Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Παλικάρια, οι ροές δεν μειώθηκαν στο ελάχιστο όσον αφορά τον Εβρο, πρόκειται για ηθελημένη παραπληροφορηση εκ του υπουργείου ερχόμενη για να δικαιολογήσουν τις κωλοτουμπες τους.
Επίσης έχει πάει διαταγή για στελέχωση αεροδρομίων απο εν ενεργεία αστυνομικούς.
Επίσης έχει πάει διαταγή για στελέχωση αεροδρομίων απο εν ενεργεία αστυνομικούς.
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βγάλει και συνοριοφύλακες με αύξηση ορίου ηλικίας γτ δεν μας βλέπω καλα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Τσακων7 έγραψε:Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βγάλει και συνοριοφύλακες με αύξηση ορίου ηλικίας γτ δεν μας βλέπω καλα...
Πόσο είσαι;
Υπάρχει το ενδεχόμενο σφ και φρουροί να μπουν σε διαφορετικές σχολές εφόσον είναι οππι 400 άτομα μόνο
Είμαι 28 εποχικός στην πυροσβεστική και για να δείς πόσο άτυχος είμαι πέρυσι πέρναγα και μάλιστα άνετα και επειδή υπηρετώ σαν εποχικός εκτός Αθήνας νόμιζα ότι μόνο στο τμήμα της περιοχής μου στην Αθήνα μπορούσα να τα κάνω τα χαρτιά και τελικά μπορούσα οπουδήποτε... Κλάψε μαζί μου...
Τώρα που θα ξαναβγεί κάνε τα χαρτιά σου
Φίλε άμα είσαι εποχικος, το φθινωπορο θα βγάλει προκήρυξη για μόνιμους η πυροσβεστικη!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Έχεις ενημερώσει για ποίες περιοχές θα πάρει; Εγώ έχω ακούσει για Μυτιλήνη 100 άτομα.Police_ΣΦ έγραψε:Τώρα που θα ξαναβγεί κάνε τα χαρτιά σου
Papercut σε περίπτωση που βγει νέα προκήρυξη παύουν να ισχύουν οι λίστες των προηγούμενων προκηρύξεων οπως πχ για νησιά. Γνωρίζεις;
Άντε να βγει και σε εμάς να ησυχάσουμε παίδες
Μάλλον αττικη θα παρει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Βμκκ έγραψε:Papercut σε περίπτωση που βγει νέα προκήρυξη παύουν να ισχύουν οι λίστες των προηγούμενων προκηρύξεων οπως πχ για νησιά. Γνωρίζεις;
Καλη ερώτηση! Δεν είμαι σίγουρος Για να σ δώσω απάντηση. Αλλά αν πάρει άτομα με νέα προκ. Για νησί που έχει ήδη πάρει και αυτή τη στιγμή Υπαρχουν πινακες με επιλαχοντες δε θα παρει Επιλαχοντες καθόλου εφόσον θα χει παρει καινουριους. Είναι ειδική ερώτηση αυτή τώρα δν το χω ψάξει καθόλου
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τσακων7 έγραψε:Είμαι 28 εποχικός στην πυροσβεστική και για να δείς πόσο άτυχος είμαι πέρυσι πέρναγα και μάλιστα άνετα και επειδή υπηρετώ σαν εποχικός εκτός Αθήνας νόμιζα ότι μόνο στο τμήμα της περιοχής μου στην Αθήνα μπορούσα να τα κάνω τα χαρτιά και τελικά μπορούσα οπουδήποτε... Κλάψε μαζί μου...
Είσαι σγρς ότι θες να φυγεις απο ΠΣ; Και να πας σφ; Για ξανασκέψου το
Έχεις δίκιο ο paper Τσακ σκέψου το πολύ καλά.. Και δεν είναι και σίγουρο αν θα παρει σφ φέτος όπως πάει το πράγμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Βμκκ έγραψε:Papercut σε περίπτωση που βγει νέα προκήρυξη παύουν να ισχύουν οι λίστες των προηγούμενων προκηρύξεων οπως πχ για νησιά. Γνωρίζεις;
Ακυρώνονται τελικά ναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες