Για που αναφερεσαι γιατι εμενα ο κολητος μου ειναι σφ σε νησι και απλα δεν κανουν τιποτα τοσους μηνες σε ενα περιπολικο ελεγχαν τους πολιτες για μηνυματα και καθε μηνα εχουν το χιλιαρικοpapercut έγραψε:nikos521 έγραψε:papercut έγραψε:Το σωστο ειναι να ναι και λίγο υψηλά τα μόρια οχι όπως στα νησιά ο κάθε πικραμένος Μπηκε με 1000 και 2000 μόρια; Και τους πιασανε τους μίσους με χασισια και οι άλλοι θέλουν να παραιτηθουν από τον 2ο μηνα.
Σοβαρα τωρα;
Όλα Σοβαρά ρε ναι. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δείς. Κάτσε να δουμε κ ποσοι θα παραιτηθουν τώρα μόλις κλείσει ο χρόνος. Τα χει γράψει ο προεδρος των σφ ότι πολλοι ζητάνε παραίτηση.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
anonymous19970 έγραψε:Για που αναφερεσαι γιατι εμενα ο κολητος μου ειναι σφ σε νησι και απλα δεν κανουν τιποτα τοσους μηνες σε ενα περιπολικο ελεγχαν τους πολιτες για μηνυματα και καθε μηνα εχουν το χιλιαρικοpapercut έγραψε:nikos521 έγραψε:papercut έγραψε:Το σωστο ειναι να ναι και λίγο υψηλά τα μόρια οχι όπως στα νησιά ο κάθε πικραμένος Μπηκε με 1000 και 2000 μόρια; Και τους πιασανε τους μίσους με χασισια και οι άλλοι θέλουν να παραιτηθουν από τον 2ο μηνα.
Σοβαρα τωρα;
Όλα Σοβαρά ρε ναι. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δείς. Κάτσε να δουμε κ ποσοι θα παραιτηθουν τώρα μόλις κλείσει ο χρόνος. Τα χει γράψει ο προεδρος των σφ ότι πολλοι ζητάνε παραίτηση.
Χαχαχαχ 1ον αυτά αμ τα δει κάποιος απ τον έλεγχο της ΕΕ οχι μονο ποδι θα φανε θα κλείσουν κ το τμήμα και θα ξηλωσουν τον πασοκο.2ον δν ξέρω ακριβώς ποιοι ζητάνε παραιτηση δν ανέφερε ονόματα και τμήματα η περιοχες ο προεδρος.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Των Αθηνών στο προκεκα ζητάνε παραίτηση. Των νησιών ούτε οι μισοί δεν έχουν πάει στις δομές, γι αυτό δεν πρόκειται να εγκριθεί άλλο κονδύλιο.
Τον κατάλαβαν τον πασοκο στην ΕΕ, τέλος η μάσα.
Έτσι και αλλιώς οι ροές μειώθηκαν κατά 70%.
Οι περσινοι ΣΦ των νησιών είναι για τις δομές... Που ακόμα δεν έχουν γίνει, πχ στην Κάλυμνο. Και δεν έχουν τι να τους κάνουν, κόβουν βόλτες με το περιπολικό.
Αεροδρόμια - τελωνεία θα παρουν μόνο πιστεύω γιατί είναι ευρωπαϊκή διαταγή από Μάιο 2022.
Τον κατάλαβαν τον πασοκο στην ΕΕ, τέλος η μάσα.
Έτσι και αλλιώς οι ροές μειώθηκαν κατά 70%.
Οι περσινοι ΣΦ των νησιών είναι για τις δομές... Που ακόμα δεν έχουν γίνει, πχ στην Κάλυμνο. Και δεν έχουν τι να τους κάνουν, κόβουν βόλτες με το περιπολικό.
Αεροδρόμια - τελωνεία θα παρουν μόνο πιστεύω γιατί είναι ευρωπαϊκή διαταγή από Μάιο 2022.
Εταζε και σε αλλες περιοχες, αλλα οπως ειπες μαλλον τον καταλαβαν
-
- Αντισυνταγματάρχης
nikos521 έγραψε:Εταζε και σε αλλες περιοχες, αλλα οπως ειπες μαλλον τον καταλαβαν
Και που δεν έταξε. Και στ τέλος δν θα παρει κανέναν πουθενα. Μόνο αεροδρόμια του χρόνου
Μάγκες ακούστε να δείτε είναι ματαίο να λέμε αν θα πάρει η όχι άλλη λένε θα πάρει άλλη λένε δεν θα πάρει όπως στην οππι λέγαν ότι πάγωσε δεν θα πάρει και τελικά από ότι φαίνεται θα τους πάρει ξεκολατε και μην είστε τόσο απαισιόδοξη άμα βγει έχει καλώς αλλιώς πάμε για αλλά εγώ πιστεύω πως θα βγει πείτε με υπέρ αισιόδοξο ματαιόδοξο αλλά έτσι πιστεύω
-
- Αντισυνταγματάρχης
Tony 99 έγραψε:Μάγκες ακούστε να δείτε είναι ματαίο να λέμε αν θα πάρει η όχι άλλη λένε θα πάρει άλλη λένε δεν θα πάρει όπως στην οππι λέγαν ότι πάγωσε δεν θα πάρει και τελικά από ότι φαίνεται θα τους πάρει ξεκολατε και μην είστε τόσο απαισιόδοξη άμα βγει έχει καλώς αλλιώς πάμε για αλλά εγώ πιστεύω πως θα βγει πείτε με υπέρ αισιόδοξο ματαιόδοξο αλλά έτσι πιστεύω
Πόσα μορια έχεις εσυ Τόνυ
Δεν ξερω παιδια τι να πω. Φαγαμε φολα και με την ΟΠΠΙ κριμα ειναι να φαμε και εδω.
2600 paper
-
- Αντισυνταγματάρχης
nikos521 έγραψε:Δεν ξερω παιδια τι να πω. Φαγαμε φολα και με την ΟΠΠΙ κριμα ειναι να φαμε και εδω.
Φόλα. Εννοείς με τα πτυχια; Χαχα νταξει δν ξέραμε ότι πρεπει να μαστε ΔΑΠίτες για να μπουμε οππι. Γτ εκεινοι θα μπουνε
Εσυ paper ποσά μόρια έχεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
Tony 99 έγραψε:Εσυ paper ποσά μόρια έχεις
2870
Και που θες να πας αν επιτρέπεται σε νησί η Αθήνα
papercut έγραψε:nikos521 έγραψε:Δεν ξερω παιδια τι να πω. Φαγαμε φολα και με την ΟΠΠΙ κριμα ειναι να φαμε και εδω.
Φόλα. Εννοείς με τα πτυχια; Χαχα νταξει δν ξέραμε ότι πρεπει να μαστε ΔΑΠίτες για να μπουμε οππι. Γτ εκεινοι θα μπουνε
Ναι με τα πτυχια εννοω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Tony 99 έγραψε:Και που θες να πας αν επιτρέπεται σε νησί η Αθήνα
Οπουδήποτε αλλά δν είμαι ουτε από αθήνα ουτε νησί από Θεσσαλονίκη είμαι. Όποτε είμαι δυσκολα εγώ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες