Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Paper όντως είχαν φτιάξει μια ομάδα σαν ματ σε περίπτωση εξέγερσης των μεταναστών κτλ
Στα νησιά φτιάξανε διμοιρίες από σφοχ και εεοε ... Ειδική επιχειρήσιακη ομάδα επέμβασης. Η ΣΦ δεν μπορούν να πάνε σε ; Καλές υπηρεσίες ότι κ να έχεις. Είναι σαν να μου λες να μπεις στην αεροπορία και να πας μετά από δυο χρόνια να υπηρετεις στα άρματα.
glock έγραψε:Στα νησιά φτιάξανε διμοιρίες από σφοχ και εεοε ... Ειδική επιχειρήσιακη ομάδα επέμβασης. Η ΣΦ δεν μπορούν να πάνε σε ; Καλές υπηρεσίες ότι κ να έχεις. Είναι σαν να μου λες να μπεις στην αεροπορία και να πας μετά από δυο χρόνια να υπηρετεις στα άρματα.
Ναι αυτό ισχύει τους έκαναν μια εκπαίδευση 10 μέρες έκαναν βλάχο διμοιρίες- ειδική ομάδα επέμβασης - και ακτοφυλακή. Η ενημέρωση που είχα είναι ότι σιγα σιγα έφυγαν ολοι οι αποσπασμενοι αστυνομικοί από τα νησιά και θα έχουν τους ς. Φ ... Βασικά το κράτος είναι έξυπνο γτ πληρώνει η ε. Ε ...
Οπότε τους έχουν μόνο για εκεί κ φύλαξη των κυτ. Πιο καλά είναι στο Έβρο όπου οι ΣΦ βγαίνουν περιπολίες
Εννοείται πως δεν μας έχουνε μονο για το κυτ. Περιπολίες είτε πεζές είτε εποχουμενες, μέτρα τάξης, παράκτιες, σκοποί στο αστυνομικό τμήμα και σε λίγο αρχίζουν οι μεταγωγες όπως μας είπανε. Το αστυνομικό τμήμα λόγω ελλείψεων μας χρησιμοποιεί αρκετά. Εν τω μεταξύ αν διαβάσεις την προκηρυξη μας, όλα τα παραπάνω τα δικαιολογεί.
glock έχεις ακούσει τπτ για το ποτέ θα βγει προκηρηξη;
Σωστός ελαντε... Έτσι είναι. Οι σφοχ παίρνουν σιγά σιγά υπηρεσίες. Καλός μου φίλος στην Λέσβο που είναι στην εεοε μου τα είπε αυτά. Εδώ στην Αθήνα μόνο στο αλλοδαπών και βέβαια στο τδμ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Καλησπέρα δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά θα το κάνω για μια φορά και μόνο... Απαντάω στον paper που με ειρωνικό ύφος και με ύφος ξέρολα νομίζει ότι ξέρει τα πάντα αλλά δεν ξέρει τίποτα... Είμαι σφ ήδη στο σώμα 1 χρόνο κλείνουμε τον άλλο μήνα... (1η σειρά) ...1ον όσο και ν σε ενοχλεί-πονάει Θα γίνουμε μόνιμοι και θα το δεις πολύ σύντομα οι λόγοι είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να σου τους πω...2ον επειδή είμαι και σε διμοιρία σαν σφ η εκπαίδευση που κάναμε ήταν ίδια με την εκπαίδευση που κάνουν τα υατ-υμετ και συγκεκριμένα από τον διοικητή της υμετ...3ον αποσπασμένοι έχουν φύγει όλοι έρχονται μόνο αξιωματικοί υπηρεσίας και τα περιπολικά είναι γεμάτα με σφ οπότε άκυρο ότι είπες πιο πάνω φιλάκια... Μην έχεις κόμπλεξ επειδή δεν μπήκες εσύ φίλε είναι άσχημο... Και όλοι μας έχουν πει θα γίνουμε μόνιμοι γτ κανένας δεν έχει φύγει από την αστυνομία είτε εφ είτε σφ ... Κι περνάνε την ίδια εκπαισευση που πέρασαν οι ΕΦ... Αυτά τα λίγα ξερολα...
Ξερει κανεις το καθηκοντα εχουν οι ΣΦΟΧ στο Αλλοδαπων Αττικης; Μονο σκοπιες κανουν ή και καμια μεταγωγη?
Ρε μάγκες αντί να λέτε ένα μπράβο που στα νησιά μπαίνουν μεροκάματα σε νέα παιδιά, που φοράνε μια στολή κ ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας στους ντόπιους που έχουν υποφέρει πολλά ... Βγάζετε κακία; Μπράβο στους σφοχ... Όσο φίλε για την διμοιρία... Καλή είναι η εκπαίδευση αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται στο περιστατικό επάνω.
Παιδεία έχω μια απορία οποίος ξέρει ας μ απάντηση άμα κάνουμε χαρτιά για οππι και μπουμε στους επιλαχόντες που λέει για το επομενο 9 μηνό θα μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά για σφ άμα βγει σε αυτό το διάστημα που είπα η δεν γίνεται οποίος ξέρει ας μ πει
glock πες μας κανα νεο απο το Σωματειο, ακουγεται τιποτα ΕΦ για τα τμηματα; Για την οππι μεγαλη απογοητευση παντως στο Σεφεαα!
Οππι παίρνουν για να δουν πως θα πάει αυτό το σχέδιο. Δεν ακούγεται τίποτα για νέα προκήρυξη... Βέβαια κ για τους οππι ξαφνικά έσκασε. Αυτό λένε είναι μόνο για σφοχ προς το παρόν
Τζαμπα τους παιρνουν θα πεσουν πολλες φαπες με το που μπουν, επρεπε κατευθειαν να παρει για τα τμηματα που ειναι αδεια να τελειωνουμε!
Παιδιά εν τελεί για προκηρηξη ΣΦΟΧ ακούγεται τπτ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες