Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Ξέρει κανείς που θα πάρει σε ποια μέρη δλδ γιατί δεν λέει το άρθρο
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
το ιδιο ειναι ουσιαστικα με την εντοπιοτητα, οσοι ειναι απο εκει θα μπαινουν και αμα δεν συμπληρωθουν θα τραβανε και απο αλλου, το καναν για να μην βγαζουν συμπληρωματικες προκηρυξειςΔιασωστης31 έγραψε:Όλοι δηλώνεται πλέον, προηγείται η περιφέρεια και αν μείνουν κενές τραβάνε απ τους υπόλοιπους.Δε θα βγαίνει συμπληρωματική δηλαδή αν μένουν κενά, όπως έγινε πέρυσι με τα νησιά.
Border έχεις ιδέα σε ποια μεροι θα παρει;
-
- Υπολοχαγός
οχιGouleasss94 έγραψε:Παιδια αν ισχύει αυτό π είχε πει ο χρυσό οτι θα παρει για Πάρο Μύκονο Σαντορίνη εγω που ειμαι από Σύρο δλδ ίδια περιφερειακή ενότητα περνω την εντοπιότητα ;
-
- Υπολοχαγός
για τα αεροδρομια οχι δεν εχω ιδεα, αλλα οπως πιστευω και οπως εχουμε συζητησει, εκει οπου γινονται ελεγχομενες δομες και σε καποια νησια στα προκεκαPolice_ΣΦ έγραψε:Border έχεις ιδέα σε ποια μεροι θα παρει;
Και για Αττική στα προκεκα έτσι border;
-
- Υπολοχαγός
θα δειξει οταν βγει με το καλο, υπομονη κανεPolice_ΣΦ έγραψε:Και για Αττική στα προκεκα έτσι border;
Για τα αεροδρόμια αντιδρά η ποασυ... Για εφ Μόνο για τα οππι λένε...
Το πε και ο πρόεδρος άλλωστε.. Αλλά για επιβεβαίωση μη τυχόν ήξερες κάτι παραπάνω.. Σε ευχαριστούμε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
Δλδ δικαίωμα στους σφ θα μπορούν να κάνουν από όλη την Ελλάδα απλώς όσοι εχουν εντοπιότητα θα παίρνουν τα 500 μορια ;
Για ποιο λόγο οι συνοριοφυλακες που μπήκαν πέρυσι στον Έβρο είναι μόνιμοι ενώ οι υπόλοιποι που μπήκαν στην Αθήνα Κόρινθο και νησιά είναι ορισμένου χρόνου; Έχει κάποιος γνωστής να απαντήσει με επιχειρήματα;
Dolce
Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος σε αυτό με σιγουριά; Γιατί όλες η προηγμένες προκήρυξης συνοριοφύλακων δεχόντουσαν αποκλειστικά άτομα μόνο από τς περιφερειακές ενότητες που έβγαζαν
Γι αυτό έγινε η τροποποιηση παιδιά. Κανονικά θα μπορείς να κάνεις αίτηση και για άλλες περιοχές, αλλά θα προηγούνται αυτοί με εντοπιότητα και αν δε καλυφθούν οι θέσεις, τότε θα πάρουν κι από τους αλλούς.
Δε θα βγει δηλαδή συμπληρωματική όπως έγινε στα νησιά.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
αυτό λες να είναι η αν κάποιος χωρίς εντοπιότητα έχει περισσότερα μόρια Ν μπαίνει αυτοςEcoMike έγραψε:Γι αυτό έγινε η τροποποιηση παιδιά.Κανονικά θα μπορείς να κάνεις αίτηση και για άλλες περιοχές, αλλά θα προηγούνται αυτοί με εντοπιότητα και αν δε καλυφθούν οι θέσεις, τότε θα πάρουν κι από τους αλλούς.
Τό σωστό και το δίκαιο είναι να μπορούν όλοι να μπορούν να πάνε χωρίς εντοπιότητα. Που ξέρουν αυτή αν εγώ θέλω να πάω στα σύνορα μόνιμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες