικής θα πάρει και μ λες και εντοπιότητα... Ουτε τα μόρια δεν θα είναι ιδια με την προκήρυξη την τελευταία ς. Φ αρα μην λέμε πολλά
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Κάθεστε μετράτε Μόρια με την παλιά μοριοδοτηση. Περιμένετε να δουμε πως θα ναι στην προκ. Θα γίνει καμια στραβή όπως οππι και θα βγαινουν 2000 μορια ΜΕ εντοπιοτητα. Και δν εννοώ ότι θα βάλει πτυχια αλλά αν είναι μειωμένα τα μόρια όπως έγραφε ότι θα ισχυει για προκ. Θα ειναι Δυσκολα οποίος δν εχει λυκειο 17-18 και πολυτεκνεια
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
Και που είναι το κακό που είπε τα μόρια του το παιδί ; Με το σκεπτικό σας αφού δεν ξέρουμε την μοριοδότηση ακόμα μπορεί να βάλει και πάλι τα πτυχία απλά με λιγότερα μόρια !
Η ίδια προκήρυξη θα είναι όπως ήταν ! Η ΟΠΠΙ είναι κάτι τελείως διαφορετικό για αυτό άλλαξε και η μοριοδότηση !
Η ίδια προκήρυξη θα είναι όπως ήταν ! Η ΟΠΠΙ είναι κάτι τελείως διαφορετικό για αυτό άλλαξε και η μοριοδότηση !
Πως να τα μετράμε δλδ ρε παιδιά 😂😂😂
Ψέμματα σου είπε φίφις 😂
-
- Posts in topic: 99
Μάγκες χωρίς ν θέλω ν σας επηρεάσω την σκέψη σας μην μετράτε μόρια αν δεν βγει ο διαγωνισμός ... Εγώ είχα 3090 στους Ε. Φ Του 19 και τώρα στην οππι τρέχω να κρυφτώ
Και δεν πέρασες το 19 ΕΦ;
-
- Posts in topic: 99
Πέρασα και δήλωσα παραίτηση φίλε !
Είχες 3090 μόρια για Ε. Φ; Και τι κανείς εδώ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες